Bence en baştan eklenmeliydi bu birleşmeye europa. Ne oldu şimdi serverda tonlarca +9 utc itemi oldu cok mu mutlu oldunuz user da gelmedi![]()
Evet
Hayır
Bence en baştan eklenmeliydi bu birleşmeye europa. Ne oldu şimdi serverda tonlarca +9 utc itemi oldu cok mu mutlu oldunuz user da gelmedi![]()
Europa birleşimi Haziran'da 2. senesini dolduracak bu demek oluyor ki öyle hemen orayla bizim serveri birleştirmezler. Hep imkansızı istiyoruz. İsteseydiler zaten Europa da eklenirdi.
Edana düşünerek söylüyorum.ordaki item ler burdaki item ler 1 değil bencil gibi davranıyorum ama bu birleşim olması kendi ve serverim acisindam istemeyiz.
Ne düşünüyorsunuz beyler Europa sizce birleşmeli mi Edana ile? Europa'nın Orion'a dönmesi yetmedi ki yetkililer o seviyeye düşecek bir server daha arıyor herhalde.
Europa da pk bariz biçimde tatsızlaşmış bi birleşim şart , ama mantıklı hesaplı bir birleşim, aksi taktirde europa oyuncusu pılını pırtını toplar steamın yolunu tutar.Zaten europa da ekip halinde oyunu bıraksa serverı tam bitirecek 2 3 ekip var onlarda emininm ki umudunu bir birleşmeye bağlamış şayet bu olmazsa , europa da pk 1 priest 2 atakkerli aoc eşkıyalığına dönüşecektir.
++++++++++++++++++++++++++
Bu konuyu daha önce açtım. Girip aynı konu üzerinde birleşirsek birşeyler olabilir.
http://forum.nttgame.com/forum/showt...rini-belirtsin