Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
    Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)

Angry AndrePaul'da Ego Tavan Yapmış...

1. Klan Turnuvası Günü Twitch'te Yapılan Çekilişin Ödülleri Neden Hala Gönderilmedi.? Bu çekilişin kazananlarının ödülleri gönderildi mi yoksa sadece biz 3 kişiye mi gelmedi.? Açıkçası bugünkü yapılan 23 Nisan Özel Yayınında AndrePaul'a spam yaparak sesimizi duyurduk fakat onun cevabı;

-Marietta01 ödülün gelmediyse spam yaparak bu ödülünü alamazsın, düzgün bir şekilde iletirsen cevap veririm. Spam yapıyorsan, spam yapanlara cevap vermiyoruz. Hatta aşırıya kaçarsa sayfadanda engelliyoruz o yüzden flood, spam yapmayın.

Tekrar izlemek isterseniz, yayının linki aşağıdadır ve 02:12:05 ' e bakmanız yeterli.

https://www.twitch.tv/nttgame/v/61935109

Keşke şu egolarınızı en azından işinizi yaparken bir tarafa bırakabilseniz sevgili AndrePaul. O kadar kişinin olduğu bir yayında spam yapmadan nasıl ulaşacağız da size sesimizi duyuracağız. Orda çoğunluk bir şekilde spam yapmakta zaten, bu işin esprisi orda. Bu mudur yani taktığınız konu.? Üstelik bugünkü yayında da çekiliş ödüleri maksimum 2-3 gün içerisinde gönderilecek diye bir cümle kullandınız. Bize de öyle söylemiştiniz.. Doğrudan size yine ve yeniden burdan da söylemek istiyorum ki YALAN söylüyorsunuz, insanları kandırmayın.. Biz 3 kişiye (belki daha da fazla) daha geçen yayında yapılan çekilişin ödülerini göndermemişken bu yayında en geç 2-3 güne kazananların ödülleri gönderilecektir demeniz de ayrıca çok ironik değil midir.. Bu kazandığımız cash leri bizlere lütuf edipte siz kendi cebinizden vermiyorsunuz.. Şunu unutmayın biz bu oyunun en başından beri destekçileriyiz, o veya bu şekilde kah bırakır kah oynarız hayatımızın yoğunluğuna bağlı olarak. Çünkü biz sadece bu oyunun player ıyız. Ama şahsınız dahil diğer GM ler hepiniz gelip geçicisiniz zira o işteki geleceğiniz belli değil. Sizi severim ama bugün saçmaladınız...

Senior Member
    Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun. Ödülü kazanmış iseniz bu sizin hakkınızdır, tabii ki hakkınızı arayabilirsiniz. Ama bu durum sizin "spam" yaparak ya da bu şekilde ihtamda bulunarak hakkınızı arayabileceğiniz anlamına da gelmemektedir. Elde olmayan durumlardan, aksaklıklardan ve yoğunluklardan dolayı ödüllerin gönderimi gecikebilir, fakat yetkililere bu şekilde ithamlarda bulunmanız hoş değil.
    Last edited by Daeso; 04-21-2016 at 11:44 PM.

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Daeso View Post
    Merhaba,
    Öncelikle hayırlı olsun. Ödülü kazanmış iseniz bu sizin hakkınızdır, tabii ki hakkınızı arayabilirsiniz. Ama bu durum sizin "spam" yaparak ya da bu şekilde ihtamda bulunarak hakkınızı arayabileceğiniz anlamına da gelmemektedir. Elde olmayan durumlardan, aksaklıklardan ve yoğunluklardan dolayı ödüllerin gönderimi gecikebilir, fakat yetkililere bu şekilde ithamlarda bulunmanız hoş değil.
    2 hafta önce kazanılan bir ödül için insanların tepki göstermesi normal değil mi?

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by IBlackWicked View Post
    2 hafta önce kazanılan bir ödül için insanların tepki göstermesi normal değil mi?
    O yetkili olduğu için ona en küçük bir ithamda bulunduğumda hoş olmuyor.. Tabi bu oyunda biz player lar nasılsa kum gibi.. bekleyelim, rezil olalım hiç önemli değil. Ya aslında sorun gecikme ya da ödülü alıp almamak değil. Daeso'nun gösterdiği tavır gibi yayında çıkıp deseler ki arkadaşlar aksaklıklar oldu o yüzden bazı kişilere gönderemedik deseler konu orda kapanır.

Senior Member
    Bana da 400 cash gelmedi daha. Chattan yazıyorum ne zaman göndereceksiniz die cevap yazmıyorlar. Bi daha yazıyorum yine cevap vermiyorlar.Sonra bi daha bi daha derken flood oluyor... Böyle 4 5 kişinin sorduğu soruya cevap gelmeyince görmüyorlar sanıyoruz bi daha yazıyoruz napalım sizce? işimize gelen şeylere mi bakalım ?

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    4 kere ödül kazandık bütün cash ler 2 hafta sonra geliyor ama kesin geliyor.

