hahaha

geçen attığım bir chat reports aklıma geldi bildirdiğim mesajda olimpia serverindaki tüm savage slotlarının makrolu arkadaşlar olduğunu benim okumun yetmediği(40) range mesafedeki mob'a mage bir arkadaşın staf vurdugunu söyledim fotoğrafı attım ve dedim ki video cekme imkanımın olmadığı için fotograf attım slotları lütfen kontrol edelim. Ama arkadaşlardan bir tanesi mesaj atmış kayıtlar yetersiz lütfen video cekin demiş. Acaba yazdığımı okumayı nerden sonra bıraktı ki diye düşünmeden edemedim. ( Oyunu yapan kimse gercekten cok güzel şeyler düşünmüş mesela f12 tuşuyla video cekebilme imkanın var ama son 9 senedir çalıştığını görmedim.) Düzelten var mı son 9 senedir bunun düzeltilme çalışmasına karşın birşey de duymadım birde şu konu var tabi ben eğlence amaçlı maddi ve manavi harcamalar yaptığım bir oyundaki hile bildirimini ben yapmak zorundayım bunun için video programları gibi birşeyler indirmeliyim ama yazmış olduğum bildirimi okuyanlardan 5'in den 1 tanesi cevap vermekte tekrar gülerek söylüyorum yazdıklarımı nerden sonra okumayı bıraktı ben bilmiyorum

Keşke herkes yaptığı işe birazcık saygı duysa..