Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Infractions
    0/1 (15)

Eslant bossları ve mageler

Oyunda mage jobunu oynayan kişilerin çoğunluğu sırf boss kesebilmek ve forgetten tamplede mavi kutu kazanmak için oynuyor. 2 tane mage 1dakikada boss kesebilirken 5-6 mage olmayan job 10-15 dakika uğraşarak anca boss kesebiliyor ki mageler yüzünden oda mümkün değil. 2 tane mage gelse 1 parti adamdan kutu alır. Eslant bosslarının defansı çok fazla ama resistantları çok düşük. Aynı kişiler 7/24 aynı yerde bekliyor. Boss bulduğum zaman bossu saklasam bile 1 dakika geçmeden 2 tane mage geliyor kutu alamıyorum. Aynı kişiler ayda 10-15 tane iron necklace kasıyor.

Ayrıca forgetten tamplede mage olmayan oyuncuların %90ı yeşil kutu ile çıkıyor. O zaman herkes mage char kassın mage jobu dışında job oynanmasın oyunda.
    Last edited by Arthas__; 01-30-2017 at 12:47 PM.

Senior Member
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    bi bitmediniz...

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (7)
    Pk alanında magelerin defansı çok düşük atakerlerin atakları çok yüksek niye bunun hakkında konu açmıyorsunuz çünkü işinize gelmiyor eşitlik değil sadece üstünlük peşinde koşuyorsunuz.

eğer sen bosu bulup sakladıysan aynı anda 2 mage geldiyse vidio nu alcaksın kardeşim cheat repota atacaksın ınceleyecekler yanlız dıer konuya gelcek olursak madem okdar agıt yakıyorsun mage oynmak zor degıl 3 yada 4 arkdaş kasacaksınız 70 e mage sızde kovalayacaksınız cunkı adamlar emek verıyor uyumuyor arıyor o konuda bısı dıyemıyorum fakat 2 4 mage senın bosuna drek olarak gelıyorsa ıllagal program olma ıhtımalı yuksek ınan bana cokta guzel işlem yapıyolar sahsen ben banlattgım ıcın bılıyorum aynı anda 2 magenın drek bosa gıttgını farkadersen vıdıo alıp cr ye atmanı tavsıye edıyorum

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Magenin hızlı mob kestiği doğru lakin czdede tek yer. Oyundaki jobların bazı avantajları ve dezavantajları olabilir. Normaldir..

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Mage=farm.(krowaz, utc, bf, isi, felo, estlant) buraların kaymağını mage götürür, bu konuda yakın bir gelecekte düzenleme geleceğini sanmıyorum.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (5)
    meleler olarak anlaşın kesmeyin şu volkanik rockı , vr yi 4-5kez benim partim kestiği halde yeşil almıştık bende ft girmeyi bıraktım , meleeler vr yi kesmezse mageler o vr yi kesemez kutu falan alamazlar içlerinde 5-5tane tek yemeyecek mage oluyor zaten onlarında dmgsi yetmez vr yi indirmeye

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by devi1 View Post
    meleler olarak anlaşın kesmeyin şu volkanik rockı , vr yi 4-5kez benim partim kestiği halde yeşil almıştık bende ft girmeyi bıraktım , meleeler vr yi kesmezse mageler o vr yi kesemez kutu falan alamazlar içlerinde 5-5tane tek yemeyecek mage oluyor zaten onlarında dmgsi yetmez vr yi indirmeye
    Meleyi partiye bile almazlar ft de. Hiç girme daha iyi direk bf gir o saatte.

artık mage ile boss kesince ban atıyorlar bilmiyormsnz biz ban yedik

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by cbrcan1173 View Post
    artık mage ile boss kesince ban atıyorlar bilmiyormsnz biz ban yedik
    Ptne k0sper almışsındır vs ondan ban yemişsindir. Öyle saçmalık olmaz. Eğer boos arıyorsan kesinlikle tek veya 2 kişi arayacaksın ptyede kimseyi almıcaksın..

Tags for this Thread