Merhabalar.....

Öncelikle Soracağım Soruların Suçlama Amaçlı Değil Bilgi Almak Amaçlı Sorulduğunu Belirtmek İster Verebileceğiniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürü Bir Borç Bilirim....

Uzun Yıllar Öncesinde Bu Oyunu Oynuyordum.... Uzun Yıllardır Oynuyorum... Uzun Bir Dönemde Ara Vermiştim.... Ben Oyunu En Son Oynayıp Bıraktığım da Yanlıs Hatırlamıyorsam K2 Firmasında İdi.... Tabii Son 1 Yıla Yakın Zamandır Tekrar Oyundayım.... Öncelikle Sormak İstediğim Soru Şudur...Oyun K2 Firmasından NTTGAME e Geçtiği Tarihten İtibaren Kaç Defa Aktif Olmayan Hesap Silinmesi Olayı Gerçekleştirilmiştir....

Bu Soruya Vereceğiniz Bir Cevap İle Birçok Soruma Cevap Bulabilirim Belki....

Tabii Eğer Cevaplarımı Hala Bulamazsam Diye Bir Kaç Sorum Daha Olacak.... O Zamanlardan Kalma Bir Hesabımda 59 Lwl Ardream İçin Geliştirilmiş Bir Charım Bulunmaktaydı.... Şimdi Geliyorum Karışık Kısıma...Ben Oyuna Geri Döndükten Sonra Yanlış Hatırlamıyorsam En Az İki Veya Üç Defa Kullanılmayan Hesapların Silinmesi Durumu Oldu...Bunlardan İlki Son Bir İçerisinde Oldu Sanırım... İşte O Zaman Su Yazıyordu....Kullanılmayan Aktif Olmayan Hesaplar Silinecektir...Ben de O Donem Dedim ki Hesap Silinmesin... Girdim Fakat Bakıyorum Hiçbir Server da Bırakın 59 Lwl Hesabı 1 Lwl Bile Hesap Yok...Üzerinde ki İtemlerin Bir Çoğunun Manevi Değeri Vardı... İstendiği Takdirde İd Password Ve Charın İsmini Verebilirim... Bu Konuda Sıkıntı Yok...

Asıl Garipleşen Nokta....

Bu Hesap ve Charla İlgili Herşey İçin Olabilir mi Acaba Derken Şu Anda Bu Başlığı Açtığım Hesabı Oyuna Geri Döndükten Sonra Açtım... İlk Charımı Resurraction Serverında Açtım... Orada Bir Hesabım Vardı.... Fakat Ne Hikmetse Server Birleşimlerinden Sonra da O Charıma da Ulasamıyorum.... Hiçbir Server da Charım Yok... Bu Olaylar Nasıl Oluyor????

Eğer İlgilenen Bir GM veya MOD Olursa Cok Sevinirim... Şimdiden Teşekkür Ederim...

İyi Çalışmalar...

Saygılar......

Europa-NewManMAD