Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Ares ACİL DESTEK BEYLER 21GB GİTTİ HACKLENDİM 350TL YAKIN PARAM 2 3DKDA UCTU GİTTİ

Aresde oynuyorum ve saat 19:32 gibi charım soyuldu olay öncelikle şöyle oldu, apede takılıyodum ve aşagıdan konusuyodu havadan sudan aylarca takıldıgım adamlardan biri bana pm attı ve pmde bana bi link adresi verdi o adrese girmemle charımın hacklenmesi yaklaış 5 6dk sürdü sonra dc oldum ve chara 5 ,6dk giremedim ya şifre yanlış diyodu yada tekrardan bi konrol edin gibi saçma saban şeyler işte her neyse 7 8dk sonra bi arkadaşımı aradım ve char oyundamı dedim arkadaş ise charın oyunda oldugunu ve isminide aytaç oldugunu söyledi sonra chara girmeyi denedim ve sonunda girdim bankada yaklaşık 21gb yakın para vardı ve premşium potları vs gibi şeyler tl olarak hesaplamaya kalksan az bi meba degil yaklaşık 350tl gibi bi meba şimdi yapmam gerekn şey nedir ve bu beni hackleyen soyan kişiyi ben nasıl bulabilirim ıp adresinden beni soyan kişiyi bulabiliyomusum ama tam nasıl olucak o iş hiç bi fikrim yok bu konuda bana yardımcı olucak kişiler varsa eger ne yapmam gerektigi hakkında bilgi vericek kişi varsa lütfen bana yardımcı olsun arkadaşlar mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum bu şerefsiz kimse onu bulmaya yemin ettim bulucam onu ,onu bulmamda da yardımcı olucak kişiler sizlersiniz bugün ben yarın siz arkadaşlar unutmayın

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Geçmiş olsun fake siteye girmişsiniz. Forumda da destek vermiyorlar Ticked göndermeni öneririm.

Quote Originally Posted by Deniz_SailinG View Post
    Geçmiş olsun fake siteye girmişsiniz. Forumda da destek vermiyorlar Ticked göndermeni öneririm.
    Ticked göndremiyorum bunun başka yolu yokmu bu kadar kolaymı ya bu burda bitmemeli

Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DevilOfAzura View Post
    Ticked göndremiyorum bunun başka yolu yokmu bu kadar kolaymı ya bu burda bitmemeli
    Ticked gönderirken ne hatası alıyorsunuz. Başka bir tarayıcıdan göndermeyi deneyin yada Çerez'leri silip deneyebilirsiniz.

Bide arkadaşlar hacklendim charı hala oynamaya devam ediyorum bu charın bidaha soyulma oarasılıgı yüzde kaçtır beyler

Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Bide arkadaşlar hacklendim charı hala oynamaya devam ediyorum bu charın bidaha soyulma oarasılıgı yüzde kaçtır beyler
    Şifrenizi ve mail adresi şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Pc birşey indirdiyse format da atın.

Ticked gönderirken ne hatası alıyorsunuz. Başka bir tarayıcıdan göndermeyi deneyin yada Çerez'leri silip deneyebilirsiniz.
    Ticked atarsam paramın gelme orasılıgı varmı acaba ticked yollarken hatadan kastım , charda npc pointim var 1ponitlede ticked atılalbiliyomuş ama ticked atarken bişeye tıklıyamıyorum

Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Ticked atarsam paramın gelme orasılıgı varmı acaba ticked yollarken hatadan kastım , charda npc pointim var 1ponitlede ticked atılalbiliyomuş ama ticked atarken bişeye tıklıyamıyorum
    Gelme ihtimali yok o sizin hatanız. Ticked sorununuz gidermek için Başka bir tarayıcı ile deneyin.

Gelme ihtimali yok o sizin hatanız. Ticked sorununuz gidermek için Başka bir tarayıcı ile deneyin.
    gelmle ihtimali yoksa ne anlamı varki ticed atmama ben hayatımda böle bi saçmalık görmedim ya böle şeymi olur ya az parada degilki sadece 1 hatayla böle olmaması lazım sunucunun gmsi kimse o gm girsin oyuna ordan dökümanlara baksın ve gerekn işlemleri biran önce yapsın böle şeymi olur ya az cok biliyoruz bizde oakdarda degil
    Last edited by DevilOfAzura; 04-18-2017 at 07:31 PM.

Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    gelmle ihtimali yoksa ne anlamı varki ticed atmama ben hayatımda böle bi saçmalık görmedim ya böle şeymi olur ya az parada degilki sadece 1 hatayla böle olmaması lazım sunucunun gmsi kimse o gm girsin oyuna ordan dökümanlara baksın ve gerekn işlemleri biran önce yapsın böle şeymi olur ya az cok biliyoruz bizde oakdarda degil
    GB satışı yasak.dediğin gibi yapmazlar. Geçmiş olsun.

Tags for this Thread