Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)

Exclamation Silahın Kapasitesini Aşan Makrolar

Oyunundaki makroların ve ovc(overclock)lerin oyuna etkisi ve bundan doğan ayrıcalıklar.Normalde 2 sn içerisinde max. 5 mermi sıkabilen silah makro ile rahatlıkla 20 mermiye kadar sıkabiliyor video da ise makronun ayarından olsa gerek (yazılıma girdiği sayısal değerler hatalı olduğundan olabilir.) 2 sn de 11 mermi sıkıyor.Sıkmaya başladığı sn 1.sn sıkmayı bitirdiğinde ise daha 2.sn nin içine bile girmiyor.

Not:Videoyu youtubeden açıklama kısmını okuyarak ve full hd olarak izlemenizi tavsiye ederim.
    Not2:Video daki oyuncuyla hiçbir sorunum yoktur sadece oyunda karşılaştığım ve o anda video aldığımdan kaynaklı oyuncunun ismi geçmektedir, makro ve ovc kullanan herkeste bu olaya rastlanmaktadır.

Video Link:https://www.youtube.com/watch?v=669-Ke8FVpQ

Member
    Nickname
    St3rBen
    Oyunda kimin ne olduğu belli oluyor zaten zrajk zrajk sesi geldimi tamamdır bnm için. Zaten p90 saçmalığı başlı başına bi olay heleki oyunda %70 oranında p90 kullanan var sen seç içinden artık hangisinin macro olduğunu.

@Lum1nous Daha önce söyledik arkadaşım konular açıldı da daha sıra oralara gelemedi.Yanlış hatırlamıyorsam ceza olarak süreli uzaklaştırma vardı sanırım ama nerde bulacan kanıtlayacan falan filan

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by St3rBen View Post
    Oyunda kimin ne olduğu belli oluyor zaten zrajk zrajk sesi geldimi tamamdır bnm için. Zaten p90 saçmalığı başlı başına bi olay heleki oyunda %70 oranında p90 kullanan var sen seç içinden artık hangisinin macro olduğunu.

@Lum1nous Daha önce söyledik arkadaşım konular açıldı da daha sıra oralara gelemedi.Yanlış hatırlamıyorsam ceza olarak süreli uzaklaştırma vardı sanırım ama nerde bulacan kanıtlayacan falan filan
    yani kardeşim işte sen anla oyunun ne hallerde olduğunu o diğer konulara da bakıyorum ama ilgilenen yok ben nasıl bir rekabete girebilrim bu adamlarla daha pc oyunda kasıyor doğru düzgün oynayamıyorsun bir de makrolar ovcler işin içerisine giriyor.Ya biz çok iyiyiz ya da bu arkadaşlar yeteneksiz oldukarı için makro, ovc vs. ile dahil pek birşey yapamıyorlar.Bakıyorum makro ve ovc kullananlardan da ses yok tabii işlerine geliyor.

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by VitoCorleone35 View Post
    hahaha geçen attığım bir chat reports aklıma geldi bildirdiğim mesajda olimpia serverindaki tüm savage slotlarının makrolu arkadaşlar olduğunu benim okumun yetmediği(40) range mesafedeki mob'a mage bir arkadaşın staf vurdugunu söyledim fotoğrafı attım ve dedim ki video cekme imkanımın olmadığı için fotograf attım slotları lütfen kontrol edelim. Ama arkadaşlardan bir tanesi mesaj atmış kayıtlar yetersiz lütfen video cekin demiş. Acaba yazdığımı okumayı nerden sonra bıraktı ki diye düşünmeden edemedim. ( Oyunu yapan kimse gercekten cok güzel şeyler düşünmüş mesela f12 tuşuyla video cekebilme imkanın var ama son 9 senedir çalıştığını görmedim.) Düzelten var mı son 9 senedir bunun düzeltilme çalışmasına karşın birşey de duymadım birde şu konu var tabi ben eğlence amaçlı maddi ve manavi harcamalar yaptığım bir oyundaki hile bildirimini ben yapmak zorundayım bunun için video programları gibi birşeyler indirmeliyim ama yazmış olduğum bildirimi okuyanlardan 5'in den 1 tanesi cevap vermekte tekrar gülerek söylüyorum yazdıklarımı nerden sonra okumayı bıraktı ben bilmiyorum Keşke herkes yaptığı işe birazcık saygı duysa..
    Knight oynamadım ama söylediklerine katılmıyorum desem haksızlık etmiş olurum çünkü diğer oyunlarda da gelişen olaylar pek farklı değil.

