View Poll Results: Europa Serveri ile Edana Serveri Birleşmeli mi?

Voters
278. You may not vote on this poll
  • Birleşime Gerek yok Europa Böyle iyi...

81 29.14%
  • Birleşim Her 2 server içinde iyi olur...

197 70.86%
Page 4 of 26 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 258
    Quote Originally Posted by Acheroon View Post
    Birleşim konusunda uzun soluklu bir pk keyfinden ziyade diri tutulabilecek bir sunucu olması adına birleşime destek veriyorum. Lakin Edana konusunda fikrim negatif. Farklı ve yeni bir sunucu ile birleşim olması taraftarıyım.
    Tamamen katılıyorum edana olmamalı , ama diğer serverler düşünülebilir ..

Birleştirin Artık yeter sıkıldık bizde.

Quote Originally Posted by Acheroon View Post
    Birleşim konusunda uzun soluklu bir pk keyfinden ziyade diri tutulabilecek bir sunucu olması adına birleşime destek veriyorum. Lakin Edana konusunda fikrim negatif. Farklı ve yeni bir sunucu ile birleşim olması taraftarıyım.
    Kesinlikle Haklsıınız edana ile birleşirse eger server daha kötü olabilir. kanaatindeyim.

Member MissPEHLiVAN's Avatar
    Nickname
    MissPEHLiVAN
    Class
    Priest
    Clan
    Regeneration
    Server
    Europa
    Race
    Karus
    bence europa ve edena birleşmeli aksi takdirde europa çok player kaybeder.

"İki gönül bir olunca samanlık seyran olur." sözünden yola çıkarak birleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olacağı kanaatindeyim.

Quote Originally Posted by md1994 View Post
    gordion denildiği zaman zırlayanlar, neden edana denildiğinde aynı tepkiyi vermiyor?

ben +9 silahlarla oynamak zorunda mıyım? zebil gibi mele dolu europada, silahlarıda öyle.

eğer illa europa birleşecekse, GORDİON yada üst liglere yol almalı.
    Kafan iyi herhalde kardeş +16 azagailer bizde değil sizde. +9 UTC dolu olmanıza rağmen sizde bizde sıkılmayalım diye birleşime destek veriyoruz. Europa hakkında fikre sahip değilsen yorum yapma.

Banned
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    gordion serverı item bakımından diezden ve arezden aşşagıda gordion swsinde 10 baal wiri itemi yok 9 ları var sadece eğer birleşim olursa europa userları biraz alt tabakada kalırlar item acısından gordionun birleşeceği server ya diezdir yada arezdir .

Banned
    Edana-Europa olabilir Gordionda olabilir fakat Gordion serverı biraz item açısından fazladır
    Gordion-Diez Olabilir veya Gordion - Arez

Banned
    Nickname
    BeJeaLouS
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    GENTLEMEN
    Server
    KO -> Europa
    Race
    Karus
    Gordionun dengi Ares veya Diezdir. Utanmadan gelip +10 eelle sayili diyorlar. Ne +10 undna bahsediyorsun bizim serverda +8 krowaz itemler lüks kafanizi alin baska yere sokun

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by __JOSEPH__ View Post
    Gordionun dengi Ares veya Diezdir. Utanmadan gelip +10 eelle sayili diyorlar. Ne +10 undna bahsediyorsun bizim serverda +8 krowaz itemler lüks kafanizi alin baska yere sokun
    onu diyen arkadaştaki kafayı bende yaşamak istiyorum zaten... Diyo ki +10 o kadar çok kişide yok.. sayılı adamda var... La bizim serverda +10 wb basıldığında biz şaştık kaldık. bide +10 virinoma mı alışalım?

Tags for this Thread