Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 79 of 79
    Banned
    Quote Originally Posted by tec_FqlsXTGy View Post
    Hangi mmorpg de 2+ pc modeli var ki burada başlıyor zaten rezalet. 2 pc ile pazar yapıp eventtan eventa koşturan işsizdir evet. Hangimizin boş insan olduğunu istersen özelden yazışarak teyit edelim mi?
    2 olsa iyi adamlar aşiret kurmuş evde pclerle onlar olduğu sürece tekelleşen farm sistemi ve bu puss fiyatlarıyle beklemeye devam.

Banned
    Class
    KO -> Priest
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by tec_FqlsXTGy View Post
    Hangi mmorpg de 2+ pc modeli var ki burada başlıyor zaten rezalet. 2 pc ile pazar yapıp eventtan eventa koşturan işsizdir evet. Hangimizin boş insan olduğunu istersen özelden yazışarak teyit edelim mi?
    Niye özelden ? Burda küfür edemeyeceğin için mi özele geçelim ? Evet oyun oynadığım charın pcsi ile kastığım itemleri pazara koyduğum charın pcleri ayrı olduğu için işsizim oldu mu ? Evet boş ve sığ birisin çünkü bunu işsizlik olarak görebilecek kadar mantıksız bi insansın sana ne yapılsa ne söylense fayda etmeyecek kıskanç kişilik. Milletin imkanı sizden fazla 3 5 pcsi var diye neyini bu kadar kıskanıyorsunuz anlamıyorum. Ve bu konuda ağlamaktan başka birşey de yapmıyorsunuz madem o kadar kıskanıyorsunuz gidin siz de yapın aynı şeyi siz de kazanın dizin charınızı nasıl olur ? Gerçi ben ne char dizmesinden bahsediyorum premiumsuz girip preye ödeyeceği 3 5 kuruşu da cebine atmak düşüncesinde olan birine ki. Ne yapılacak IP hesap verilsin girmeye çalıştığın account o IPden değilse girilmesin 1 IP = 1 account şeklinde mi olsun ? Neyse hadi charında birikmiştir 80-90m flan git sat da sigara cafe paranı falan ödersin.

Quote Originally Posted by supermtn55 View Post
    premiumsuz giriş olmasın zaten olmuyor sıra bekliyorlar ver oyun içi para ile premium alamıyorsanız zaten bu oyunu oynamayın.
    iş premiumla bitiyormu saniyorsun?

Sadece pre 200 tllerde gold bar veya pod cash ve kiyafet silah almak zorundasin yoksa bu yunu oynayamazsin !koxpu engelleyemedikleri için presiz girişleri yasakladilar presiz grişler açilmali denetimler artmali bir tikliyoruz 6 saat 7 saat sira sonra dc giremedi chara yazik o kadar yillardir kazandirdiğimiza !

Birtanede Game Master gelip açıklama yapmıyor burada neden??!

Senior Member TomMarveloRIDDLE's Avatar
    Nickname
    TomMarveloRIDDLE
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    SlyTherin
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by bar_ahHBFLyj View Post
    adamları protosto edıp pre cekmessenız adamlarda presız kapasıtesını dusurur bak ben gece gırıyorum bidahada cıkmıyorum pre parasını elektırıge verıyorum
    Adam tam devrimci ya Sirket gelirleri duser diyen arakadaslar oyunun yuzde doksandan fazlasi turk zaten.Yani bizim gibi kac millet vardir acaba baskasini malini o baskalarindan daha fazla koruyan.Peki guzel kardesim steam sirketi sirket degilmide oyun fiyatlarini ulke bazlarina gore ayarliyor. Ezbere konusmayin.Buna kapitalizm denir.Haksiz somuru yapiyor bu sirket.Seffaflik olmadigi icin sorun ntt mi yoksa mgame mi onuda bilmiyoruz.

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TomMarveloRIDDLE View Post
    Adam tam devrimci ya Sirket gelirleri duser diyen arakadaslar oyunun yuzde doksandan fazlasi turk zaten.Yani bizim gibi kac millet vardir acaba baskasini malini o baskalarindan daha fazla koruyan.Peki guzel kardesim steam sirketi sirket degilmide oyun fiyatlarini ulke bazlarina gore ayarliyor. Ezbere konusmayin.Buna kapitalizm denir.Haksiz somuru yapiyor bu sirket.Seffaflik olmadigi icin sorun ntt mi yoksa mgame mi onuda bilmiyoruz.
    Steamde de fiyatlar arttı kasa anahtarları fiyatları 2x oldu, skinler oyunlarda uçtu. Şu an sadece istek listesine ekliyorum, indirim vs olursa alıyorum. Kısaca son bir yılda iğneden ipliğe herşeyin fiyatı artı.

