Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
    Junior Member

Exclamation Yanlış Anlaşılmadan Dolayı Hesap Kapatılması

Merhaba değerli forum üyeleri. Buradan hesap desteği verilemiyor biliyorum ama bu konuyu bir mod arkadaşın veya gm arkadaşın görmesi belki yaşadığımız mağduriyeti gidermeye ve başkalarının da aynı mağduriyeti yaşamamasına faydalı olabilir.

Gelelim konuya;

Malum durum maradonda yenilen banned olayı hakında. siteden baktığımda TPT Craft/Trade yazıyor. 3 bilgisayarım var item alıp satıyorum bir yandan da oyun oynuyorum. Geçen pazar akşamı diğer bilgisayarıma satması için Kaul Fulitol +7 ve Lkp +1 verdim. ve bunu tradeden verdim başka nasıl verebiliriz ki pazar kursam benden önce davranıp alırlar tradeden verdim diğer çarıma itemleri daha önceden de birçok kez item alıp vermiştim çarlarım arasında fakat bir sorun olmamıştı taki bu pazar gününe kadar. pazartesi sabahı baktğımda çarlarım banlıydı. ticket attığımda şu cevap geldi buyrun gelin hep beraber tartışalım sonuçta buraso bir forum.

gördüğünüz gbi gelen ticket cevabı bu. alıp verilen itemler illegal olmamasına rağmen bedelsiz ticaret adı altında tarafıma ceza kesilmiş durumda. bu durumu forumda bir arkadaşım daha yaşamış. demekki sistem yanlış işliyor. herhangi bir illegal durum olmadan hesap kapatılmasının ne kadar doğru olduğunun tartışılabilir olduğunu düşünüyorum. yani pk aiçin bile itemlerinizi bir başkasına verirseniz ban yiyeceksiniz bundan sonra ben buradan bunu çıkarırım. ban politikasında ve oyun kurallarında böyle bir madde yok. belki arkadaşım bana item hediye etmek istiyor. veya arkadaşımdan itemleri pk atmak için aldım ne yani ban mı atılmalı ? burada bir yanlış anlaşılma söz konusu. bunu hep birlikte görebiliriz. itemler çalıntı item de değildir. öyle olsa ticketta öyle cevap gelirdi.

Evde olan iki pcden trade yaparken para koymak kimin aklına gelir ki ? öyle yapsam ben kendi aklımdan şüphelenirim düşünsenize bir itemi diğer bilgisayara parayla satıyorsunuz bunu kimse önemsemeyeceği gibi bende önemsemedim ve verdim itemleri ve bu bedelsiz ticaret olarak adlandırıldı. hesaplarımın kapatılmasıyla büyük kayıp yaşadım. ve bu mağduriyetimi burada dile getirmek istedim sadece. burada bir haksızlık söz konusu. bu bizleri oyundan uzaklaştırmak için bir bahane aramak mı ? bunu sizler karar verin.

Bunu yaşayan sadece ben değilim forumda birkaç kişi daha var. birşeylerin yanlış işlediği ortada inşallah gerekli mağduriyet giderilir.

Senior Member CanCakir's Avatar
    Nickname
    TurK
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad

Harf

Quote Originally Posted by tanans1 View Post
    Merhaba değerli forum üyeleri. Buradan hesap desteği verilemiyor biliyorum ama bu konuyu bir mod arkadaşın veya gm arkadaşın görmesi belki yaşadığımız mağduriyeti gidermeye ve başkalarının da aynı mağduriyeti yaşamamasına faydalı olabilir.

Gelelim konuya;

Malum durum maradonda yenilen banned olayı hakında. siteden baktığımda TPT Craft/Trade yazıyor. 3 bilgisayarım var item alıp satıyorum bir yandan da oyun oynuyorum. Geçen pazar akşamı diğer bilgisayarıma satması için Kaul Fulitol +7 ve Lkp +1 verdim. ve bunu tradeden verdim başka nasıl verebiliriz ki pazar kursam benden önce davranıp alırlar tradeden verdim diğer çarıma itemleri daha önceden de birçok kez item alıp vermiştim çarlarım arasında fakat bir sorun olmamıştı taki bu pazar gününe kadar. pazartesi sabahı baktğımda çarlarım banlıydı. ticket attığımda şu cevap geldi buyrun gelin hep beraber tartışalım sonuçta buraso bir forum.

gördüğünüz gbi gelen ticket cevabı bu. alıp verilen itemler illegal olmamasına rağmen bedelsiz ticaret adı altında tarafıma ceza kesilmiş durumda. bu durumu forumda bir arkadaşım daha yaşamış. demekki sistem yanlış işliyor. herhangi bir illegal durum olmadan hesap kapatılmasının ne kadar doğru olduğunun tartışılabilir olduğunu düşünüyorum. yani pk aiçin bile itemlerinizi bir başkasına verirseniz ban yiyeceksiniz bundan sonra ben buradan bunu çıkarırım. ban politikasında ve oyun kurallarında böyle bir madde yok. belki arkadaşım bana item hediye etmek istiyor. veya arkadaşımdan itemleri pk atmak için aldım ne yani ban mı atılmalı ? burada bir yanlış anlaşılma söz konusu. bunu hep birlikte görebiliriz. itemler çalıntı item de değildir. öyle olsa ticketta öyle cevap gelirdi.

