Merhaba,
Oyunun grafik yazılımları eski olduğu için yeni bilgisayarlarda aşırı derecede fps düşüşleri yaşıyorum. Bunun ile alakalı bir güncelleme gelecekmi bir gelişme olacak mı şimdiden teşekkürler.
Destan - IEshe
Merhaba,
Oyunun grafik yazılımları eski olduğu için yeni bilgisayarlarda aşırı derecede fps düşüşleri yaşıyorum. Bunun ile alakalı bir güncelleme gelecekmi bir gelişme olacak mı şimdiden teşekkürler.
Destan - IEshe
Sistem bilgilerim bu şekilde moradon da cz de dolaşırken fps 12 13 arasında geziyor gerçekten artık şu sıkıntılara bir çözüm gelsin o kadar para verip bilgisayar topluyoruz ama knightta kasıyor.
Radeon Yazılım Sürümü - 18.3.1
Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin
Grafik Yonga Seti - AMD Radeon (TM) R9 380 Series
Bellek Boyutu - 4096 MB
Bellek Türü - GDDR5
Çekirdek Saati - 1040 MHz
Windows Sürümü - Windows 10 (64 bit)
Sistem Belleği - 8 GB
CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
Şimdi moderatör olmaya hevesli genç bi arkadaşımız gelir "yeni bilgisayarlar kasıyorsa eski bilgisayarda oynayın. o zaman sorun yaşamazsınız." yazar. Hazırlıklı olalım.![]()
İllegal İs Death ..
Mustafa Kemal Atatürk
i7 8700 k işlemci nvida GTX 1080 Tİ 16 Gb ram 240 gb ssd var bende ama gateler den geçerken bazen 5 6 saniye donma oluyor yapıcak bir şey yok![]()
aslında bizim kabullenmemizden dolayı bir gelişme katetmiyorlar göz yummamız lazım. O kadar emekle oynuyoruz czye çıkıntı işler değişiyor. birde o kadar para ile toplayıp apu sistem dizmek bana saçma geldi. Knight oynarken ekran kartını sökmeyi düşünüyorum![]()
![]()
Merhaba,
Çözüm bulabilen var mı ?
Merhaba,
bir önerisi olan var mı ?
aynı sorunlardan şikayetçiyim oyunun gerek duydugu ekran karti 500mb birşey bende 2gb var i5 işlemci var oyuna girince pc kapanıyor diğer yanda gta V oynuyoruz sabaha kadar kasma donma yoknttgame şu tek çekirdek işini ve grafik olayını halletse makbüle olur adam fornox tv diyor ki 250 tl kasmayan knight online oynatan pc satıyorum videoda da gösteriyor aklımı yiyorum ben sistemim 3bin değerinde oyunu oynatmıyor ne pk ne bdw ne exp adam 250 tl ye pazarda duruyor exp kasıyor ardream takılıyor vay be
![]()