Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53
    Banned
    Quote Originally Posted by 1453a View Post
    bu konuda yardımcı olacak bır yetkılı yokmu cz de efecktlerden oyun sureklı takılıyor ne yapmamız lazım
    Mgame kazandığı parayla yatırım yapıp oyunculara daha sorunsuz bir oyun sunması gerek. Ayrıca testler yaparak hangi tarz sistemler daha sorunsuz daha iyi performans alacağına dair bir araştırma yapması ve bunu oyuncularla paylaşması gerekli.

Senior Member ISpeedycort's Avatar
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Knight Online Eski Bilgisayarda Oynanır.

Senior Member
    Quote Originally Posted by koyuncu351 View Post
    Merhaba,

Çözüm bulabilen var mı ?
    Malesef çözüm nttgame'de.. Şu sistemle her türlü oyunu son özelliklerde oynayıp maradonda 25 30 fps ile geziyorum ki ayarlar kapalı halde.

i5 9600k
    gtx 1080
    Samsung 970 Evo 500gb
    32 gb 3200mhz ram

Member koyuncu351's Avatar
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    SPACE
    Server
    KO -> Felis
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ISpeedycort View Post
    Knight Online Eski Bilgisayarda Oynanır.
    Hocam bunu kabullendiğimiz için hiç bir düzelme gelmiyor :S

Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    SPACE
    Server
    KO -> Felis
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SuckMyJamadar View Post
    Malesef çözüm nttgame'de.. Şu sistemle her türlü oyunu son özelliklerde oynayıp maradonda 25 30 fps ile geziyorum ki ayarlar kapalı halde.

i5 9600k
    gtx 1080
    Samsung 970 Evo 500gb
    32 gb 3200mhz ram
    Bilgisayar ne kadar iyi ise o kadar kötü oluyor gerçekten analam veremiyorum

Senior Member HavaliBaal's Avatar
    Oyunun kasma nedenini sadece oyun yazılımına bağlamak doğru olmaz.Sistemde kulllandığınız yazılımlar , bağlantı hızınız , donanımınız ve kullandığınız bağlantının paylaşılması gibi nedenler stabil internet ortamını direkt olarak etkilemektedir.

Yükleyip , doğru bir şekilde kaldırmadığınız uygulamaların kalıntıları sistemi boşa yormaya devam eder.Arada diski temizlemek sistemin stabil çalışmasını sağlar.

Başlangıçta yani sistemin açılmasıyla otomatik olarak çalışan uygulamalar sistemi boşa yorar.Atıyorum Skype o gün için veya genelde kullanılmıyordur ama başlangıçta aktiftir arka planda hep çalışır.Bu en çok diz üstü cihazlarda mevcuttur.Bir ton sistem eklentisi vardır ve siz bu eklentilerin hiç birini kullanmadığınız halde sistem içerisinde aygıtları gereksiz yere çalıştırmaya devam eder.

Örnek veriyorum touch pad hiç kullanılmıyordur ama driveri yüklüdür.

Kullanmayacağınız yada oyun oynarken ihtiyaç duymayacağınız yazılımları kaldırabilir yada başlangıçtan devre dışı bırakabilirsiniz.Xigncode listesindeki programların sorgulamasını yaparken ne kadar az uygulama çalışırsa o kadar hızlı tarar geçer.

Oyunu Windows defendere tanıtıp dışlanmasını sağlamalısınız ve güvenlik duvarından oyun exesini güvenli exe olarak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Gpedit.msc den yönetim sablonları bölümündeki ağ klasöründe bant genişliğini % 80 den % 100 e çıkararak performansı arttırabilirsiniz.

İnternet hızınız sürekli değişkenlik gösterebilir.50 mb bağlantı hızının zaman zaman 9 mblere pingin 400 lere çıktığını bilirim.Buda oyunda 2 3 saniyelik donmalara bile sebebiyet verebiliyor.Sistemi ve modemi resetlediğinizde büyük ölçüde sorun çözülüyor.Çözülmediği zamanlarda intenet sağlayıcınızı arayıp bağlantınızı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.Anlıkta olsa çözüm bulunabiliyor.

