Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
    Junior Member
    Nickname
    IHoratiusCoclesI
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    JustinTime
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by IAtalanteI View Post
    Bileti gör: #PUM-378-95370 Karakterim hakkında bu biletin sizden ricam iyice denetlenmesini istiyorum ip adreslerinin çalan kişinin ne denli hızlı bir şekilde hesap bilgilerini değiştirildiği apacık ortada. Lütfen oyuncularınızın mağduriyetini bu kadar önemsiz bırakmayın.Sizde takdir edersinizki İlgi ve alakanız bu oyunu oynayan oyuncular açısından ne denli önemli olduğunu biliyorsunuz.

Nick: BlackWalker
    Server: Ares ( JustinTime ) - 11 yıllık user
    Hesap çalınma Tarihi: 05.09.2016
    Saat: 22:20-22:30 arası.
    konu güncel lütfen yetkili biri baksın++

Member ::CrOW::'s Avatar
    Nickname
    ::CrOW::
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    teamwiwer kullandysan ondan dolayıda soyulmuş olabılırsın.
    Since 18 Mart 2005
    http://forum.nttgame.com/forum/profile.php?do=updatesignature#sigpic

Senior Member ShadowChaser's Avatar
    Merhaba,

Öncelikle OTP li karakterin soyulma ihtimallerini gözden geçirelim.
    1.) OTP li karakter ortak kullanılıyorsa soyulur(Söz konusu Knight Online ise kimseye güvenmeyeceksin).
    2.) OTP paylaşımı gerçekleşirse soyulur.
    3.) OTP programı bilgisayarınızda kurulu ve bilgisayarınız yeterince korunmuyorsa soyulur.
    4.) Karakteri bir başkasından devraldıysanız(Kullanıcı sözleşmesine aykırı bir durum tespiti halinde müşteri desteği verilmez) eski sahibinde kurulu olan OTP programı güncel olarak şifre üretmeye devam edecektir, dolayısıyla karakterinizin OTP si bir başkasında da olacaktır.
    5.) OTP telefonunuzda kurulu ama telefonunuzu 1-2 dakikalığına da olsa eline alabilecek kurnaz bir arkadaşınız varsa soyulur.
    6.) PC başından uzun süreli ayrılırken karakterinizi oyunda bırakıyorsanız yine Uzak erişim ile soyulabilir.
    Şuan için aklıma gelen ve yüksek olasılık taşıyan ihtimaller bunlar.

OTPli karakter nasıl soyulmaz? Sorusunun cevabına gelirsek;
    Karakterinizin OTP si sadece telefonunuzda, Hem portal hemde oyun için OTP aktif konumdaysa, karakterinizi paylaşmıyor, OTP tek kullanımlık şifrenizi kimseye vermiyorsanız ve telefonunuzu kurcalayacak kurnaz bir arkadaşınız yoksa OTPli karakterin soyulması imkansızdır.

Başınıza gelen durumdan dolayı üzgünlük duyduğumu belirtmek isterim siz bahsettiğim ihtimalleri bir gözden geçirin.

Junior Member
    Nickname
    IHoratiusCoclesI
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    JustinTime
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ShadowChaser View Post
    Merhaba,

Öncelikle OTP li karakterin soyulma ihtimallerini gözden geçirelim.
    1.) OTP li karakter ortak kullanılıyorsa soyulur(Söz konusu Knight Online ise kimseye güvenmeyeceksin).
    2.) OTP paylaşımı gerçekleşirse soyulur.
    3.) OTP programı bilgisayarınızda kurulu ve bilgisayarınız yeterince korunmuyorsa soyulur.
    4.) Karakteri bir başkasından devraldıysanız(Kullanıcı sözleşmesine aykırı bir durum tespiti halinde müşteri desteği verilmez) eski sahibinde kurulu olan OTP programı güncel olarak şifre üretmeye devam edecektir, dolayısıyla karakterinizin OTP si bir başkasında da olacaktır.
    5.) OTP telefonunuzda kurulu ama telefonunuzu 1-2 dakikalığına da olsa eline alabilecek kurnaz bir arkadaşınız varsa soyulur.
    6.) PC başından uzun süreli ayrılırken karakterinizi oyunda bırakıyorsanız yine Uzak erişim ile soyulabilir.
    Şuan için aklıma gelen ve yüksek olasılık taşıyan ihtimaller bunlar.

OTPli karakter nasıl soyulmaz? Sorusunun cevabına gelirsek;
    Karakterinizin OTP si sadece telefonunuzda, Hem portal hemde oyun için OTP aktif konumdaysa, karakterinizi paylaşmıyor, OTP tek kullanımlık şifrenizi kimseye vermiyorsanız ve telefonunuzu kurcalayacak kurnaz bir arkadaşınız yoksa OTPli karakterin soyulması imkansızdır.

Başınıza gelen durumdan dolayı üzgünlük duyduğumu belirtmek isterim siz bahsettiğim ihtimalleri bir gözden geçirin.
    Merhabalar
    Vakit ayırdığınız için öncelikle teşekkürler..
    1. Otpli karakterimi benim dışımda kimse kullanılmamakta.
    2. Otp paylaşımı ikinci bir şahısa yapılmamıştır.
    3. Otp programı mobil cihaza kayıtlıdır.
    4. Karakter açılış tarihinden beri benim elimde olup bir başkasına devir edilmemiştir.Öyle durumlardanda uzak durduğumu belirtmek isterim.Otp benim şahsım adına olan telefon numarası üzerindedir.
    5. Etrafımda KO oynayan hiç kimse yoktur.
    6. Pc nin uzak erişim olduğunu düşünmüyorum, kontrol ettim çünkü.
    O yüzden o kadar emek sarfettiğim o kadar zaman harcadığım karakterimin bu denli çalınması gerçekten kabul edilemez bir durum. NTTGAME İN çalınan karakterlerle ilgili restorasyon imkanı ile yakın zamanda bir çalışması varmıdır. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
    Last edited by IAtalanteI; 06-17-2016 at 12:17 AM.

Junior Member
    Nickname
    IHoratiusCoclesI
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    JustinTime
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by IAtalanteI View Post
    Merhabalar
    Vakit ayırdığınız için öncelikle teşekkürler..
    1. Otpli karakterimi benim dışımda kimse kullanılmamakta.
    2. Otp paylaşımı ikinci bir şahısa yapılmamıştır.
    3. Otp programı mobil cihaza kayıtlıdır.
    4. Karakter açılış tarihinden beri benim elimde olup bir başkasına devir edilmemiştir.Öyle durumlardanda uzak durduğumu belirtmek isterim.Otp benim şahsım adına olan telefon numarası üzerindedir.
    5. Etrafımda KO oynayan hiç kimse yoktur.
    6. Pc nin uzak erişim olduğunu düşünmüyorum, kontrol ettim çünkü.
    O yüzden o kadar emek sarfettiğim o kadar zaman harcadığım karakterimin bu denli çalınması gerçekten kabul edilemez bir durum. NTTGAME İN çalınan karakterlerle ilgili restorasyon imkanı ile yakın zamanda bir çalışması varmıdır. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
    Konu güncel arkadaşlar

Tags for this Thread