Senior Member TankTesla's Avatar
    Nickname
    TeslaTank
    Sayın Lum1nous çok güzel konu açmış;çok teşekkür ederim.Bende 0vc ve makro işine tamamen karşıyım.Oyunda hilecilerden farksız bir durum söz konusu...Saygılarımla...
    Т Ξ S Ł Λ Т Λ Л К

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by TankTesla View Post
    Sayın Lum1nous çok güzel konu açmış;çok teşekkür ederim.Bende 0vc ve makro işine tamamen karşıyım.Oyunda hilecilerden farksız bir durum söz konusu...Saygılarımla...
    Eyvallah kardeşim.Aslında herkes böyle düşünüyor ama ovc ve makro kullananların işine geldiği için ses çıkarmıyorlar oyun görevlileri de esl oyunu olacağız, herkes eşit olacak diye bize boş vaatler veriyor.Bu gidişle değil esl olmayı oyun kapanmazsa iyidir.Bir konuya dahi cevap veremiyorlar çünkü biz haklıyız diyecek bir şeyleri yok.

Senior Member TheLeader's Avatar
    Nickname
    VnAliArs
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    VACTERIAN
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    bu konu defalarca açıldı defalarca şikayetçi olduk yöneticilerin duyarsız kalması çok can sıkıyor bu oyunda bir buçuk yıllık emeğim var olmasa 1 dakika durmam neden bu macrocular yüzüne bide pişkin pişkin diyolar macro suç değil ki tamam suç değilde kardeşim haksızlık yapıyosunuz ben 5 mermi sıkana kadar sen şarjör boşlatıyosun benim silah deli gibi sekerken senin ki gram sekmiyor bumu adil oyun verilen emeklere yazık.

Banned
    Nickname
    Lumınous
    Clan
    Thunders
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by TheLeader View Post
    bu konu defalarca açıldı defalarca şikayetçi olduk yöneticilerin duyarsız kalması çok can sıkıyor bu oyunda bir buçuk yıllık emeğim var olmasa 1 dakika durmam neden bu macrocular yüzüne bide pişkin pişkin diyolar macro suç değil ki tamam suç değilde kardeşim haksızlık yapıyosunuz ben 5 mermi sıkana kadar sen şarjör boşlatıyosun benim silah deli gibi sekerken senin ki gram sekmiyor bumu adil oyun verilen emeklere yazık.
    Adamların umurlarında bile değil daha forumdaki konulara duyarsız kalıyorlar kaldı ki oyundaki sıkıntılara baksınlar.Anca biraz daha sabır derler.Ne sabrıymış arkadaş 1.5 sene oldu.Bizdeki sabır kimse de yok.

Nickname
    TeslaTank
    Quote Originally Posted by Lum1nous View Post
    Eyvallah kardeşim.Aslında herkes böyle düşünüyor ama ovc ve makro kullananların işine geldiği için ses çıkarmıyorlar oyun görevlileri de esl oyunu olacağız, herkes eşit olacak diye bize boş vaatler veriyor.Bu gidişle değil esl olmayı oyun kapanmazsa iyidir.Bir konuya dahi cevap veremiyorlar çünkü biz haklıyız diyecek bir şeyleri yok.
    Haklısınız,bendede Oscar x7 makro var ama kesinlikle kullanmıyorum.Bazı zamanlar kafe den oyuna giriyorum ordaki lerde makro ama kesinlikle makrolu oynamıyorum,bilmem anlatabildimmi ... hep alın teri yani
    Т Ξ S Ł Λ Т Λ Л К

Nickname
    TeslaTank
    Quote Originally Posted by TheLeader View Post
    Sayın TheLeader çok güzel özetlemiş.Teşekkürler...
    Т Ξ S Ł Λ Т Λ Л К

Tags for this Thread