Results 1 to 5 of 5

Threaded View

Senior Member
    Nickname
    BLackRain
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Destan

Unhappy Charım 3 yıl önce kilitlediğim itemlerime kadar soyuldu!

Merhabalar,

04.03.2016 saat 09:00 sularında hesabım ben evde yokken soyulmuştur.. Hesabımı moradon anvil önünde pazara bıraktım ve evden çıktım. Geri döndüğümde hesabım merdivenlerin arkasındaydı ve dc olmuştu. Ayrıca oyundan "Oyunu yeniden başlatın" tarzında bir uyarı almıştım. Karakterimin bıraktığım yerde olmadığından dolayı kuşkulanıp hemen resmini aldım. Resmi aşağıda bulabilirsiniz.. Bir kişi bana trade atmış sonrasında dc olmuşum. Bilgisayarımın uzaktan bağlantısı kapalı(bilgisayar özelliklerinden kapalı), teamviewer tarzı program vs. yüklü değil ve spyhunter adında bir antivirüs bilgisayarımda kurulu.. Ayrıca hesabıma giriş yaparken şifrelerimi yıllar öncesinden kayıtlı tuttuğum bir not defterinden kopyala yapıştır yaparak giriş yapıyorum.. Kısacası bu kadar güvenlik önlemim varken hesabım yinede soyuldu.. Ayrıca hesabım eski bir hesap olduğu için item kilitleme şifresini ben bile unuttum gitti.. Aylar belki yıllar önce kilitlediğim itemlerle beraber unuttum şifreyi.. Bu hesabımı soyan kişiler, şifresini benim bile bilmediğim halde kilitli itemlerimi de beraberinde soymuşlardır.. Bu oyun açığı değil de nedir? Tahminim oyunda bir açık bulup bu açığa göre gözüne kestirdikleri kişilerin hesaplarını boşaltıyorlar.. Ya da oyunda oluşan bir hatadan dolayı bütün itemlerim silindi.. Gerekli incelemeleri yapıp itemlerimin iade edilmesini istiyorum. Teşekkürler, İyi Çalışmalar...

Bahsettiğim ekran görüntüsü :

Last edited by tina_01; 03-05-2016 at 06:39 PM.

Tags for this Thread