Page 7 of 165 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 61 to 70 of 1648
    Senior Member
    Nickname
    Charybdis
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    2 gündür ttnetlilerle dalga geçiyodum. Şimdi geldi bizi vurdu

Quote Originally Posted by casqhr77 View Post
    Start gelmiyor nedeniyle alakalı bilgi verebilir misiniz?
    Discord'da açıklama yapıldı. Düzeldi tekrar gitti uğraşıyorlar anladığım kadarıyla.

"
    Maglorexbugün saat 18:57
    Eğer Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. "

Vodafone kullanıyorum 1 saattir start gelmesini bekliyoruz

Junior Member
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Herkese Merhaba,

Sunucu taraflı yaptığımız güncellemeler ile giriş ve kopma sorunlarının şu an için giderildiğini söyleyebiliriz. Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor

- OTP: CE1001 Hatası ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

- NTTNow: Kayıt yapamama / Kod gelmeme durumu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

- Xigncode: Yüklenmeme problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. (Geçici olarak DNS Flush veya 8.8.8.8 8.8.4.4 dnslerini deneyebilirsiniz.)

- Portal: Yurtdışından bağlanan kullanıcılarımızın login olamama problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Anlayışınız için teşekkürler.

NTT Game||Knight Online Ekibi

Start gelmiyor nedeniyle alakalı bilgi verebilir misiniz?

Senior Member
    start gelmiyor beyler.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by rovdyy103 View Post
    rezalet ya, koskoca firma, ne yaptınız ne ettinizse vodafone ve turknet kullanıcıları nasıl olsa daha az diyip, saldırıları bize doğru yönlendirdiniz. port mu değiştiniz ne halt ettinizse şimdi biz giremiyoruz. Sorunu ortadan kaldırmak varken bunu beceremeyip, sıvama işi yapıyosunuz.
    ben sürekli forumdayımda.Bizde start yokken hiç bir yorum yapmamıştın.

Junior Member
    rezalet ya, koskoca firma, ne yaptınız ne ettinizse vodafone ve turknet kullanıcıları nasıl olsa daha az diyip, saldırıları bize doğru yönlendirdiniz. port mu değiştiniz ne halt ettinizse şimdi biz giremiyoruz. Sorunu ortadan kaldırmak varken bunu beceremeyip, sıvama işi yapıyosunuz.

Oyunda Jr girerken vodafone olmiyan tıklamasın diyenlerin gözü yaşlı birazda siz sabredin 2 hafta giremedik biz

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by BySTONEXX View Post
    Arkadaşım benim discord'ta öyle bir şey yazmıyor, sabahtan beri bakıyoruz sürekli zaten bilip bilmeden yorum yapma başkalarının adına, insanlar bilgi almak için tabiki soracak sana mı dert oldu?

Maglorex'in sabitlenmiş bir tane duyurusu var 15:47 de, o da bugünkü yapılan bakımın içeriği. Asıl senin gibiler gelip buraya boş boş şeyler yazıp asıl sorunların görülmesini engelliyor.
    Hangi discord'u kullanıyorsunuz acaba? 18:38'de kanala "vodafone ve turknet" için mesaj sabitlendi.
    Aşağıda da Maglorex'in yazdıklarını görebilirsin. Spam yapmayın diye kaç sefer uyardı, ısrarla aynı şeyleri yazdılar. Sonra kanalı kapattılar. Sormaları dert değil, ısrarla spam yaparak aynı şeyi sormaları/söylemeleri sıkıntı. Onlar spam yapınca chati kapatıyorlar, benim ve başkalarının bilgi almasını, soru sormasını ve iletişim kurmasını engelliyorlar. Anlaştık? E böyle olunca "açıklama yapmıyorlar, chati kapatıyorlar" diye feryat etmenin anlamı kalıyor mu?

Last edited by GengaR_AreS; 03-31-2020 at 04:33 PM.

ben türknet kullanıyorum zaten dc sorununu bende yaşıyordum 100hız vdsl ttnet alt yapısını kullandıgı için dc yiyordum sürekli ama şimdi komple gitti oyun