Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39
    Junior Member
    Oyun yönetimi ve gmlerin gerekli araştırmaları yapip madur kardesimize geri dönüşüm yapip adaleti temin edeceklerine inanıyoruz. Bunun en kısa surede çözülmesini arz ediyoruz.

Member SubconsciouS's Avatar
    Nickname
    MinotauroS
    Class
    Rogue
    Clan
    MinotauroS
    Server
    Resurrection
    Race
    Karus
    Öncelikle geşmiş olsun. Bu şahıs somestr tatili etkinlikleri var diyerek insanları dolandırıyor. Sizin hatanız ise malesef böyle şeylere kanmak. Bugün arkadaşımda bu kişi tarafından +2 ve +3 rolleri soyulmuştur lakin itemler kilitli değildi ve otp yoktu. +9 Chitin set vb. itemler kilitli olduğu için alamamış. Her neyse gerekli bildirimi Cheat Reports'a yaptık. Mail adresine 200 tane 3-4 dakika içinde geçici şifre gelmişti. Biz maili zar zor değiştirip karakteri ve bazı itemleri kurtardık. Arkadaşım bu adamın pm attığını söyledi. Bende pm atıp biraz vicdan dersi verirken aldığım 2 tane fotoğraf. Yetkililer Biran önce böyle karaktersiz bir kişiyi cezalandıracaklardır. Umarım sizde böyle kişilerin basit oyunlarına gelmezsiniz. Tekrar Geçmiş olsun.

Bir "HAYAL" Ürünü...

Quote Originally Posted by SubconsciouS View Post
    Öncelikle geşmiş olsun. Bu şahıs somestr tatili etkinlikleri var diyerek insanları dolandırıyor. Sizin hatanız ise malesef böyle şeylere kanmak. Bugün arkadaşımda bu kişi tarafından +2 ve +3 rolleri soyulmuştur lakin itemler kilitli değildi ve otp yoktu. +9 Chitin set vb. itemler kilitli olduğu için alamamış. Her neyse gerekli bildirimi Cheat Reports'a yaptık. Mail adresine 200 tane 3-4 dakika içinde geçici şifre gelmişti. Biz maili zar zor değiştirip karakteri ve bazı itemleri kurtardık. Arkadaşım bu adamın pm attığını söyledi. Bende pm atıp biraz vicdan dersi verirken aldığım 2 tane fotoğraf. Yetkililer Biran önce böyle karaktersiz bir kişiyi cezalandıracaklardır. Umarım sizde böyle kişilerin basit oyunlarına gelmezsiniz. Tekrar Geçmiş olsun.

çok teşekkürler işin garip tarafı işte ben hiç bir linke yada pmden gelen adreslere tıklamıyorum resmi facebook sayfası bile bir şey paylaştığında tıklamadan önce sayfayı kontrol edip gerçek sayfamı die öyle bakıyorum ama nasıl olduysa oldu :/

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kartalhamdi View Post
    > 29.01.2016 tarihinde carımın üzerindeki itemlerimin bir cogu
    > calındı.karakterime ait mail adresime yaklaşık 6000 adet sifre
    > sıfırlama maili geldi sürekli geçici sifre istendiği için
    > karakterime erişim sağlayamadım mail adresimdeki maillerdeki hic
    > birinin linkine tıklanmamış carımda otp koruması ücretli olduğu
    > zamandan beri aktifti item kilit sifrem değişmemiş olmasına
    > rağmen ve benden başka hic kimse bilmemesine rağmen kilitli olan
    > bütün itemlerim calınmıs.carımda Premium yoktu oyuna girdiğimde
    > gold Premium yüklenmiş senelerce emek verdiğim carım otp
    > korumasına rağmen nasıl soyulabilir aklım almıyor siz değerli
    > nttgame personelinin yardımcı olacağını umut ediyorum zaten
    > karakterimin dataları incelendiğinde yediğim hack kolayca
    > anlaşılacaktır carıma yarım saatte 6000 adet sifre sıfırlama
    > talebinde bulunulmuş olaydan sonra korku ve panikle carımın sifre
    > ve mailini değiştirdim kayıtlı mail kısmına carımın
    > hacklendigi andaki kayıtlı maili yazdım yeni eposta adresi
    > kısmına yeni açtığım mail adresini yazdım
    maradon pazar alanında benim itemlerimi satan bir kişiye pm attım pm konuşması neticensinde onun çaldığına kesin kanaat getirdim herşeyi döküldü tek tek anlattı ksc leri mevcuttur. pm si :thundredrogue
    Siz Degerli GM lerden ve Oyun Yönetiminden Yardım bekliyorum Saygılarımla.

