Merhaba değerli forum üyeleri. Buradan hesap desteği verilemiyor biliyorum ama bu konuyu bir mod arkadaşın veya gm arkadaşın görmesi belki yaşadığımız mağduriyeti gidermeye ve başkalarının da aynı mağduriyeti yaşamamasına faydalı olabilir.
Gelelim konuya;
Malum durum maradonda yenilen banned olayı hakında. siteden baktığımda TPT Craft/Trade yazıyor. 3 bilgisayarım var item alıp satıyorum bir yandan da oyun oynuyorum. Geçen pazar akşamı diğer bilgisayarıma satması için Kaul Fulitol +7 ve Lkp +1 verdim. ve bunu tradeden verdim başka nasıl verebiliriz ki pazar kursam benden önce davranıp alırlartradeden verdim diğer çarıma itemleri daha önceden de birçok kez item alıp vermiştim çarlarım arasında fakat bir sorun olmamıştı taki bu pazar gününe kadar. pazartesi sabahı baktğımda çarlarım banlıydı. ticket attığımda şu cevap geldi buyrun gelin hep beraber tartışalım sonuçta buraso bir forum.
gördüğünüz gbi gelen ticket cevabı bu. alıp verilen itemler illegal olmamasına rağmen bedelsiz ticaret adı altında tarafıma ceza kesilmiş durumda. bu durumu forumda bir arkadaşım daha yaşamış. demekki sistem yanlış işliyor. herhangi bir illegal durum olmadan hesap kapatılmasının ne kadar doğru olduğunun tartışılabilir olduğunu düşünüyorum. yani pk aiçin bile itemlerinizi bir başkasına verirseniz ban yiyeceksiniz bundan sonra ben buradan bunu çıkarırım. ban politikasında ve oyun kurallarında böyle bir madde yok. belki arkadaşım bana item hediye etmek istiyor. veya arkadaşımdan itemleri pk atmak için aldım ne yani ban mı atılmalı ? burada bir yanlış anlaşılma söz konusu. bunu hep birlikte görebiliriz. itemler çalıntı item de değildir. öyle olsa ticketta öyle cevap gelirdi.
Evde olan iki pcden trade yaparken para koymak kimin aklına gelir ki ? öyle yapsam ben kendi aklımdan şüphelenirim düşünsenize bir itemi diğer bilgisayara parayla satıyorsunuzbunu kimse önemsemeyeceği gibi bende önemsemedim ve verdim itemleri ve bu bedelsiz ticaret olarak adlandırıldı. hesaplarımın kapatılmasıyla büyük kayıp yaşadım. ve bu mağduriyetimi burada dile getirmek istedim sadece. burada bir haksızlık söz konusu. bu bizleri oyundan uzaklaştırmak için bir bahane aramak mı ? bunu sizler karar verin.
Bunu yaşayan sadece ben değilim forumda birkaç kişi daha var. birşeylerin yanlış işlediği ortada inşallah gerekli mağduriyet giderilir.

tradeden verdim diğer çarıma itemleri daha önceden de birçok kez item alıp vermiştim çarlarım arasında fakat bir sorun olmamıştı taki bu pazar gününe kadar. pazartesi sabahı baktğımda çarlarım banlıydı. ticket attığımda şu cevap geldi buyrun gelin hep beraber tartışalım sonuçta buraso bir forum.
Reply With Quote
???