Bağlantınızı sadece siz kullanmıyor paylaşıyorsanız hane içinde veya dışında onların internette yaptığı aktivitelerde oyuna yansımaktadır.4 gb lik bir filmi torrent veya idm gibi hızlandırıcılarla indirmesi dc olmanıza bile sebebiyet verebilir.

Kurulan işletim sistemi stabil kurulmaz ise kullandığınız donanımın hiç bir önemi yok.Kağnı gibi çalışır.Format ve program kurulumları sistem rütuşları konusunuda uzman birinden yardım almanız gerekir.

Sistemin kendi antivirüsü dışında kurduğunuz her antivirus sistemi al aşağı edecek kadar zorlayabilir , dikkat

Güncelleştirmeleri otomatik ayarlamanız da bağlantınızını dolayısıyla oyuna etkisini direkt gösterir.Günümüzde windowsun sürekli sürüm değiştirdiğini göz önüne alırsak ağır indirmeler söz konusu olabilir.

Güncellemeleri kökten kapatmakda sistemin düzgün çalışmasını engelleyebilir , zira o güncellemeler sistemin daha stabil çalışması için hazırlanıyor.

Benim sistemim ezik denilebilecek seviyeye geldi.2010 yılının sonunda topladığım bir sistem 3770 k gibi düşük bir işlemci ile oynuyorum.Ama oyunun hiç bir bölgesinde hiç sorun yaşamıyorum.Hatta exp boss eventlerde bile dc olduğumu hatırlamıyorum.

Sistemi güncel stabil tutarsanız bağlantınızı sürekli kontrol edip ping düşüşleri yada hızda düşüş olduğunda müdahale etmeniz sorunlarınızı büyük ölçüde çözecektir.
    Last edited by HavaliBaal; 12-14-2018 at 09:19 PM.

Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    SPACE
    Server
    KO -> Felis
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by HavaliBaal View Post
    Oyunun kasma nedenini sadece oyun yazılımına bağlamak doğru olmaz.Sistemde kulllandığınız yazılımlar , bağlantı hızınız , donanımınız ve kullandığınız bağlantının paylaşılması gibi nedenler stabil internet ortamını direkt olarak etkilemektedir.

Yükleyip , doğru bir şekilde kaldırmadığınız uygulamaların kalıntıları sistemi boşa yormaya devam eder.Arada diski temizlemek sistemin stabil çalışmasını sağlar.

Başlangıçta yani sistemin açılmasıyla otomatik olarak çalışan uygulamalar sistemi boşa yorar.Atıyorum Skype o gün için veya genelde kullanılmıyordur ama başlangıçta aktiftir arka planda hep çalışır.Bu en çok diz üstü cihazlarda mevcuttur.Bir ton sistem eklentisi vardır ve siz bu eklentilerin hiç birini kullanmadığınız halde sistem içerisinde aygıtları gereksiz yere çalıştırmaya devam eder.

Örnek veriyorum touch pad hiç kullanılmıyordur ama driveri yüklüdür.

İnternet hızınız sürekli değişkenlik gösterebilir.50 mb bağlantı hızının zaman zaman 9 mblere pingin 400 lere çıktığını bilirim.Buda oyunda 2 3 saniyelik donmalara bile sebebiyet verebiliyor.Sistemi ve modemi resetlediğinizde büyük ölçüde sorun çözülüyor.Çözülmediği zamanlarda intenet sağlayıcınızı arayıp bağlantınızı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.Anlıkta olsa çözüm bulunabiliyor.

Bağlantınızı sadece siz kullanmıyor paylaşıyorsanız hane içinde veya dışında onların internette yaptığı aktivitelerde oyuna yansımaktadır.4 gb lik bir filmi torrent veya idm gibi hızlandırıcılarla indirmesi dc olmanıza bile sebebiyet verebilir.