Evde olan iki pcden trade yaparken para koymak kimin aklına gelir ki ? öyle yapsam ben kendi aklımdan şüphelenirim düşünsenize bir itemi diğer bilgisayara parayla satıyorsunuz bunu kimse önemsemeyeceği gibi bende önemsemedim ve verdim itemleri ve bu bedelsiz ticaret olarak adlandırıldı. hesaplarımın kapatılmasıyla büyük kayıp yaşadım. ve bu mağduriyetimi burada dile getirmek istedim sadece. burada bir haksızlık söz konusu. bu bizleri oyundan uzaklaştırmak için bir bahane aramak mı ? bunu sizler karar verin.

Bunu yaşayan sadece ben değilim forumda birkaç kişi daha var. birşeylerin yanlış işlediği ortada inşallah gerekli mağduriyet giderilir.
    Eğer bu konu tamamen bu şekilde ise hakikaten çok garip bir durum....

Şimdi bendede 3 pc var 1 wariorumla oyun oynuyorum bugun magemı dızmeye karar verdım...

Warriorumdaki iron neckimi mageme versem ban mı yiyeceğim???
    Last edited by CanCakir; 02-17-2016 at 08:31 PM.

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    yok artık arkadaşlar vs atıyor itemleri eksik oluyor neck rof felan bu şimdi suç mu ?
    Ne mutlu Türküm diyene!
    If we desire respect for the law, we must first make the law respectable.
    (Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı duyulacak yasalar
    yapılması lazımdır)

Senior Member ne_memuru_alkol_beyy's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    bu mantığa göre arkadaşımıza item hediye etsek, illegal aktivite görünecek ve arkadaşımız hırsızlıktan banlanacak öyle mi

Junior Member
    Quote Originally Posted by CanCakir View Post
    Eğer bu konu tamamen bu şekilde ise hakikaten çok garip bir durum....

Şimdi bendede 3 pc var 1 wariorumla oyun oynuyorum bugun magemı dızmeye karar verdım...

Warriorumdaki iron neckimi mageme versem ban mı yiyeceğim???
    aynen dostum dikkat edin bu durum artık çizgiyi baya aştı. diğer pcye satması için itemi teslim ediyoruz ama ban yiyoruz gerçekten ilginç bir durum

Junior Member
    Quote Originally Posted by Deniz_SailinG View Post
    yok artık arkadaşlar vs atıyor itemleri eksik oluyor neck rof felan bu şimdi suç mu ?
    artık bundan sonra dikkat ediniz. zaten ben de daha önceden sorun yaşamıyordum al ver yapıyordum. ama sanırım yavaş yavaş pazarı bitiriyorlar. ama o kadar emek boşa gidecek gibi duruyor. inşallah yardımcı olurlar

Junior Member
    Quote Originally Posted by ne_memuru_alkol_beyy View Post
    bu mantığa göre arkadaşımıza item hediye etsek, illegal aktivite görünecek ve arkadaşımız hırsızlıktan banlanacak öyle mi
    burada çalıntı item ya da hırsızlık da demiyolar tickette görüyorsunuz. birini banlatmak mı istiyorsunuz atın trade verin ona bi iron belt banlansın artık durum onu gösteriyor. kimse de iron belte hayır demez

bir yanlış anlaşılma olduğu ortada ama yardım eden olacak mı bakalım kardşim.

Junior Member
    yetkili birilerinde duruma ilişkin değerlendirmelerini duymak isterim. @CluTaah , @Rhales , @Daeso

Senior Member
    Merhaba,
    Bahsettiğiniz durumların TPT Craft/Trade cezasyla herhangi bir alakası bulunmamaktadır.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Daeso View Post
    Merhaba,
    Bahsettiğiniz durumların TPT Craft/Trade cezasyla herhangi bir alakası bulunmamaktadır.
    dostum benim gibi bir durum yaşayan var forumda. sistem otomatik atıyor. ben onu diyorum. verdiğim itemler belli kaul fulitol +7 ve lkp +1 satsın diye diğer çara aktarıyorum ertesi gün bakıyorm banned. bana bunu açıklayabilir misiniz. itemler illegal mi hayır. karakterler illegal mi hayır. itemler çalıntı mı hayır. peki neden banned ? bu durum sizce de garip değil mi. ve kullanıcı sözleşmesi ve ban politikasında iki farklı id arasında bedelsiz ticaret yapılamaz (illegal, veya çalıntı itemse banlansın tabi) böyle bir madde göremedim. sistemin yapmış olduğu hatadan yaşamış olduğum mağduriyeti söylüyorum size ben. gerekli ticket da ortada. illegalsinz yok hile hurdaa var dememişler ki yok zatn öyle birşey. yani bundan sonra ben pk için item ödünç alınınca ban mı yenecek bunu açıklar mısınz ?

Tags for this Thread