Ticket: #IKS-485-53335
    SERVER : DİEZ
    IRK: KARUS
    JOP: MAGE
    LEVEL: 83
    ÇALINAN İTEMLERİM ;
    - +7 NO REB KROWAZ SET
    - + 11 REB KAUL FULİTOL
    - +3 DUAL FLAME RİNG
    - +3 DUAL LİNCH KİNG PRİDE
    - +3 ELEMENTAL PENDANT
    - + +3 LİGHT BELT OF LİFE
    - MAGE DD25
    - 3,5 GB NAKİT PARA

Öncelikle geçmiş olsun bizim bir abi de mail kaptırdı onunkide Hotmail Di ama onun pc sine keylogar girdi. Bizim abide dava açtı ama oyuna değil Hotmail açtı özel dosyaları silmek ve kullanmak dan tarzı bir tazmaninat davası açıldı en son Windows giren Ada'mın log ip sini verdi ve tespit edildi o iyi bir sonuç aldı büyük bir olasılıkla Bayadır görüşemedik.. Keşke mail gmail yapsaydın ve mail koruma yapsaydın inşallah böyle kötü bir olay kimse nin başına gelmez son olarak bizim abiyi soyan Adam pc sini kontrol ediyordu büyük bir olasılıkla aynı olay başına gelmiş pc ni bilişim suçlarına götür..birde şöyle bir sorun var eklemek istiyorum oto bot var diyor Otp için Otp 10 kere yanlış girildiğinde bloke olması lazım değilmi sanki öyle birşey vardı Char mail alsınlar Otp giremezler diye düşünüyorum..
    Last edited by Deniz_SailinG; 01-31-2016 at 10:28 PM.

Quote Originally Posted by Deniz_SailinG View Post
    Öncelikle geçmiş olsun bizim bir abi de mail kaptırdı onunkide Hotmail Di ama onun pc sine keylogar girdi. Bizim abide dava açtı ama oyuna değil Hotmail açtı özel dosyaları silmek ve kullanmak dan tarzı bir tazmaninat davası açıldı en son Windows giren Ada'mın log ip sini verdi ve tespit edildi o iyi bir sonuç aldı büyük bir olasılıkla Bayadır görüşemedik.. Keşke mail gmail yapsaydın ve mail koruma yapsaydın inşallah böyle kötü bir olay kimse nin başına gelmez son olarak bizim abiyi soyan Adam pc sini kontrol ediyordu büyük bir olasılıkla aynı olay başına gelmiş pc ni bilişim suçlarına götür..
    saolasın çok eski bir hesaptı ya kullandığım pcden belkı yıllarca o maıl e girmedim hiç kullanmadım sırf çar için açık bir maildi.

Senior Member Deniz_SailinG's Avatar
    Nickname
    _SailinG_
    Clan
    illuminati
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by kartalhamdi View Post
    saolasın çok eski bir hesaptı ya kullandığım pcden belkı yıllarca o maıl e girmedim hiç kullanmadım sırf çar için açık bir maildi.
    Tamam mail aldılar. Ama Otp ye giremezlerki telefonda ise oto bot diyor gene zor geliyor 10 kere den sonra Otp bloke yemiyormu..

Quote Originally Posted by Deniz_SailinG View Post
    Tamam mail aldılar. Ama Otp ye giremezlerki telefonda ise oto bot diyor gene zor geliyor 10 kere den sonra Otp bloke yemiyormu..
    benm otp pc de idi nasıl çözdüler bilmiyorum babamın numarası kayıtlı idi akşam baktığımda babamın telefonuna kod da gelmiş.

belki bi gm bi yetkili ilgilenir yardımcı olur umuduyla actım konuyuda ticketlarda derdimizi anlatamıyoruz muhattap bulamıyoruz benim malım helal ve helal mal geri gelecektir inşAllah.
    Last edited by kartalhamdi; 02-01-2016 at 01:16 PM.

Junior Member FirstKiller's Avatar
    Nickname
    First_Killer
    Class
    Priest
    Clan
    KhaoS
    Server
    Resurrection
    Race
    El-Morad
    valla kardesim inşallah birisi yardımcı olur bence hersey ortada ama bizim elimizden birsey gelmez umarım birisi derdine derman olur

Junior Member FirstKiller's Avatar
    Nickname
    First_Killer
    Class
    Priest
    Clan
    KhaoS
    Server
    Resurrection
    Race
    El-Morad
    ayrıca ksclerde ismi gecen sahıs senin gibi bir kac kisiyi daha hacklemis insanları magdur etmeye devam ediyor birinin bir dur demesi lazım artık