Kurulan işletim sistemi stabil kurulmaz ise kullandığınız donanımın hiç bir önemi yok.Kağnı gibi çalışır.Format ve program kurulumları sistem rütuşları konusunuda uzman birinden yardım almanız gerekir.

Sistemin kendi antivirüsü dışında kurduğunuz her antivirus sistemi al aşağı edecek kadar zorlayabilir , dikkat

Güncelleştirmeleri otomatik ayarlamanız da bağlantınızını dolayısıyla oyuna etkisini direkt gösterir.Günümüzde windowsun sürekli sürüm değiştirdiğini göz önüne alırsak ağır indirmeler söz konusu olabilir.

Güncellemeleri kökten kapatmakda sistemin düzgün çalışmasını engelleyebilir , zira o güncellemeler sistemin daha stabil çalışması için hazırlanıyor.

Benim sistemim ezik denilebilecek seviyeye geldi.2010 yılının sonunda topladığım bir sistem 3770 k gibi düşük bir işlemci ile oynuyorum.Ama oyunun hiç bir bölgesinde hiç sorun yaşamıyorum.Hatta exp boss eventlerde bile dc olduğumu hatırlamıyorum.

Sistemi güncel stabil tutarsanız bağlantınızı sürekli kontrol edip ping düşüşleri yada hızda düşüş olduğunda müdahale etmeniz sorunlarınızı büyük ölçüde çözecektir.
    hocam yorumun için teşekkür ederim. Bende şuanda 3770k kullanıyorum. İnternet hızından kaynaklı her hangi bir sorun olsa her zaman bu fps düşük olmaz. İşletim sisteminin kendini güncellemesinden bahsetmişsin, eski bir işletim sistemi(Windows 7) ile denediğimde gene aynı sorunu yaşamaktayım. Ben şöyle bir genelleme yaptım; Güncel AMD ekran kartlarına sorun yaşandığını düşünüyorum. Bunun ile ilgili AMD supportla görüşmelerim halen devam ediyor. Hiç bir şekilde çözüme ulaşamadık. Adamlar bizim ile alakalı sorunumuz yok diyorlar. Gerçekten artık kiminle iletişime geçeceğime inan ki bilmiyorum. Bir ara Multi Core özelliği geldiğinde umutlanmıştım ''Yaşasın! Artık oyunun kasması ile alakalı çözümler gelmeye başladı'' diye sevinirken hevesimizin kursağımızda kalması beni derinden etkiledi. Umarım bu feryadımızı yapımcı firma fark ederde belki azda olsa bize destek çıkar.

Konuyu sürekli güncel tutmaya gayret göstereceğim. Umarım oyuncularda benimle birlikte konuya destek çıkarlar. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar.

İyi Forumlar...

Senior Member xunspokenx's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by koyuncu351 View Post
    Sistem bilgilerim bu şekilde moradon da cz de dolaşırken fps 12 13 arasında geziyor gerçekten artık şu sıkıntılara bir çözüm gelsin o kadar para verip bilgisayar topluyoruz ama knightta kasıyor.

Radeon Yazılım Sürümü - 18.3.1
    Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin
    Grafik Yonga Seti - AMD Radeon (TM) R9 380 Series
    Bellek Boyutu - 4096 MB
    Bellek Türü - GDDR5
    Çekirdek Saati - 1040 MHz
    Windows Sürümü - Windows 10 (64 bit)
    Sistem Belleği - 8 GB
    CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
    belki amd işlemci yüzünden olabilir, benim bilgisayarımda iyi ama donma yaşamadım aramızdaki fark sende amd işlemci var

Junior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=q0mlSfMeAUs

Bu video dakileri yaparsan kasma sorunu ortadan kalkıyor bro, aynısı bende oldu.

Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    SPACE
    Server
    KO -> Felis
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by xunspokenx View Post
    belki amd işlemci yüzünden olabilir, benim bilgisayarımda iyi ama donma yaşamadım aramızdaki fark sende amd işlemci var
    işlemci amd değil ekran kartım amd işlemci i7 3770k

Tags for this Thread