Senior Member 67MaNYaQaDaM67's Avatar
    Nickname
    67MaNYaQaDaM67
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Banada gelmemişti buraya konu açmıştım saolsun fauwk moderatör gm ye iletti durumu ve 2 güne kalmadan geldiydi yani yayında gelmedi diye yazacağınıza bir konu açaydınız zira onlarda forumda herşey hakkında konu açabilirsiniz diyor.

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by 67MaNYaQaDaM67 View Post
    Banada gelmemişti buraya konu açmıştım saolsun fauwk moderatör gm ye iletti durumu ve 2 güne kalmadan geldiydi yani yayında gelmedi diye yazacağınıza bir konu açaydınız zira onlarda forumda herşey hakkında konu açabilirsiniz diyor.
    Sorun şu ki turnuva günü yani pazar günü yapılan çekilişten sonra AndrePaul demişti ki: Arkadaşlar kazananların ödülleri önümüzdeki hafta içi P.tesi, Salı ya da Çarşamba akşamı gönderilecektir.. Bekledik bekledik gelmedi sonra 1 hafta geçti yine ses yok.Unutmuştum sonra baktım ki yayın açmışlar, tek istediğim söylediği cümlelerin arkasında durmasıydı. Spam yapıyorsun yerine şöyle de diyebilirdi. Arkadaşlar spam yapmayın artık bu konuyla ilgili forumdan bana ulaşın, gerekli bilgileri vereceğim tarzında. Ya da evet o gün öyle söylemiştim ama aksaklık çıktı, beklemeye devam edin göndereceğiz de diyebilirdi kısaca. Ama yok yardımcı olmak yerine biz spam yapanlara cevap vermiyoruz diyerek egosunu tatmin etmiş oldu şahsi fikrimce..

Senior Member Fauwk's Avatar
    Merhaba CCHRONOS,

Twitch yayınlarında mümkün olduğunca chat ekranına dikkat ediyor ve siz dahil olmak üzere diğer oyuncuların ilettikleri soruları cevaplamaya çalışıyoruz. Chat ekranını yavaş gösterimde takip etmemize rağmen aynı konu ile ilgili olarak birden fazla defalarca yazı yazan oyunculardan dolayı, sorun yaşıyor olan ya da bize iletmek istedikleri bir sorusu olan oyuncuların sorularını göremiyoruz. Bu yüzdendir ki flood yapılmaması için yayınlarda bu konu hakkında sürekli olarak gerekli uyarılarımızı tekrarlıyoruz.

Siz dahil olmak üzere yayını izleyen diğer bir çok oyuncuda ilettikleri sorulara cevaplar alamadığı zamanlarda bu durumdan rahatsız olduklarını ileterek bizlere geri dönüş yapıyorlar. Görevimiz; Tüm oyuncuların sorunları ile ilgilenmek ve sorularınızı elimizden geldiğince cevaplamaya çalışmak fakat soruları iletirken flood yapmaktan kaçınmalıyız ki diğer arkadaşlarımızın sorularının okunmasına engel olmayalım değil mi?

Ödülünüz ile ilgili olarak ''Marietta01'' olan twitch isminizi not alıyorum, gerekli kontroller sağlanılacaktır ve eğer ödülün iletimi esnasında bir gecikme yaşanmış ise ödülünüz mümkün olan en kısa zamanda size ulaştırılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Fauwk View Post
    Merhaba CCHRONOS,

Twitch yayınlarında mümkün olduğunca chat ekranına dikkat ediyor ve siz dahil olmak üzere diğer oyuncuların ilettikleri soruları cevaplamaya çalışıyoruz. Chat ekranını yavaş gösterimde takip etmemize rağmen aynı konu ile ilgili olarak birden fazla defalarca yazı yazan oyunculardan dolayı, sorun yaşıyor olan ya da bize iletmek istedikleri bir sorusu olan oyuncuların sorularını göremiyoruz. Bu yüzdendir ki flood yapılmaması için yayınlarda bu konu hakkında sürekli olarak gerekli uyarılarımızı tekrarlıyoruz.

Siz dahil olmak üzere yayını izleyen diğer bir çok oyuncuda ilettikleri sorulara cevaplar alamadığı zamanlarda bu durumdan rahatsız olduklarını ileterek bizlere geri dönüş yapıyorlar. Görevimiz; Tüm oyuncuların sorunları ile ilgilenmek ve sorularınızı elimizden geldiğince cevaplamaya çalışmak fakat soruları iletirken flood yapmaktan kaçınmalıyız ki diğer arkadaşlarımızın sorularının okunmasına engel olmayalım değil mi?

Ödülünüz ile ilgili olarak ''Marietta01'' olan twitch isminizi not alıyorum, gerekli kontroller sağlanılacaktır ve eğer ödülün iletimi esnasında bir gecikme yaşanmış ise ödülünüz mümkün olan en kısa zamanda size ulaştırılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İlgi, alakanız için teşekkürler. En azından bugüne kadar forumda gördüğüm kadarıyla insanlara saygılı yaklaşımınız beni etkiledi. Hatırlamazsınız belki ama daha önceden birkaç konumda da görüş bildirmiş, yardımcı olmuştunuz. Asıl ben teşekkür ederim size ne diyebilirim ki..

Tags for this Thread