Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Junior Member

Angry Ticket sorunu !!!

öncelikle herkeze iyi günler iyi oyunlar dilerim ben aylık minimum 100tl lik alışveriş yapan bir oyuncuyum fakar bu sabah saatlerinde sebepsiz yere ban yedim ve süresini bilmiyorum ticket atmak istiyorum fakat saatlerdir uğraşmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım ticketım kapalı gözüküyor ve yetkililerin takibini istiyorum
    1.si bir adam partiye almadım diye beni kosp vs programla nasıl suclar?
    2. si ben aylık 100 tl alısveriş yaparken neden genie varken kosp kullanıyım ki bütün karakterlerimin petlerinde oto kutu vs var ?
    3. sü kosp vs program kullansam sürekli neden pc başında olayım saçma sapan çoluk çocuklara bile cevap veriyim?
    eğer karaklerimin iade si yapılmassa yapılan alışverişlerimin iadesini istiyorum herhangi bir sebeple iadesi yapılmassa tüketici hakları mahkemesine gidicem yaptığınız haksızlık ve saygısızlıktan ibaret !

Senior Member Fauwk's Avatar
    Merhaba,

Karakter isminiz nedir?

Junior Member
    Pchymagic-Pchytank

Senior Member Fauwk's Avatar
    Hesap durumu kısmından hesabınızın yasaklanma sebebini öğrenebilirsiniz. Bunun üzerine herhangi bir itirazınız var ise destek ekibi üzerinden KO Ban / Jail / Un Block kategorisine bilet gönderebilirsiniz.

Bilet gönderme ekranında ilgili bölümü seçemezseniz farklı bir tarayıcı ile deneyebilir, mevcut tarayıcınızın çerezlerini ve geçmişini silebilir ya da CTRL + F5 kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Junior Member
    İlginize Teşekkürler Sayın Fauwk fakat yasaklanma sebebi 3. parti program kullanmak yazıyor fakat süre belirtilmiyor !?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pchydark07 View Post
    İlginize Teşekkürler Sayın Fauwk fakat yasaklanma sebebi 3. parti program kullanmak yazıyor fakat süre belirtilmiyor !?
    Eğer cezanız süreli ise süre belirtilmekte.

Junior Member
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sayın daeso fakat ben ciddi anlamda in Game deki beni banlayan şahıs hakkında şikayetçiyim şu anda aktif pre paketlerim oto petlerim kanatlarım boşa gitmekte biz parayı çöpten bulmuyoruz ve bize dönüş sağlanamıyor yetkililere ulaşmamızda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca 3.parti program her ne ile suçlanıyorsam kanıtını istiyorum

Senior Member
    Çok geçmiş olsun kardeşim. Dün gece bende sebepsiz yere ban yedim bırak illegal birşeyi sıkıntı olmasın diye bilgisayara Team Viewer ,Team Speak , Raid Call bile yüklemiyorum. Ve Exp kasarken bile %50 sini görevlerle elle kastım program kullanıcısı olsam chat görevleri ile mi uğraşırım ? Sanırım sorumsuz ve canı sıkkın bi GM e denk geldik ve rastgele önüne gelene ban attı. Bende şunu merak ediyorum GM ler hiçbir kontrol yapmadan sadece şüphelendikleri karakterleri direk olarak banlama yetkisine sahip mi ? Ban politikasında böyle bir kural var mı? Moderatörler bu sorularıma cevap verebilirse çok mutlu olacağım.

Junior Member
    Sevgili kardeşim benim en çok gücüme giden şey adamlar ks geliyorlar exp premium olmasına rağmen 64 lwl müge kasmışım kosp Vs olsa bu lwl demi kalırım + adamın biri geliyor ks atmaya Party al diyor ks atarsan almam diyorum iyi o zaman banlandın hayırlı olsun diyor bu nasıl bi mantık?

Senior Member
    Kardeşim ban politikasını inceledim bende de 3.rd pt prog benzeri birşeyler yazıyor anlamı şu imiş - 3üncü parti websiteleri veya private serverlar ile ilgili reklam yapmak anlamına geliyormuş. Ben hangi sitenin yada hangi pvp serverın reklamını yaptım moradona bile geçmiyorum dc pre potu lüferden alıyorum. Ve banladıkları karakterlere açıklayıcı bir mesaj bile yazılmıyor. Resmen Aktif düzgün kullanıcıları kaybetme politikası bu.

Tags for this Thread