Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 46
    Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    nerde o eski kapaklar
    @eryudes;
    Quote Originally Posted by OAKF1ELD View Post
    Birader sen boş konuşuyorsun.

Quote Originally Posted by WakabayashiKun View Post
    ayrıca musade edersenız sızden sadece tek bır rıcam olacak... sadece tek 1 rıca... hanı kalkıp hesabı hapısten cıkartın bıle demıyorum... sadece tek bır rıca

Quote Originally Posted by OAKF1ELD View Post
    Biz burdan sabah kadar yazsak bunlar bizi hapisden çıkarmaz 2. kez hapise atılmamazı tamamiyle adaletsizliktir.

10001111011

Quote Originally Posted by OWPW View Post
    nerde o eski kapaklar
    @eryudes;
    ben de senınle beraber bekliyorum...bızım ıcın gelmedıgı her gun kımın ıcın olacak bılmıyorum ama...

Senior Member
    dostum konuyu sanırsam yanlıs anlamıssın... autocad ı yakaladı demedım zaten... autocad ı detaylı kullanırsam yakalayabılecegı bırcok sey var ıcınde dedım... (yakalanabılecegını belırttım sadece) bununla beraber grafık tasarım sektoru ıcınde kullanılan bır cok programın xıngcode da hata alma ıhtımalı var... sadece bılgılendırme..
    ben grafikerciyim xigncode yakalamaz sen format at bak keyfine atsa bizide atar

Senior Member
    [QUOTE=ScORp_LiON;1260257]Selam,

Forumda sürekli yazıyoruz ama okumuyorsunuz sanırım. Kullandığınız programlardan bilgisayarınızı arındırmadığınız sürece hapse düşmeye devam edersiniz. 3. parti yazılımları bilgisayarınızdan temizleyecek kadar durum kötüyse işletim sisteminizi sıfırdan tekrar kurunuz.

Başta andrepaul yazmışsınız ama onun bu konularla bir ilgisi bulunmamaktadır.[/QUOTE

Sayın ScORp_LiON siteniz güvenli değil uyarısı alıyorum normal bir durum mu?
    [IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by ToruC View Post
    ben grafikerciyim xigncode yakalamaz sen format at bak keyfine atsa bizide atar
    bak hocam durum tamamen cok farklı...basta kı yazıyı okudun mu bılmıyorum...okumadıysan sana kısadan soyle acıklayayım... ben bu lanet programı kullandım da... kullanmadım degıl... ınkar da etmedım zaten... en basta yazdım... sonrasında cezasını cektım paramı verdım cıktım... neden? sundan dolayı arkadasla oyun oynayalım dedık o kadar zaman sonra...bır de karakterın ısmı kalsın yenı bır ısım olmasın dedım..o charı cıkardım... bununla beraber chara dc pre de aldık... hayır dıyorum kı charla farm yapmamısım... ft bdw chaos hıc gırmemısım... eslantta 1 tane bıle boss kesmıslıgım yok.. clanım yok... clanım olmadıgı gıbı boss kesen clan arkadasım yok... oyunda 1 tane arkadasım var o da zaten telefonla konusuyoruz fr de bıle eklı degıl... bırısıne pm atıp boss var gelın kesın dıye bır yazım var mı yok mu loglara baksınlar... daha 1 defa eslantta town ın cıkısında sq ıle karsılastım.. o da townun onune gelmıs guardları kesıyordu... onun dısında daha bossla bıle karsılasmıslıgım yok...( hyde dısında questlerı yaparken) yanı gunduz belkı 1 saat gırıyorum gırmıyorum.. aksamda 1-2 saat quest yapıyoruz arkdasla beraber ondan sonra yatıyorum.. oyunu bıle acık bırakmıyorum dusun... pazar yapmıyorum ya..o derece... gb aldıydım ondan pazardan krowaz falan 1-2 defa +1 +4 falan onları basıp 2-3 kere sattıydım.. onlardan 15-20 tane degıl oyle 3-5 tane... yok yanı yok.. adamı delırtıyorlar o yuzden...

Senior Member
    [QUOTE=kemec1986;1260345]
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam,

Forumda sürekli yazıyoruz ama okumuyorsunuz sanırım. Kullandığınız programlardan bilgisayarınızı arındırmadığınız sürece hapse düşmeye devam edersiniz. 3. parti yazılımları bilgisayarınızdan temizleyecek kadar durum kötüyse işletim sisteminizi sıfırdan tekrar kurunuz.

