Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
    Senior Member CanCakir's Avatar
    Nickname
    TurK
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad

Question Bu Pmleri Daha Ne Kadar Göreceğiz,Yetkililerden Bilgi Talep Ediyorum.

Çok söze gerek yok,konu hakkında bir çalışma olup olmadığı hakkında bilgi talebi konusudur...

Resimler aşağıda... Kanıtlananlar C.R. bölümünde ,sorunun kesin çözümü için bir çalışma olup olmadığı ile alakalı bilgilendirme yaparsanız sevinirim,iyi forumlar.

Burada Küfür Yasak.!!!

Senior Member Thapseus's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Uzun süredir belirttiğimiz bir sorun, yapımcıya iletilmiş fakat çözüm üretilememiş.

Umarız kısa sürede çözüme kavuşturulur ve bu oyunu oynayan insanlar magandaların tekelinden azad edilir.

Senior Member
    Nickname
    IVaKKaSI
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Bu konu coğu oyuncuyu pazardan soğutuyor ve halen gereken adımlar atılmış değil.

Nickname
    TurK
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by vakkas111 View Post
    Bu konu coğu oyuncuyu pazardan soğutuyor ve halen gereken adımlar atılmış değil.
    Kesinlikle haklısın kardesım,malesef pazarı tutulan oyuncular farklı alanlara gitmek zorunda kaldıkları ıcın pazar tutanların ekmegıne yag surulmus oluyor,acilen bu konuda tedbır alınması gereklı...
    Burada Küfür Yasak.!!!

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Olympia
    Infractions
    0/1 (15)
    çözüm üretilememesi çok saçma en basit pvplerde bile pazarı aynı anda birden fazla kişi açıp bakabiliyor ( istense herşey yapılabilir )

Nickname
    TurK
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Yetkililerden konu ile alakalı olumlu/olumsuz bir açıklama bekliyorum...
    Burada Küfür Yasak.!!!

yapılacak şey aslında basit bir kişinin pazarını açtığı an bir süre aktif bakabilecek aynı nasıl pazarı kuruyorsun bozuyorsun belli bir süre sonra açabiliyorsun aynı sistem açıcaksın belli bir süre aktif kalacak kapanacak 30 yada 40 saniye sonra açacak

Quote Originally Posted by KingofangelsZubea View Post
    yapılacak şey aslında basit bir kişinin pazarını açtığı an bir süre aktif bakabilecek aynı nasıl pazarı kuruyorsun bozuyorsun belli bir süre sonra açabiliyorsun aynı sistem açıcaksın belli bir süre aktif kalacak kapanacak 30 yada 40 saniye sonra açacak
    Yada Ben o pazara bakar durumda iken sende o pazarı açıp bakabilir bi duruma getirelecek zor bişey değil

Quote Originally Posted by oguzhanSEN11 View Post
    Yada Ben o pazara bakar durumda iken sende o pazarı açıp bakabilir bi duruma getirelecek zor bişey değil
    bu sefer oyun buga girebilir aynı anda çekilme ihtimali databes te açık oluşturabilir.

Senior Member
    oyunda bir çok değişiklik oldu. her anlamda değişti oyun neredeyse. ama halen bazı konularda oyun yerinde sayıyor. maden droplarını bir günde kaldıranlar jr deki çöp droplarını kaldırmaktan acizler veya pazar tutma olayına çözüm yani çare aramakta bulmakta acizler açık ve net söylüyorum. kaç kere pazar tutma olayı ile karşılaştım kendim değil ama bir çok arkadaşın pazarının tutulduğunu defalarca gördüm. madem böyle bir durum var yani pazara tek kişi bakabiliyor ve bu durumu suistimal eden oyuncular var o zaman pazara birden fazla oyuncu bakabilsin olsun bitsin.

Tags for this Thread