Results 1 to 2 of 2

Thread: Login filed

Login filed

3 haftadır pusa giremiyorum. Aktif olarak her ay yaklasik 6binden fazla kc alıp kullanan biriyim. Evde 2 kişi oynuyoruz oyunu ve ikimizin bilgisayarından da pus açılmaz oldu önceden hiç yaşamiyorduk sorunu. Lütfen düzeltin.

Senior Member Evanescence_TR09's Avatar
    Nickname
    :_EVANESCENCE_TR_:
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    HanimShardimiGetir
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by tal_F6pZqu4v View Post
    3 haftadır pusa giremiyorum. Aktif olarak her ay yaklasik 6binden fazla kc alıp kullanan biriyim. Evde 2 kişi oynuyoruz oyunu ve ikimizin bilgisayarından da pus açılmaz oldu önceden hiç yaşamiyorduk sorunu. Lütfen düzeltin.
    Merhaba.

Bunun için forumda açılmış konular ve cevaplar mevcut. Başka bir arkadaşımız için verdiğim cevabı seninle paylaşıyorum. Umarım faydası olur.

MOD GamesDepot adım adım anlatmış. Aşağıya alıntı olarak cevabı ve linki bırakıyorum.

Pus login failed
    https://forum.nttgame.com/forum/show...s-login-failed

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Yapmanız gereken adımları yazıyorum.

PUS, Internet Explorer üzerinden çalışmaktadır ve sistemde en güncel sürümü yüklü olmalıdır. Sürüm güncel değil ise Login Failed hatası karşımıza çıkacaktır.

Çözüm için sistemde Windows Güncellemesi var ise en güncel sürümün yüklenmesi veya Microsoft'un sitene giriş yapıp güncel sürümü indirmeniz gerekmektedir.

Bunun yanında Windows 7 ve üstü işletim sistemine sahip olunması gerekmektedir.

Sistem güncel ise ve hala giriş yapılamıyor ise aşağıda yazdığım diğer çözümü gerçekleştirmelisiniz.

Internet Explorer > İnternet seçenekleri > Gelişmiş'e basınız. Ekranda TSL ve SSL ile yazan ifadelerin hepsinin tikli olduğuna emin olunuz.

Bu işlemleri yaptığınız da bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.

Eğer hala düzelmez ise bilgi verin lütfen.

Tags for this Thread