Başta andrepaul yazmışsınız ama onun bu konularla bir ilgisi bulunmamaktadır.[/QUOTE

[IMG][/IMG]
    Biz de alıyoruz. (Tüm tarayıcılarda güvenlik amacıyla buna benzer uyarılar yer almaktadır)
    Http/https protokolüyle alakalı, yani normal bir durum.

Senior Member
    [QUOTE=Daeso;1260362]
    Quote Originally Posted by kemec1986 View Post
    Biz de alıyoruz. (Tüm tarayıcılarda güvenlik amacıyla buna benzer uyarılar yer almaktadır)
    Http/https protokolüyle alakalı, yani normal bir durum.
    Bilgilendirme için teşekürler.

Senior Member
    bak hocam durum tamamen cok farklı...basta kı yazıyı okudun mu bılmıyorum...okumadıysan sana kısadan soyle acıklayayım... ben bu lanet programı kullandım da... kullanmadım degıl... ınkar da etmedım zaten... en basta yazdım... sonrasında cezasını cektım paramı verdım cıktım... neden? sundan dolayı arkadasla oyun oynayalım dedık o kadar zaman sonra...bır de karakterın ısmı kalsın yenı bır ısım olmasın dedım..o charı cıkardım... bununla beraber chara dc pre de aldık... hayır dıyorum kı charla farm yapmamısım... ft bdw chaos hıc gırmemısım... eslantta 1 tane bıle boss kesmıslıgım yok.. clanım yok... clanım olmadıgı gıbı boss kesen clan arkadasım yok... oyunda 1 tane arkadasım var o da zaten telefonla konusuyoruz fr de bıle eklı degıl... bırısıne pm atıp boss var gelın kesın dıye bır yazım var mı yok mu loglara baksınlar... daha 1 defa eslantta town ın cıkısında sq ıle karsılastım.. o da townun onune gelmıs guardları kesıyordu... onun dısında daha bossla bıle karsılasmıslıgım yok...( hyde dısında questlerı yaparken) yanı gunduz belkı 1 saat gırıyorum gırmıyorum.. aksamda 1-2 saat quest yapıyoruz arkdasla beraber ondan sonra yatıyorum.. oyunu bıle acık bırakmıyorum dusun... pazar yapmıyorum ya..o derece... gb aldıydım ondan pazardan krowaz falan 1-2 defa +1 +4 falan onları basıp 2-3 kere sattıydım.. onlardan 15-20 tane degıl oyle 3-5 tane... yok yanı yok.. adamı delırtıyorlar o yuzden...
    aga benim tövbe eden çok arkadaşım oldu seni anlıyom sende her türlü alavere dalavere varmış he sende tövbe et oyunun tadını çıkar ne keyfini bozuyosun bas formatı gitsin

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kemec1986 View Post

Güvenlik sertifikası ile bir çalışma var diye biliyorum ama o sorun yaratacak bir uyarı değildir. (En azından NTTGame site ve forumları için, diğer platformlarda bu uyarıları dikkate alınız)
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Quote Originally Posted by ToruC View Post
    aga benim tövbe eden çok arkadaşım oldu seni anlıyom sende her türlü alavere dalavere varmış he sende tövbe et oyunun tadını çıkar ne keyfini bozuyosun bas formatı gitsin
    kardes mesele format atma meselesı degıl ki...sunu dusun.. eger xıngcode kafasına gore onu buldum bunu buldum dıye hapıse atacaksa mıllet oyunda neden report ıcın ugrasıyor... bununla beraber benım bılgısayarımda kı dosya kımı ılgılendırı kı?? bır de su acıdan bak... ben devlet adına calısıpta bu oyunu oynayamayacakmıyım??? ben devlet memuruyum dıyelım..bılgısayarımda gızlı yazısmalar var... sonuc olarak devletın gızlılıgı.. ee bu sekılde bu zaten cok sıkıntılı bır durum oluyor... bununla beraber ben zaten hapısten cıktıktan sonrasında hıcbırsey kullanmadıgımı soyluyorum... oncesını de kendım kabul edıyorum.. ıtıraz bıle etmedım..tıcket atmadım baslık acmadım... ama bu adaletsızlık..ve bu kadar kolay adaletsızlıgın oldugu bır yerde adaletsızlık doner dolasır bır gun herkesı bulur...

Tags for this Thread