Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 110
    Senior Member BestVitaLity's Avatar
    O zaman her yayın açan czde istediği kadar kassın, yerini biliyorum niye gidip kesmiyim seni? Kesmemem için bir sebep var mı ? O zaman delay koyacaksın yayına. Bowlda ölüp ghostluyor diyorsun bunun ötesi yok. Bide bannlatmakla tehdit ediyorsun.
    Last edited by ScORp_LiON; 08-21-2019 at 12:51 PM.

Senior Member ZuhannaOfficial's Avatar
    Nickname
    Zuhanna
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ALONE
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Lord_Archer View Post
    Bazı yayınlarda görüyorum, adam gidiyor karşı ırkın slotlarında ölüyor yok hemen reportliycam, videonuzu aldım isminizi aldım bannlatcam beni ghostluyorlar. Bu mantıkla gidersek, herkes yayın açsın farm yapsın hiçkimse dokunmasın.

Örnek bir video: https://www.twitch.tv/videos/4393148...=all&sort=time

Adamı bowlda boss taşı keserken kestik ghost diye reportluyor bide Yok kardeşim yayın açtın sen bırakcaz dokunulmazsın CZde.
    neyse ben konuyu fazla uzatmayacağım, Şuan Karus oldum bizim üst clan ile ( Sagitarius ) Human olduğunuzda buyrun gelin ghostlayın yaklaşabiliyorsanız durumu eşitleriz öyle bir kurian + 2-3 asasla herkes herkesi darlayıp keser bekliyorum iyi oyunlar

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Mağdurumda mağdurum edebiyatına dönmüş bu olay.

Oyun politikası: slotlar kimsenin malı değildir.
    Kimseye ayrıcalık tanınamaz.
    Yoksa sen ayrıcalık mı istiyorsun ?
    Git kumda oyna o zaman.

Quote Originally Posted by ZuhannaOfficial View Post
    neyse ben konuyu fazla uzatmayacağım, Şuan Karus oldum bizim üst clan ile ( Sagitarius ) Human olduğunuzda buyrun gelin ghostlayın yaklaşabiliyorsanız durumu eşitleriz öyle bir kurian + 2-3 asasla herkes herkesi darlayıp keser bekliyorum iyi oyunlar
    O zaman ağlama her kesildiğinde beni gostluyorlar abi, bannlatacam hepsini. Ne oldu bannlatabildin mi ? Boş boş tehditler savurma. Bowlda kesilipte beni ghostluyorlar deme. Yayın açtın diye ayrıcalık mı bekliyorsun? NTT kralına yol vermiş yayın işinde, bari onu bi görün.

Senior Member
    neyi savunuyorsun sen? herif alt tab'da yayın açıp nereye gidersem arkasına 2 asas + kurianla gelip darlıyor yayına bakıp..ne desem boş şuan çünkü sende herhalde onlardan birisin. devam edin böyle herkes kendine yakışanı yapar.
    Adamların keyfi sizi ilgilendirir mi hocam ?
    onlar demek ki böyle zevk alıyor böyle oyunlarını oynuyorlar ne yani adam senin yayınını izler,sürekli seni takip eder keser ne yani bunda abartılacak olay ne ?

Senin olay hem ayranım dökülmesin hem sütüm kesilmesin var mı böyle olay ?

Rahatsız olduysan yayından gelen parayı umursamazsın bidaha yayın yapmazsın,buradada boş boş muhabbet etmezsin.

Quote Originally Posted by abdullah seker View Post
    Adamların keyfi sizi ilgilendirir mi hocam ?
    onlar demek ki böyle zevk alıyor böyle oyunlarını oynuyorlar ne yani adam senin yayınını izler,sürekli seni takip eder keser ne yani bunda abartılacak olay ne ?

Senin olay hem ayranım dökülmesin hem hem sütüm kesilmesin var mı böyle olay ?

Rahatsız olduysan yayından gelen parayı umursamazsın bidaha yayın yapmazsın,buradada boş boş muhabbet etmezsin.
    Yayıncılar hep ayrıcalık bekliyor, 2k izlenen adamı gözünü kırpmadan bannladılar, 100-200 izlenen yayıncı bowlda kesildi diye ghostlamaktan adam bannlatcak, olaya bak sen. Bide bowlda boss taşı kesiyor, kesilince ghostlandım diyor : DD:

Nickname
    Zuhanna
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ALONE
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    Mağdurumda mağdurum edebiyatına dönmüş bu olay.

Oyun politikası: slotlar kimsenin malı değildir.
    Kimseye ayrıcalık tanınamaz.
    Yoksa sen ayrıcalık mı istiyorsun ?
    Git kumda oyna o zaman.
    ben orada farm mı yapıyorum? premium bile yok, tüm klipleri izlediysen eğer...amaç onları üzerime çekip ghostladıklarını kanıtlamak. ha klipleri izleyip hala böyle düşünüyorsan önce bir göz doktoruna görünmeni sağlığın için tavsiye ederim teşekkürler

ben orada farm mı yapıyorum? premium bile yok, tüm klipleri izlediysen eğer...amaç onları üzerime çekip ghostladıklarını kanıtlamak. ha klipleri izleyip hala böyle düşünüyorsan önce bir göz doktoruna görünmeni sağlığın için tavsiye ederim teşekkürler
    Bowlda chaos stonenin altında ölüpte ghost diyorsun. Bunun ötesi var mı ? Yayın ordaysa bakarım görürüm giderim, ghostlanmak istemiyorsan delay koyacaksın veya yayın açmayacaksın.

Sen yayın açıyorsun diye ntt sana ayrıcalık göstermez.

Senior Member
    Yayıncılar hep ayrıcalık bekliyor, 2k izlenen adamı gözünü kırpmadan bannladılar, 100-200 izlenen yayıncı bowlda kesildi diye ghostlamaktan adam bannlatcak, olaya bak sen. Bide bowlda boss taşı kesiyor, kesilince ghostlandım diyor : DD:
    o olayı hiç sorma maalesef hocam,Nttgame adaletsizlik yaptı o adama.
    E makro/pedal kullanan kişi 5 sefer hapis yiyor ama bu eleman 1 sefer hapis yedikten sonra sebepsiz yere 2.yi ban yedi hiç bana gm insiyatifi diye mamal okumayın.sırf o adam 6-7 k izleniyor(çocuk kitlesi) diye çifte standart uyguladınız.

Sonra ne oldu 6-7 k izlenen eleman oyununuzu bıraktı sizde 2 k kişinin gönlünü kaybetmiş oldunuz değdi mi ?

6 k izlenen adam hoşgörü gösterip yayınınıza bile çıkmadı ama o banladığınız 2 k izlenen yayıncı size hoşgörü gösterip yayınınıza konuk oldu nankörlüğe değdi mi ?

Nickname
    Zuhanna
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ALONE
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    paylaştığın klipte ben ghostluyorlar diye ağlamıyorum..seninde herhalde kulakların iyi işitmiyor. koymuşsun bir tane klip, konu başlığıda Bazı yayıncıların kendini dokunulmaz sanması. falan filan gelmiş burda o kadar kanıt sunmama rağmen hala aksini savunup kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun. ne yaptığınızı ve ne ettiğinizi çok iyi bildiğiniz halde onursuzca davranıp insanların vakitlerini çalıyorsunuz.