Merhabalar,
Benim Ardream İçin Bir Önerim var Siz Arkadaşların Bu Konuda Fikirlerini Almak ve Belki Topluluk Oluşturursak, Ardream Mapini Daha Verimli Kullanabileceğimiz Bir Alana Dönüştürebileceğimizi Düşünüyorum.
Öncelikle Ardream Boş bunu herkes biliyor. Takılan kişiler ise Pazarcıların yan charları farm odaklı ve gelen kişileri darlayıp cz yönlendirmeye çalışıyorlar.
Önerilerim
1- Ardream Mapini Event alanı Gibi Yapmak Örneğin ronarkland blitz görevi var bu aktif olduğunda czden direk ardream mapine ışınlansın czdekiler pk orda devam etsin.
2 - Bildiğiniz gibi boss saatleri var. Bu saatlerde Ardream Aktif olsun. Bosslar Ardreamda çıksın. Boss kesmek isteyenler ardreama geçerler, pk atmak isteyenlerde boss kesmek isteyenleri kesmek için ardreama geçerler çok fena pk döner diye düşünüyorum. Ayrıca mafyalanmanın önüne geçilir.
Bu Konuyu Açma Nedenim Ardream Mapini Sevmemden Dolayıdır. Benim Gibi Seven Bir Sürü Oyuncu Olduğunuda Biliyorum.
Eklemeler Yapılabilir Fikirlerinize Açığım. Düşüncelerinizi Yazmaktan Çekinmeyin. Medeni Bir Şekilde Tartışılabilir.
İyi Forumlar Arkadaşlar..