View Poll Results: Europa Serveri ile Edana Serveri Birleşmeli mi?

Voters
278. You may not vote on this poll
  • Birleşime Gerek yok Europa Böyle iyi...

81 29.14%
  • Birleşim Her 2 server içinde iyi olur...

197 70.86%
Page 21 of 26 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 201 to 210 of 258
    Member
    Nickname
    Septh
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGRAWAIN
    Server
    KO -> Europa
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by IBlackWicked View Post
    Melee korkuyor haliyle hak vermelisin. Ama birazcık mantıklı düşünseler keşke Atros - riote kesme evresine geçtik.

arkadasada soyledigim gibi servrdaki pk saatleri belli atros kesmek istemeyen o saatler girip adam kesiyor 5 k 10 k kasip cikiyor, cz ye cikanlar bilir...

Junior Member geliyoooom's Avatar
    Nickname
    lKinGl
    Class
    Rogue
    Clan
    Dexterity
    Server
    Europa
    Race
    El-Morad
    keşke hemen olsa...

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sas_9KnT4CQr View Post
    arkadasada soyledigim gibi servrdaki pk saatleri belli atros kesmek istemeyen o saatler girip adam kesiyor 5 k 10 k kasip cikiyor, cz ye cikanlar bilir...
    Hangi clan olduğunuzu hiç merak etmiyorum. Asıl pk saatleri 23:00 , 02:00 bu saatten sonra girenler bu saat aralığında pk atamayan insanlardır. Büyük ihtimalle de melee bir clandır. İsteseniz de istemeseniz de bu birleşim olacak. Clan liderlerinin görüşlerini aldı GM . Europa ve Edana arasında olumlu bakılıyor.

Ek olarak ;

6 aydır 10 k np göremedim rankta , 5k yı nadiren görüyorum mageler malum nt pusu derken yapıyorlar.
    Gerçeği yansıtın insanları yanlış yönlendirmeyin!

Member Hyperghost's Avatar
    Nickname
    Nerfed4Balance
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    BattleRIVERArcherS
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Şu anda edana serverindeki mele clanlarının çoğu birleşme istemiyor. Çünkü (Edana için konuşuyorum) birer mage sürüsü her iki ırktada geziniyor. Bu saatlerde solo pk atmak imkansız, 1 pt pk atmak çok zor. Ben Edana serverinin pk sının yeterli olduğunu düşündüğüm için bir birleşimin olmasının sadece ve sadece bu oyundan kar amacı güden insanların istediğini düşünüyorum ve işin kötü yanı bu insanların yüzünden Knight Online' daki bu 'birleşme' döngüsü bitmeyecek . . . Madem bu kısır döngü devam edecek (böyle serverler birleştirilecek) bizleri uğraştırmayın da; utc itemlerinin olduğu her serveri birleştirin şu polemikler forumdaki gereksiz anketler bitsin artık

Member
    Nickname
    Septh
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGRAWAIN
    Server
    KO -> Europa
    Race
    Karus
    biz hayal goruyoruz sag tarafimiz hayali np kasiyor ozman, ben sabahta oyundayim aksamda oyundayim oglende oyundaim, ben ne clanimi ne kim oldugmu saklama gibi bir dusuncemde yok nerelerden bu tarz seyler cikardiginida merak ettim ISepth, mage partynin pk icin pk attigini ben aylardir goremedim cz de zaten sen gormussun sanirim tebrik ediyorum benim kisisel fikrim bu ve benim gibi de dusunen insanlar var, saldirmana gerek yok bende birlesme istiyorum ama adil birlesme, burda kendi fikrimi soyleyip ekmegini kestim heralde.. adil bir birlesimi isteyen insanlarda var oylamaya bakarsan fark etmek zor degildir saniyorum

6 aydır 10 k np göremedim rankta , 5k yı nadiren görüyorum mageler malum nt pusu derken yapıyorlar.
    Gerçeği yansıtın insanları yanlış yönlendirmeyin![/QUOTE]

