Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)

Exclamation Oyun Dosyalarını Değiştirme Acil Moderatörleri Bekliyoruz

Yine youtube'da phantomersın hatalarıyle ilgili videolara bakarken bir de neyle karşılaşayım?Adamın birisi oyunun dosyalarının değiştirilmesinin çok kolay olduğunu, bundan avantaj sağlanabilineceğini, silahların damage lerinin artırılabileceğini ve daha birçok oyun içi ayarın değiştirilebilerek avantaj sağlayabileceğini gösteren bir video atmış.Bundan haberdar mısınız bilmiyorum ve forumda da böyle bir konu bulamadığım için bu konuyu açıyorum.

Söz konusu video linki: https://www.youtube.com/watch?v=GcrAJJOlUpg

Lütfen bu videoyu sonuna kadar dikkatlice izleyin.

Not:Attığım linkteki video ve kanal sahibi ben değilim.
    Not2:Bu videodaki anlatılanları denemedim ama çok mantıklı geldi ve oyunda duvardan tek mermiyle alan adamlara rastladığım için attım.

Senior Member TankTesla's Avatar
    Nickname
    TeslaTank
    Oyun dosyalarında oynama yapılması süresiz yasaklanma olması lazım...
    Т Ξ S Ł Λ Т Λ Л К

Game Master Khaliz's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Lum1nous View Post
    Yine youtube'da phantomersın hatalarıyle ilgili videolara bakarken bir de neyle karşılaşayım?Adamın birisi oyunun dosyalarının değiştirilmesinin çok kolay olduğunu, bundan avantaj sağlanabilineceğini, silahların damage lerinin artırılabileceğini ve daha birçok oyun içi ayarın değiştirilebilerek avantaj sağlayabileceğini gösteren bir video atmış.Bundan haberdar mısınız bilmiyorum ve forumda da böyle bir konu bulamadığım için bu konuyu açıyorum.

Söz konusu video linki: https://www.youtube.com/watch?v=GcrAJJOlUpg

Lütfen bu videoyu sonuna kadar dikkatlice izleyin.

Not:Attığım linkteki video ve kanal sahibi ben değilim.
    Not2:Bu videodaki anlatılanları denemedim ama çok mantıklı geldi ve oyunda duvardan tek mermiyle alan adamlara rastladığım için attım.
    Selamlar Luminous,

Bu konu ile ilgili yapımcı firma gerekli düzenlemeleri yapacak ve Perşembe günkü sunucu bakımı ile sorunu giderecek.

Senior Member IRia's Avatar
    Nickname
    UsTaDem
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    TurkPlayer
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Şimdi Siz Kanalın İsmine Bakarak Bana Diceksiniz Ama O Yapan Kişi Ben DEğilim Ayrıca Benim Fotolarımıda Kadın Haline getiren Bir Velet Anlamışşınızdır Artık

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Khaliz View Post
    Selamlar Luminous,

Bu konu ile ilgili yapımcı firma gerekli düzenlemeleri yapacak ve Perşembe günkü sunucu bakımı ile sorunu giderecek.
    Teşekkür ederiz Khaliz.Daha yeni gördüm bilgisayar arızalıydı.Böyle haberlerin sonunda İnşallah oyun daha da iyi yerlere gelecektir.

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by TheFeaT View Post
    Şimdi Siz Kanalın İsmine Bakarak Bana Diceksiniz Ama O Yapan Kişi Ben DEğilim Ayrıca Benim Fotolarımıda Kadın Haline getiren Bir Velet Anlamışşınızdır Artık
    Kardeşim kusura bakma bu kanalın senin olmadığını ben de anladım zaten belirttim de amacım seni rencide etmek veya o bahsi geçen videoyla küçük düşürmek kesinlikle değil.Bunu yapmak için zaten akıl sağlığının yerinde olmaması lazım.Allah'a şükür o kadar düşmedik.

Senior Member IRia's Avatar
    Nickname
    UsTaDem
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    TurkPlayer
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Lum1nous View Post
    Kardeşim kusura bakma bu kanalın senin olmadığını ben de anladım zaten belirttim de amacım seni rencide etmek veya o bahsi geçen videoyla küçük düşürmek kesinlikle değil.Bunu yapmak için zaten akıl sağlığının yerinde olmaması lazım.Allah'a şükür o kadar düşmedik.
    Yok Kardo Senin İçin Demedim Oyundan Mesaj Yağıyor Emre veya Emre Abi Onu Nasıl Yapıyoruz Diye Hepsinin Ağzının Payını veriyorum

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by TheFeaT View Post
    Yok Kardo Senin İçin Demedim Oyundan Mesaj Yağıyor Emre veya Emre Abi Onu Nasıl Yapıyoruz Diye Hepsinin Ağzının Payını veriyorum
    Doğru söylüyorsun oyunda akıl yaşı ve gerçekten yaşı küçük olan çok var.Forumu takip etseler anlarlar zaten senin olmadığını.

Senior Member TheLeader's Avatar
    Nickname
    VnAliArs
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    VACTERIAN
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    bu güne kadar bu açıktan yaralanıp üstünlük sağlayan adi insanları tek tek ifşa etmek lazım emek hırsızlığıdır adiliktir bu defalarca karşılaştık ama biz kendimizde bulduk sorunu lagımız vardır netimiz yavaştır dedik karaktersiz herifler

Junior Member
    Quote Originally Posted by Khaliz View Post
    Selamlar Luminous,

İyide dosya değitirilenler sadece duvar direncini 0'lamıyorlar ki. mermı gucunu arttıranda var sekmeyı düşürende. Bunlarla ılgıı sorunda giderilcek mi ve daha once dosya değitirmiş olanlar o eskı dosyalarla oyuna girebiliyor mu?

Tags for this Thread