Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 75
    Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorunun sebebi AnyOTP programı için kullanılmış, son kullanma tarihi geçmiş veya hatalı bilgi kullanmanızdır.

Sms ile gönderilen şifrenin süresi 72 saattir.

Sorunun çözümü için;

- http://otp.nttgame.com adresine kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.
    - "My ICS" bölümünde "Resend OTP ID & Auth Code" seçeneğini seçiniz.
    - Alt tarafta bulunan "Resend Authentication Code" butonuna tıklayınız. (Bu işlemi gerçekleştirmeniz için en az 5 Npoint'e sahip olmanız gerekmektedir.)
    - Telefonunuza yeni Auth Code & OTP ID gönderilecektir.
    - Bu bilgiler ile AnyOTP programını tekrar çalıştırınız.

OTP ID bölümüne “ko” yazdıktan sonra numaraları yazmayı ve programı aktive etme sırasında internet bağlantınızın olmasına dikkat ediniz.
    NttNow problemi devam etmekte. Kayıt olamıyoruz. "Request timeout.maybe due to slow connection" hatası veriyor.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by formail8 View Post
    NttNow problemi devam etmekte. Kayıt olamıyoruz. "Request timeout.maybe due to slow connection" hatası veriyor.
    Evet. NTTNow problemi devam ediyor. Teknik ekibin çalışmaları da devam etmektedir. Bu konu üzerinden bilgi verildi.

Duyuruları takip ediniz.

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorunun sebebi AnyOTP programı için kullanılmış, son kullanma tarihi geçmiş veya hatalı bilgi kullanmanızdır.

Sms ile gönderilen şifrenin süresi 72 saattir.

Sorunun çözümü için;

- http://otp.nttgame.com adresine kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.
    - "My ICS" bölümünde "Resend OTP ID & Auth Code" seçeneğini seçiniz.
    - Alt tarafta bulunan "Resend Authentication Code" butonuna tıklayınız. (Bu işlemi gerçekleştirmeniz için en az 5 Npoint'e sahip olmanız gerekmektedir.)
    - Telefonunuza yeni Auth Code & OTP ID gönderilecektir.
    - Bu bilgiler ile AnyOTP programını tekrar çalıştırınız.

OTP ID bölümüne “ko” yazdıktan sonra numaraları yazmayı ve programı aktive etme sırasında internet bağlantınızın olmasına dikkat ediniz.
    Tekrardan merhaba, her şeyi yaptım, şifremi değiştirmem gerek 180 günden beri girmediğim için oyuna. Şifre değiştirme ekranında OTP koduna tek kullanımlık şifremi giriyorum (60 saniyede bi yenilenen) tek kullanımlık şifreniizi girin diye hata veriyor. yeni şifreyi giriyorum biraz bekleyip bu sefer de oturumunuzun süresi dolmuştur diyor. hiç beklemeden aynı şifreyi girsem de yine aynı sorun. çerezleri sildim yine düzelmedi. Ne yapmalıyım ?

Junior Member
    Evet. NTTNow problemi devam ediyor. Teknik ekibin çalışmaları da devam etmektedir. Bu konu üzerinden bilgi verildi.

Duyuruları takip ediniz.
    Duyuruları takip ettiğim için tekrar bilgi verdim zaten.

Diccord ta şu mesaj var:

Khalisbugün saat 14:47
    NTTNow'a kayıt olurken karşılaşılan sorun giderilmiştir. Eğer farklı bir sorun yaşarsanız Destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Duyuruları takip ettiğim için tekrar bilgi verdim zaten.

Diccord ta şu mesaj var:

Khalisbugün saat 14:47
    NTTNow'a kayıt olurken karşılaşılan sorun giderilmiştir. Eğer farklı bir sorun yaşarsanız Destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.
    Evet. Bilgi güncellendi.

Junior Member
    Evet. Bilgi güncellendi.
    Evet bilgi güncellendi de, siz problem devam ediyor diyorsunuz, Diccord ta da problem çözüldü diyor. Ama hala problem devam ediyor. Çözüldü mü çözülmedi mi? Çözüldüyse biz neden kayıt olamıyoruz. Ona göre bizde kaç gündür bekliyoruz bildiğiniz üzere...

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Evet bilgi güncellendi de, siz problem devam ediyor diyorsunuz, Diccord ta da problem çözüldü diyor. Ama hala problem devam ediyor. Çözüldü mü çözülmedi mi? Çözüldüyse biz neden kayıt olamıyoruz. Ona göre bizde kaç gündür bekliyoruz bildiğiniz üzere...
    Nttnow hatası alıyorsanız, destek bileti göndererek müşteri hizmetlerinden yardım talep etmelisiniz.

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by PazarEsnafi View Post
    Tekrardan merhaba, her şeyi yaptım, şifremi değiştirmem gerek 180 günden beri girmediğim için oyuna. Şifre değiştirme ekranında OTP koduna tek kullanımlık şifremi giriyorum (60 saniyede bi yenilenen) tek kullanımlık şifreniizi girin diye hata veriyor. yeni şifreyi giriyorum biraz bekleyip bu sefer de oturumunuzun süresi dolmuştur diyor. hiç beklemeden aynı şifreyi girsem de yine aynı sorun. çerezleri sildim yine düzelmedi. Ne yapmalıyım ?
    'Şifreni Mi Unuttun?' işlemini gerçekleştirerek, şifrenizi günceller misiniz?

Bu işlemleri yaparken oturumun süresi doldu hatası alırsanız, tarayıcıyı gizli sekmede açarak işlemleri gerçekleştirir misiniz?

Otp numaranızın doğru çalıştığına emin olmak için otp.nttgame.com portalına giriş yapıp, Doğrulama Testi işlemini gerçekleştiriniz. Hata alırsanız kod uyuşmazlığı problemi yaşıyor olabilirsin.

Bu durumda saat dilimleri kontrol etmelisiniz

Kod Uyuşmazlığı konusunu inceleyebilirsiniz.

Member StingingStrokes_'s Avatar
    Nickname
    HeroCommandeR
    Class
    Priest
    Clan
    99
    Race
    El-Morad
    .
    4-5 gün önce şifre aldım. CE1001 hatası yüzünden hem Mobil, hem PC üzerinden kodu onaylamadı.
    Hesabımda Npoint kalmadı. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Eğer, Ticket atmam gerekiyorsa, Ticket sayfası çalışmıyor.

Junior Member
    'Şifreni Mi Unuttun?' işlemini gerçekleştirerek, şifrenizi günceller misiniz?

Bu işlemleri yaparken oturumun süresi doldu hatası alırsanız, tarayıcıyı gizli sekmede açarak işlemleri gerçekleştirir misiniz?

Otp numaranızın doğru çalıştığına emin olmak için otp.nttgame.com portalına giriş yapıp, Doğrulama Testi işlemini gerçekleştiriniz. Hata alırsanız kod uyuşmazlığı problemi yaşıyor olabilirsin.

Bu durumda saat dilimleri kontrol etmelisiniz

Kod Uyuşmazlığı konusunu inceleyebilirsiniz.
    sizden kaynaklı bır sorun ıcın neden npoınt cektırmeye yoneltıyosunuz tamamen duzelene kadar gecıcı bır cozum bulmak cokmu zor pre cektım oyunada daha dun basladım dunden berı gıremıyorum daha oyuna gıremedım yazık gunah degılmı aldıgınız paraya ?

Tags for this Thread