Ben Manes serverında dolandırıcılık yapan bir oyuncuyu şikayet etmek için bu postu oluşturdum.
Satışı yapılan item Spirit Of Genie ve 10 lu olan paketi 1li olarak pazarda satışa koymuş ve 10 lu Genie paketi ile aynı Noah bedelinde.Neyseki sadece 5 tane satın aldıktan sonra durumu fark ettim ve hemen ekran görüntüsü aldım.KSC olan ekran görüntüleri de vardır.Eminimki Oyundaki GM'ler insanları dolandırarak bu haksız kazanç sağlayan oyuncuları uzaklaştıracaklardır.
Şu an karakterimin envanterinde 5 adet 1 li spirit of genie var ve 150.000.000 Coins oyunda zararım var.Bu yaşadığım durum tamamiyle beni oyundan soğutmuştur.Çünkü oyunda Coins kazanmak gerçekten zor iken bu gibi insanları dolandırarak kara geçmesi benim için çok üzücü bir deneyim olmuştur.
GM ekipleri eminim ki bu konuda bana yardımcı olacaklardır.
Karakterimin oyun içi ID si:
Dolandırıcı oyuncunun oyun içi ID si :
Dolandırıcının yaptıklarına delil olan fotoğrafları paylaşıyorum.
Resimler şikayetçi olduğum oyuncunun kanıtıdır.oyun içi PM atarak Coinlerimi geri isteyecektim ancak dolandırıcı buna da müsade etmeyip oyun içi PM bloklamıştır.
Oyun yöneticilerinden talebim ise bu dolandırıcı oyuncunun oyun içinde cezalandırılması ve eğer mümkün ise zararımın ve emeğimin karşılanılıp soğuduğum oyuna devam etmemin sağlanması.
Teşekkürler.
Last edited by IBlackWicked; 04-27-2017 at 06:40 PM.
Pazarda herkes her eşyayı istediği fiyata koyma hürriyetine sahiptir. Sizin bu konuda daha dikkatli olmanız gerekirdi. Çünkü pazardan o eşyayı çekip çekmeme konusu tamamen sizin elinizde olan bir olaydır. Bu durum için bir yaptırım uygulanmamaktadır.