Banned
    Quote Originally Posted by MrRob0t View Post
    Steamde de fiyatlar arttı kasa anahtarları fiyatları 2x oldu, skinler oyunlarda uçtu. Şu an sadece istek listesine ekliyorum, indirim vs olursa alıyorum. Kısaca son bir yılda iğneden ipliğe herşeyin fiyatı artı.
    Sadece cash fiyatına bakılmamalı genel bir oyun değerlendirmesi şart geçmiş bakmak lazım o zaman bundan 10 sene önce pus belli itemler vardı şimdi her şey eklediler ve sürekli eklemeye devam ediyorlar. Bir karşılaştırma yaparken önce bir oyun aylık masrafı bakın birde knight bakın aradaki hizmet ve oyun sorunları hesaba katarak bir fiyat belirleyin. Online oyun sektöründe rekabet eskiden daha azdı ama verilen para azdı rekabet artmasına rağmen verilen paralarda artı tam tersi olması gerekirdi sonuçları oyunda görüyoruz eskiden pazar boştu gerçek oyuncu doluydu şimdi pazar dolu 20 server vardı kaldı 7 server.

Banned
    Quote Originally Posted by Hmps View Post
    Niye özelden ? Burda küfür edemeyeceğin için mi özele geçelim ? Evet oyun oynadığım charın pcsi ile kastığım itemleri pazara koyduğum charın pcleri ayrı olduğu için işsizim oldu mu ? Evet boş ve sığ birisin çünkü bunu işsizlik olarak görebilecek kadar mantıksız bi insansın sana ne yapılsa ne söylense fayda etmeyecek kıskanç kişilik. Milletin imkanı sizden fazla 3 5 pcsi var diye neyini bu kadar kıskanıyorsunuz anlamıyorum. Ve bu konuda ağlamaktan başka birşey de yapmıyorsunuz madem o kadar kıskanıyorsunuz gidin siz de yapın aynı şeyi siz de kazanın dizin charınızı nasıl olur ? Gerçi ben ne char dizmesinden bahsediyorum premiumsuz girip preye ödeyeceği 3 5 kuruşu da cebine atmak düşüncesinde olan birine ki. Ne yapılacak IP hesap verilsin girmeye çalıştığın account o IPden değilse girilmesin 1 IP = 1 account şeklinde mi olsun ? Neyse hadi charında birikmiştir 80-90m flan git sat da sigara cafe paranı falan ödersin.
    Mesaj kutuna bak. Şu yazdıklarına bakınca hayattaki en büyük amacının char dizmek falan olduğunu sanıyorum .
    Reseller siteye gb satmışlığım yok da bu atıp tutmaların akıl sağlığın hakkında ciddi sorunların olduğuna işaret ediyor.
    Sizin kadar yozlaşmış başka bir oyuncu topluluğu var mı merak ediyorum . Hala sigara parası diyor. Ya kardeş ben son aldığım pre ve Cash i oyun içersinden aldım. Şimdi sen ve senin gibiler gb, Cash ve presini o şikayet ettiğin kitlenin, senin deyiminle sigara parasını çıkarttığı sitelerden alınca sıkıntı yok ama? Siz gerçekten sorunlusunuz.
    Mesaj kutuna bak. Herhalde baya küfürbaz biri olmalısın, özelden küfür muhabbeti nedir ya yaş kaç ki?
    Last edited by tec_FqlsXTGy; 10-05-2018 at 10:59 AM.

kınayt hiç bi zaman eski tadı vermez çünkü ozamanlar çocuktuk ve bu kadar kolay değildi herşey.. cebimizde 2-3 tl sıkıştırırlardı onlada 2-3 saat anca oynardık saten 2 saati oyuna girmeyle uğraşırdık şimdi herkes büyüdü. calısıyor basıyor parayı diziyor yayınlardada görüyoruz bom boş cz pksı herkes farmda bildiğin ticaret olmuş oyun anca yeni sw gelse biraz toparlanır cünkü 2 yıldır gelmyior nerdeyse bekleyen çok.

Tags for this Thread