Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Quote Originally Posted by Deniz_SailinG View Post
    GB satışı yasak.dediğin gibi yapmazlar. Geçmiş olsun.
    Sen Prosedürü biliyomusunki,bu oyun içindeki prosedürüden bahsediyorum ben, cok rahat konusuyosun herşeyi biliyomuş gibi bu oyundaki vasıfın neki senin de bukadar emin konuşuyon söylede bende bileyim

Senior Member lZeronamel's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Hesabı çalınan ve ihlal edilen oyuncular hakkında önemli bilgilendirme
    Sana yardımcı olmaya çalıyor Deniz_SailinG ve sen bu şekilde hitap edebiliyorsun . Gecmıs olsun demekden baska bı çare yok.

Quote Originally Posted by lZeronamel View Post
    Hesabı çalınan ve ihlal edilen oyuncular hakkında önemli bilgilendirme
    Sana yardımcı olmaya çalıyor Deniz_SailinG ve sen bu şekilde hitap edebiliyorsun . Gecmıs olsun demekden baska bı çare yok.
    Bişi demedimki kendisine, yardımcı oldugunuda biliyorum teşekkür ederim kendisinede hitap şeklimdede hiç bişi yok sadece bi soru yöneltim kendisine bilip bilmedigine tahil bunu bilmem sucmu

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Öncelikle geçmiş olsun,
    Forum üzerinden destek hizmeti verilememektedir. Destek sistemi üzerinden bilet gönderip güncelleme yapmadan gelecek cevabı beklemelisiniz.
    İlgili konulara göz atabilirsiniz.
    Destek sisteminin doğru kullanılması,
    Kandırılır ya da dolandırılırsam ne olur? '' Hesabım soyuldu! '',
    Hesabı Çalınan ve İhlal Edilen Oyuncular Hakkında Önemli Bilgilendirme,
    Eşyaların nttgame nezdinde TL olarak karşılığı olmadığı için oyun içi eşyalara TL olarak değer biçmeniz doğru değildir.
    Sabrınız ve anlayışınız için Teşekkürler.

Member
    Nickname
    1OzGzi1
    Class
    Mage
    Server
    Attila
    Race
    El-Morad
    2-3 Konu Asagida DevilOfAzuraTR42 Ape slotlarinda Macrolar Var Adamlar Tavan Yapmis Biz Oyun Kazansin Die Ugrasiyoruz Diyor Bu Konusunda İse Ape slotunda Exp Kasiyorduk Havadan Sudan Konusuyorduk Diyor 21gb Param Soyulldu Diyor Cok düşündürücü Sen Ava Giderken Avlanmissin Lafla Degil O peynir Gemisini Yürütmüsler Yüzmesini Bilmiyorsan Sorarlar Adama Neden Cıktin Agaca Diye 21 GB yi De oyun İci Mi Satin Aldin Pus tan Pus GB Satiyorda Bizim Mi Haberimiz Yok Oyun Kazansin Demissin Bizde GB Alalim Pustan Oyun Kazansin

Quote Originally Posted by ozgelinaulu View Post
    2-3 Konu Asagida DevilOfAzuraTR42 Ape slotlarinda Macrolar Var Adamlar Tavan Yapmis Biz Oyun Kazansin Die Ugrasiyoruz Diyor Bu Konusunda İse Ape slotunda Exp Kasiyorduk Havadan Sudan Konusuyorduk Diyor 21gb Param Soyulldu Diyor Cok düşündürücü Sen Ava Giderken Avlanmissin Lafla Degil O peynir Gemisini Yürütmüsler Yüzmesini Bilmiyorsan Sorarlar Adama Neden Cıktin Agaca Diye 21 GB yi De oyun İci Mi Satin Aldin Pus tan Pus GB Satiyorda Bizim Mi Haberimiz Yok Oyun Kazansin Demissin Bizde GB Alalim Pustan Oyun Kazansin
    Kardeşim sen ne diyon ya bu olay benim başıma gelmedii, arkadaşımın başına geldi bu konu hakkında olan bitenleri anlattım ben ya Local friend ım,bana yardımcı olurmusun dedi bende olan biteni buraya dökdüm ,benimde bu konu hakkında bilgim olmadıgı icin burdaki arkadaşlardan destek istedim cıkar bi yolu olup olmadığını varsada bu yolun nereye cıkacagını bilmem sucmu ,sen benim daha önceden paylaştıgım konuyu nerden nereye getirmişin ya yarası olan gocunur demekki senin bi yaran var onun kanamasını istemiyosun hiç merak etme ama sen o yaranı kanatmasını bilirim ben

Member
    Nickname
    1OzGzi1
    Class
    Mage
    Server
    Attila
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by DevilOfAzura View Post
    Kardeşim sen ne diyon ya bu olay benim başıma gelmedii, arkadaşımın başına geldi bu konu hakkında olan bitenleri anlattım ben ya Local friend ım,bana yardımcı olurmusun dedi bende olan biteni buraya dökdüm ,benimde bu konu hakkında bilgim olmadıgı icin burdaki arkadaşlardan destek istedim cıkar bi yolu olup olmadığını varsada bu yolun nereye cıkacagını bilmem sucmu ,sen benim daha önceden paylaştıgım konuyu nerden nereye getirmişin ya yarası olan gocunur demekki senin bi yaran var onun kanamasını istemiyosun hiç merak etme ama sen o yaranı kanatmasını bilirim ben
    Diyorsun Sonra Dönüyorsun U geri R

Quote Originally Posted by DevilOfAzura View Post
    Aresde oynuyorum ve saat 19:32 gibi charım soyuldu olay öncelikle şöyle oldu, apede takılıyodum ve aşagıdan konusuyodu havadan sudan aylarca takıldıgım adamlardan biri bana pm attı ve pmde bana bi link adresi verdi o adrese girmemle charımın hacklenmesi yaklaış 5 6dk sürdü sonra dc oldum ve chara 5 ,6dk giremedim ya şifre yanlış diyodu yada tekrardan bi konrol edin gibi saçma saban şeyler işte her neyse 7 8dk sonra bi arkadaşımı aradım ve char oyundamı dedim arkadaş ise charın oyunda oldugunu ve isminide aytaç oldugunu söyledi sonra chara girmeyi denedim ve sonunda girdim bankada yaklaşık 21gb yakın para vardı ve premşium potları vs gibi şeyler tl olarak hesaplamaya kalksan az bi meba degil yaklaşık 350tl gibi bi meba şimdi yapmam gerekn şey nedir ve bu beni hackleyen soyan kişiyi ben nasıl bulabilirim ıp adresinden beni soyan kişiyi bulabiliyomusum ama tam nasıl olucak o iş hiç bi fikrim yok bu konuda bana yardımcı olucak kişiler varsa eger ne yapmam gerektigi hakkında bilgi vericek kişi varsa lütfen bana yardımcı olsun arkadaşlar mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum bu şerefsiz kimse onu bulmaya yemin ettim bulucam onu ,onu bulmamda da yardımcı olucak kişiler sizlersiniz bugün ben yarın siz arkadaşlar unutmayın
    Diyorsun Pardon Ama Amacin Ne Sen Ne Araniyon Farkinda Degilim Sonra Dönüyon Bana Kuruyon Bence Bana Yürü Me...
    Sen Cam Ağacında Armut Aruyon Suan KAYBOL...

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Konu üzerinde ikili tartışmalara girmeyiniz.
    İyi forumlar.

Tags for this Thread