Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Manes

2 tane ticket atmama rağmen hala yetkililer bir cevao gelmedi bu hesabımı haksız yere banladılar ben birsey kullanmadım bu yüzden oyuncu kaybediyorlar.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by GFSUPERSALAMON View Post
    2 tane ticket atmama rağmen hala yetkililer bir cevao gelmedi bu hesabımı haksız yere banladılar ben birsey kullanmadım bu yüzden oyuncu kaybediyorlar.
    Merhaba,

Biletinizi sürekli olarak güncellemeniz ya da tekrar bilet atmanız size yapılacak olan geri dönüş süresini uzatacaktır. Bu nedenle gerekli olmadıkça biletinizi güncellemeyiniz.

Bilginize.

Junior Member
    Nickname
    DevilMoon
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    Ya şu hani hiç bir şey yapmıyorsunuzda ban yiyorsunuz ya bir de karakterinizin ismini bir yazın bakalım şuraya

Senior Member 4rmy's Avatar
    Nickname
    4rmy
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Tpt x in süresi nedir ? Ben haksiz yere ban yedim ve ticket attim rica ediyorum bu ban kaldirilsin.
    Güzel kardeşim daha once koxp ve benzeri program kullanmış olup pcyi temizlemezsen eğer veyahutta başka bir oyun hilesi kullandıysan bu programlardaki trj ler
    online oyunların dtbase sine erişmeye çalışıyor yani adam uzaktan senin pc deki online oyunlardaki ıd lerini çalmaya uğraşıyor.. Nitekim sene 2008 deil sene 2018 usko güvenlik sistemi bu tür basit şeyleri yemiyor artık.. direk 3Rd yani sen ve oyun + 3. sahış program 3.kişiyi araya soktgun için usko 3rd adı altında seni oyundan uzaklaştırıyor.. basit şeyler bunlar oldu artık o charın banı açılmaz

Junior Member
    Nickname
    DevilMoon
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    SuperSalamon hesabım illegal bir program kullanmamam rağmen ban yemiştir ticketta atamıyorum daha yeni dc premium almıştım görev itemlerimle takılıyorum niye ban yedim .
    Kullanmışsındır yanlış atılmaz onlar.

Tags for this Thread