Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 75
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by PazarEsnafi View Post
    an itibariyle hatanın ismi se3005 otp has not been issued yet'e evrilmiştir.
    Aldığın sorun otp kodunu daha önce kullanmış olduğundan dolayıdır. Tarafına gelen otp şifresini kullanmasan bile 72 saat süresi vardır. 5 npoint ile tekrardan şifre gönderimi yapman lazım.

hatanın ismi se3010 olarak değişmiş. Bu hata neden düzeltilmiyor ?

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Aldığın sorun otp kodunu daha önce kullanmış olduğundan dolayıdır. Tarafına gelen otp şifresini kullanmasan bile 72 saat süresi vardır. 5 npoint ile tekrardan şifre gönderimi yapman lazım.
    hatanın ismi se3010 olarak değişmiş. Failed to certify authentication code.
    ben bu otp kodunu geçen sene almıştım ve kullanmıştım da. otp'yi sildim tekrar yükledim, durum bu. şimdi bi daha 5 npoint mi harcamam gerek? ve bunun sonucunda oyuna girebilcek miyim? ayrıca her otp kurulumundan sonra yeni ıd auth mu almak gerek? doğru mu anlamışım?

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by PazarEsnafi View Post
    hatanın ismi se3010 olarak değişmiş. Failed to certify authentication code.
    ben bu otp kodunu geçen sene almıştım ve kullanmıştım da. otp'yi sildim tekrar yükledim, durum bu. şimdi bi daha 5 npoint mi harcamam gerek? ve bunun sonucunda oyuna girebilcek miyim? ayrıca her otp kurulumundan sonra yeni ıd auth mu almak gerek? doğru mu anlamışım?
    Geçen sene aldığınız ve kullandığınız şifreyi tekrar kullanamazsınız. Telefonunuza gelen şifre tek kullanımlıktır. 5 Npoint ile "Yeniden Şifre Gönderimi" işlemini gerçekletirmeniz gerekiyor.

Geçen sene aldığınız ve kullandığınız şifreyi tekrar kullanamazsınız. Telefonunuza gelen şifre tek kullanımlıktır. 5 Npoint ile "Yeniden Şifre Gönderimi" işlemini gerçekletirmeniz gerekiyor.
    Son 2 sorum var sayın GamesDepot, otp şifresi alırken doğrulama kodu gelmeme sorunu filan yok dimi? geçen sene mağdur olmuştum bu konuda. Ve şifreyi aldığım zaman giriş yapabilcem dimi?

NttNow doğrulama kodu gelmiyor, yeni kayıt yapamıyoruz.

Acil desteğinizi rica ederiz.
    Saygılar

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by withOUTBOOK04 View Post
    NttNow doğrulama kodu gelmiyor, yeni kayıt yapamıyoruz.

Acil desteğinizi rica ederiz.
    Saygılar
    Teknik ekibin çalışmaları devam ediyor. Sabit konuyu takip ediniz.

ACİL Merhaba, yeniden şifre alımını nasıl yapıcam ? kısaca açıklar mısınız ?

Discort'ta bu kanalda mesaj gönderme iznine sahip değilsiniz yazıyor, bunu nasıl çözebilirim? bunu çözersem ordaki insanlara da sorabilirim
    Last edited by PazarEsnafi; 04-01-2020 at 11:32 AM.

https://otp.nttgame.com/MyICS/service/resendAuthCode bu sayfadan kimlik doğrulama istedim yeni ıd ve auth code aldım fakat se3005 otp has not been issued yet hatası aldım. geçen sene 15 npointim gitmişti doğrulama kodu için sms gelmediğinden dolayı. o kadar uğraştık ticket attık tabiki geri iade edilmedi. şu anda da 5 gitti, son 6 npointim var. NTTGAME yetkilileri, ne yapmamızı istiyosunuz? yeniden şifre alın diosunuz alıyorum, aynı hatayı tekrar veriyor. Bu nedir şimdi ?

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorunun sebebi AnyOTP programı için kullanılmış, son kullanma tarihi geçmiş veya hatalı bilgi kullanmanızdır.

Sms ile gönderilen şifrenin süresi 72 saattir.

Sorunun çözümü için;

- http://otp.nttgame.com adresine kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız.
    - "My ICS" bölümünde "Resend OTP ID & Auth Code" seçeneğini seçiniz.
    - Alt tarafta bulunan "Resend Authentication Code" butonuna tıklayınız. (Bu işlemi gerçekleştirmeniz için en az 5 Npoint'e sahip olmanız gerekmektedir.)
    - Telefonunuza yeni Auth Code & OTP ID gönderilecektir.
    - Bu bilgiler ile AnyOTP programını tekrar çalıştırınız.

OTP ID bölümüne “ko” yazdıktan sonra numaraları yazmayı ve programı aktive etme sırasında internet bağlantınızın olmasına dikkat ediniz.

Tags for this Thread