Europa için birleşme şart artık. Siz yeni server açarak para kazanmaya devam edin ama bu tarzda user boşluğu olan serverları da gözardı etmeyin artık.
Europa için birleşme şart artık. Siz yeni server açarak para kazanmaya devam edin ama bu tarzda user boşluğu olan serverları da gözardı etmeyin artık.
Arkadaşlar birleşim gerekli; ama bunun nedenlerini tek taraflı olarak açıklamayacağım sizlere.
Konu şu ki, bu konunun 2 sıra altında Edana oyuncular bas bas bağırıyorlar, pazarımız ve PK mızdaki oyuncu sayısı az. User kaybettik ve twitch yayını, Edana ya özel eventlar gibi şeyler istediklerini belirtiyorlar.
Öte yandan frmtr ve resmi forumda Europa oyuncuları birleşimi destekliyor; Europa oyuncusu olarak şunu söyleyebilirim, Europa'da Europa'nın hakiki oyuncuları var ki bu kişiler yıllardır Europa'da oynamaya ve Europa'yı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Ben eminim ki Edana gibi yakın zamanda birleşim görmüş bir serverda bizden daha fazla ama bizim gibi düşünen bir çok tecrübeli oyuncu vardır.
Ortaya atılan yorumlarda Gordion-Europa birleşimi gibi gülünç şeyler yazanlar var. Eğer iki server hakkındada bilginiz yoksa lütfen yorum atmayın. Bencilce düşünerek insanların haklarına girmeyin.
Ben Edana tarafının olayı değerlendirirse daha sıcak kanlı yaklaşacaklarına inanıyorum ki 2 tarafta da tanıdığım ve serverın başından beri o servera emek vermiş insanlar var.
Seviyeli bir şekilde yorumlar yapın lütfen.
Eğer söylediklerimde bir hata varsa seve seve eleştirip düzeltebilirsiniz, bende bilgilenmiş olurum, keyif alırım.
Herkese iyi forumlar , Selametle \o/
Fake hesaplarla yapılan manüpilasyonlara dur diyecek bir forum yetkilisi aranıyor...
The games we play are deadly, aren't they?
Su gordiondan gelenler az ötede oynasın gordionda ıtem yokmus fll +10 dolu pazarınız cocukmu kandırıyonuz +10 ıtem 2 3 kısı var diyolar bide utanmadan
gordion denildiği zaman zırlayanlar, neden edana denildiğinde aynı tepkiyi vermiyor?
ben +9 silahlarla oynamak zorunda mıyım? zebil gibi mele dolu europada, silahlarıda öyle.
eğer illa europa birleşecekse, GORDİON yada üst liglere yol almalı.
Birleşim konusunda uzun soluklu bir pk keyfinden ziyade diri tutulabilecek bir sunucu olması adına birleşime destek veriyorum. Lakin Edana konusunda fikrim negatif. Farklı ve yeni bir sunucu ile birleşim olması taraftarıyım.