titan slotunda kasılırken magelerin gelip slot bizimdir burda sizin işiniz yok burayı birazdan biz alacagız demesiyle başlayan polemik sonucunda kaosa dönüştü lütfen gereginin yapılmasını arz ederiz ve sürekli gelip tehtit ve tahrih ediyorlar gm ler bilginize ...
Arkadaşlar slotta 15 gündür durduklarını söylediler fakat biz geldiğimizde slot boştu sonra gelip ks atmalarının üzerine slota arkadaşlarımız mob çekti fakat biz geldiğimizde slot boştu ve bizim mob çektiğimize dair video yapmışlar ve kendilerince haklı duruma düşmeye çalışıyorlar fakat tekrar tekrar söylüyorum biz geldiğimizde slot boştu.
KS olarak adlandırılan Kill Steal durumunun herhangi bir yaptırımı bulunmamaktadır. Slotlarda bulunan yaratıklar belirli bir partinin ya da klanın değil tüm oyuncularındır.
Eğer KS'nin dışarısında sözlü bir şekilde rahatsızlık verme veya tahrik etme/küfür etme, luring veya farklı bir durum oluşması durumunda ilgili kanıtları alarak Cheat Reports üzerinden bildirimlerde bulunabilirsiniz.
Last edited by IBlackWicked; 03-12-2017 at 06:51 PM.
Bizleri tahrik et sonra gel bura benım de cıkın burdan de sonra kufur et sonra alay et sonra deki AKARA benim de
Öle bişey olamaz HEMŞERİM. Slotta kavga olursa ks olursa bu oyun ıcınde userlerın sorunu idir KS atılıyorsa mobda gelir REZ'de gelir oyunun Tadı budur.
Ks atılıp slot kavgaları yapılıyorsa bu gibi olayları kabul etmiş sayılırsın burada BİZBİRAİLEYİZ Clanını destekliyoruz
AKARA
NVY Clan
Aphotic Clan
BizBirAileyiz Clan
Deneyim puanı kazanma ile ilgili ban kuralını paylaşıyorum. Oyuncu faaliyetlerine kasıtlı olarak engel olmak veya oyun içinde huzursuzluk vermek, Ban politikasında düzenlenmektedir (Sadece oyun içerisinde güvenli alanlara veya EXP partileri üzerine canavarları getirerek etki alanlarına sokmak değil, slotları ele geçirmek için trade, klan veya parti istekleri ile oyuna müdahale etmek te bu yaptırımlara dahildir). Linki paylaşıyorum (8. maddeye bakabilirsiniz)
KS olarak adlandırılan Kill Steal durumunun herhangi bir yaptırımı bulunmamaktadır. Slotlarda bulunan yaratıklar belirli bir partinin ya da klanın değil tüm oyuncularındır.
Eğer KS'nin dışarısında sözlü bir şekilde rahatsızlık verme veya tahrik etme/küfür etme, luring veya farklı bir durum oluşması durumunda ilgili kanıtları alarak Cheat Reports üzerinden bildirimlerde bulunabilirsiniz.
Slota mob çekmenin hükmü ayrı tabii. EmreBASKANxX açık açık mob çekmiştir.