Valla aynı durum bendede var. Benimki seninkinden biraz farklı hack itemi karşılıksız aldınız deniliyor. Otp olan bir oyunda güvenerek item alamaz hala gelmişken. Söyleyecek söz bulamıyorum. İtemi tradeden aldım evet. Satan arkadaşa üzerimde gb yok. İtemleri ver diğer charımdan gb ni vereyim dedim. Anlaştığımız gibi itemleri aldım. Sonra dedim 5gb pazar kur. diğer charımı oyuna soktum ve pazarından 5gb çektim. Benimde senin gibi 3 bilgisayarım var. Bunu bilerek yapıldığını düşüyor arkadaşım ve anlattığım herkes. Diyorlar 1 aydır resmi sitelerin item teslimat charları ban yemiyor. günde o kadar item aktarmaya. Siz 1 item aldınız ban yediniz gariplik yokmu diyorlar. Bence uskodan ufak ufak temizliyorlar. Belki steama geçmek umuduyla. Oyun en az 2 sene sonra komple steama geçiş yapıcak. Şimdiden ufak ufak temizliklere oyundan kopartmalara başlanmış. Başka bir açıklama anlam bulamıyorum. Düşündükce başka şeyler çıkıyor. Yetkilide çıkıp tek tek açıklamalarda bulunmuyor ki. Bugüne kadar attığım postlara tek bir kişi cevap verdi Deaso oda dediği tek kelime forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Bilet gönderiniz. Biletime zaten cevap gelse ben foruma gelmezdim. Anlaşılan oyunda bize cevap verecek bir muhattap bile bulamazken. Ban yememiz oyundan koparılmamız ufak ufak normal geliyor artık.
yahu bende hack item filan bile değil. bir bilgisayarımdaki itemi diğer bilgisayara aktardım satılsın diye. yani birinden alırken diğerinden satıyordum bunu herkes yapıyor. ceza uygulamaları değişti mi bundan bizim niye haberimiz yok ? gerekli mağduriyetin giderilmesini bekliyoruz kardeşim. inşallah giderilir.
Selam,
Forumda konu açarken lütfen insanları yanlış bilgilendirecek, yanlış yönlendirecek cümleler kurmayınız. Kimse, diğer hesabına oyun eşyası ya da parası aktardı diye banlanmaz, yine kimse karşılıksız* oyun eşyası aldı, verdi diye banlanmaz. Eğer böyle bir durum olsaydı mutlaka bizler de banlanmış olurduk. Yaşamış olduğunuz sorunun cevabını yine müşteri hizmetlerine bilet göndererek alabilirsiniz. Forumda varsayımlarla, acaba mı, şöyle mi, böyle mi diyerek insanları yanlış yönlendirmekten öteye gidemezsiniz.
*Karşılıksız oyun eşyası ve oyun parasını gerçek para ile alanlar hariçtir.
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
Aldığın itemle ilgili şikayet olmuş ise, soyuldum gibilerinden inceleme sonucu da senin bedelsiz aldığın farkedilmiştir banlanmışsındır. Yoksa karşılıksız item aldı diye banlanma olsa oyunda hesap kalmazdı.
Sayın mod siz böyle diyorsunuz ama konudaki ticketa bakıldığında,
'' Farklı idler arasında ücretsiz item transferi illegal olarak değerlendirilmektedir'' diyor.
Evet dediğinize katılıyorum fakat ticketta öyle bir şey belirtilmemiş ve şöyle denilmiş.
''Bu yüzden her id farklı bir kişi gibi işlem görmektedir. Her iki id nin size ait olması veya olmaması bu kural için gene bir ifade etmemektedir.''
Yani item alıp satma veya gb alıp satma bir yana farklı id ile transfer yapmak işlem görmemize sebep olabilirmiş. Her ne kadar legal bir adamın bu sebepten banlanma sayısı düşük olsada sonuçta böyle bir kural olduğu söyleniyor. Ban yememiş olmamız bu kuralın olmadığı anlamına gelmiyor demek ki?
Merhaba dostum. ben kanıtlarımla açığım herşeye. bana müşteri hizmetlerinden gelen cevap bu yönde. tekrar belirttiğim gibi karaktere +7 kaul fulitol ve lkp +1 verdim zaten bu itemleri uzun zamandır kendim kullanıyordum bu itemler çalıntı filan da değil. kişileri yanlış bilgilendirmiyorum. burası forum ve usulca tartışıyoruz. bana gelen ticket üzerinden konuşuyorum. Ticket gayet açık bunu siz de görebilirsiniz. oyun kullanıcı sözleşmesinde veya ban politikasında böyle bir madde yaazmıyor. hesapların aktif olması lazm.
Değerli moderatör arkadaşım k bakma ama usko nun uguladığı bu sistem kokuşmuş halde ben oyunu uzun bir süredir sırf bu saçma sistemin mağduru olduğum için bıraktım.bende buna benzer şekilde ban yedim.ticket attığımda çalıntı bir eşyayı bedelsiz aldığım cevabını aldım bende buna istinaden bunun kanıtlanmasını hangi eşyayı kimden bedelsiz aldığımı öğrenmek istediğimi söylediğimde öyle bir uygulamamız yoktur die cevap aldım .artık bu yöneticilerin hatasımı gm arkadaşların hatasımı bilmiyorum sonucu sadece oyuncular çekiyor. eskiden bu şekilde saçma bannedler vs benzeri sorunlar olmazdı çünkü deneğimli işi bilen kişiler sorumluydu.bu oyun bu dengesiz olaylar yüzünden bu durumda ve böyle devam ettikce usko kan kaybedecek ve cok yakında tarih olacak.inşallah bu duruma dur deyip ve bütün bu haksız banları açarak bir nebzede olsa kaybedilen oyuncular toparlanır.son magdur arkadaşada çok geçmiş olsun.