Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Angry Bir haftalık oyuncunun dün premium çekip bugün bn yemesinin dramını hangi gm açıklar?

Merhaba arkadaşlar knight a 5-6 yıl aradan sonra bir hevesle tekrar başladım, bir hafta kadar güzel güzel takılıp yenilikleri iyice öğrendikten sonra oyun daha da hoşuma gitti ve devam etmeye karar verip premium çektim en son yaptığım işlem pazarda item satıp item almaktı ve sabah oyuna girdiğimde charı hapiste buldum...? hiç bir illegal program kullanmadım. hiç kimseye küfür vs etmedim. bu olayı nasıl açıklarsınız? işin kötü yanı tamam birşey olmuştur belki ama hapisten çıkamıyoruz da bir hevesle başladığım oyun bir hevesle söndü böylece. karakter ismi YalinayakSam 57 Warrior daha 60 bile olamadım düşünün...

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Durumunuz ile ilgili itiraz etmek ve ayrıntılı bilgi almak için destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Ban .I.p adresin ile ilgisi yok , kaygılanma.

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by mrrobinson View Post
    Merhaba arkadaşlar knight a 5-6 yıl aradan sonra bir hevesle tekrar başladım, bir hafta kadar güzel güzel takılıp yenilikleri iyice öğrendikten sonra oyun daha da hoşuma gitti ve devam etmeye karar verip premium çektim en son yaptığım işlem pazarda item satıp item almaktı ve sabah oyuna girdiğimde charı hapiste buldum...? hiç bir illegal program kullanmadım. hiç kimseye küfür vs etmedim. bu olayı nasıl açıklarsınız? işin kötü yanı tamam birşey olmuştur belki ama hapisten çıkamıyoruz da bir hevesle başladığım oyun bir hevesle söndü böylece. karakter ismi YalinayakSam 57 Warrior daha 60 bile olamadım düşünün...
    Genel taramalarda zindana atılmış olabilirsiniz. Bilgisayarınızda illegal yazılım olmadığından emin olunuz.

16.07.2013 tarihinden itibaren Disiplin Zindanına herhangi bir karakteri giren hesap sahipleri, zindan cezasını tamamlamadan diğer karakterleriyle hiçbir şekilde oyun girişi yapamayacaktır.

Lütfen sizi bu bölgeden çıkaracak olan görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz ;

1. Power Up Store’dan “ Wing of Dragon + Stick” eşyasını satın alınız.
    2. Satın almış olduğunuz “Wing of Dragon + Stick”i [Warden] Kabal’a verip karşılığında Punishment Stick ve bir adet Dragon Wing Voucher alınız.
    3. İstenilen miktardaki canavarları Punishment Stick ile öldürün.
    4. Tekrar Warden Kabal ile konuşup bölgeden çıkış gerçekleştirin.
    5. Dicipline Dungeon görevini bitirdiğinizde Punishment Stick sizden alınacaktır.
    6. Th voucher’ı daha sonra [Vendor] Kayra’a iade edip kanadınızı alabilirsiniz.

Lütfen kuralları ihlal eden yazılımlardan oyun tecrübeniz için uzak durunuz.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Junior Member
    he para verdim ban yedim bir de banı açmak için tekrar para vericem sizin bu ülkedeki vergilerden haberiniz yok sanırım? 2gr lık oyun zevkimiz vardı hocam, ben de bilgisayar programcılığı okuyorum. sen o yazılımı otomatiğie alırsan o da böyle tarar tarar önüne geleni atar içeri. sırf ben değilim eminim bir sürü kişi vardır. ya yazılımınızı düzgünce tekrar programlayın ya da haksız yere emeği boşa gidenlerin yazdıklarını bir kontrol edin veri tabanı içerisinde acaba gerçekten öyle bir şey var mı? varsa hangi programdır bunu kullanıcıya söyleyin.

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    he para verdim ban yedim bir de banı açmak için tekrar para vericem sizin bu ülkedeki vergilerden haberiniz yok sanırım? 2gr lık oyun zevkimiz vardı hocam, ben de bilgisayar programcılığı okuyorum. sen o yazılımı otomatiğie alırsan o da böyle tarar tarar önüne geleni atar içeri. sırf ben değilim eminim bir sürü kişi vardır. ya yazılımınızı düzgünce tekrar programlayın ya da haksız yere emeği boşa gidenlerin yazdıklarını bir kontrol edin veri tabanı içerisinde acaba gerçekten öyle bir şey var mı? varsa hangi programdır bunu kullanıcıya söyleyin.
    Forumda neden zindana atıldığını gösterdiğimiz çok kişi var. Hatta programların ismini değiştiren veya başka şekillerde gizlemeye çalışanlar bile var. Şu ana kadar bir hata durumu ile karşılaşmadık. Sistem de düşündüğünüz şekil çalışmıyor.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TurkBlade View Post
    Forumda neden zindana atıldığını gösterdiğimiz çok kişi var. Hatta programların ismini değiştiren veya başka şekillerde gizlemeye çalışanlar bile var. Şu ana kadar bir hata durumu ile karşılaşmadık. Sistem de düşündüğünüz şekil çalışmıyor.
    ben ısrarcıyım, ifşa bölümü açın sonra mahkemeye felan gidenler oluyor

10001111011

Tags for this Thread