Member
    Nickname
    Septh
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGRAWAIN
    Server
    KO -> Europa
    Race
    Karus
    [IMG][/IMG]

bu insanlarin attigi pk pk sayilmiyomu neyi yanlis gostermisiz anliyamadim, gercegi yansitmiyan bir cok post u yukarlarda okuyabilirsin. cz ye sadece ksc almak icin girmis olmasaydin bu insanlari sabahta gorurdun aksamda. ayrica bu oyunu bir tek aksam jr den sonra giren insanlar oynamiyor senin uyudugun saatlerdede bu serverda pk lar oluyor gayet iyi sekilde, nekadar bazi clanlar tam tersine hizmet etsede biz oynamak icin oynuyoruz polemik icin cikar icin degil

Member
    Nickname
    Septh
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGRAWAIN
    Server
    KO -> Europa
    Race
    Karus
    birsey kacirmisim yorumunda , meraktan soruyorum kacirdimmi diye bu gelismeyi, hangi gm agrawain claninin hangi liderini cagirmis ve gorus almis ve nezaman olmus olay ?

Member IamCohnWayne's Avatar
    Nickname
    IamCohnWayne
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Endless
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Europa dönüşü olmayan bir yola giriyor, umarım bu hatadan vazgeçilir ve saçma sapan amaçları doğrultusunda birleşim isyeneler bu server bu kadar büyük bir darbe aldıktan sonra oynamaya devam edeceklerdir.

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    KAISER
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    [IMG][/IMG]

bu insanlarin attigi pk pk sayilmiyomu neyi yanlis gostermisiz anliyamadim, gercegi yansitmiyan bir cok post u yukarlarda okuyabilirsin. cz ye sadece ksc almak icin girmis olmasaydin bu insanlari sabahta gorurdun aksamda. ayrica bu oyunu bir tek aksam jr den sonra giren insanlar oynamiyor senin uyudugun saatlerdede bu serverda pk lar oluyor gayet iyi sekilde, nekadar bazi clanlar tam tersine hizmet etsede biz oynamak icin oynuyoruz polemik icin cikar icin degil
    abi kendin de göstermissin iste sence doluluk bir sayfa adamın olması mı

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    KAISER
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    saat gece 4 suanda europada 2 party pk atiyoruz, burda boyle ahkam kesicegine arada cz ye yada oyuna girersen pk oldugunu gorebilirsin, oyuna girmiyen csw den csw ye utc utc ye giren herkez bakiyorum burda birlesmeyi istiyor, europada her gece pk var her gece gec saattede pk var hergun var, cz ye cikan oyniyan bunu gayet biliyor, foruma girildigi kadar oyuna girilirse europa su anki halinden on kat daha iyi hale gelmis olurdu.

cevap oalrak serverda pk var atmak istiyene, bazi clanlar nekadr clanlarini uzak tutmayada calissa birlesmeyi getirmek icin hala pk var, birlesmeye karsi degilim adaletli birlesme istiyoruz, mage teamler nova atip town attigi icin sorun olmiyabilir
    Kardesim pk atmak cz cıkıp saattlerce townda oturmak değildir. sonra herkes czden çıkınca atros riote kesmekte değildir.. Endless Clani zaten karusların %80 nini oluşturuyor onlar da istiyor Dexterity istiyor yani 4-5 kişi oyunda yasak olmasına rağmen tl yatırdıysa tabiki istemez.
    Ha şunuda unutma item farkı falan da yalansen adamlardan daha eski bir serversın onu da unutma...Sadece ripote kesmesen sende yapmak için ugrasırdın rakiplerini yakalamak için.
    Bu arada gece 4 pk sını örnek vermişsin bu serverda yabancı clanlar bile adam azlıgından bıraktı sen neyin peşindesin merak etme server birleşince gece 4 pk sından daha çok zevk alırsın.
    Şu an serverda az biraz pk varsa inan bu birleşim için yoksa ben humanda 3 clan biliyorum tekrar offline duruma düşecek birleşim olmazsa çünkü zevk yok...

Tags for this Thread