Merhaba,
Oyunun grafik yazılımları eski olduğu için yeni bilgisayarlarda aşırı derecede fps düşüşleri yaşıyorum. Bunun ile alakalı bir güncelleme gelecekmi bir gelişme olacak mı şimdiden teşekkürler.
Destan - IEshe
Printable View
Merhaba,
Oyunun grafik yazılımları eski olduğu için yeni bilgisayarlarda aşırı derecede fps düşüşleri yaşıyorum. Bunun ile alakalı bir güncelleme gelecekmi bir gelişme olacak mı şimdiden teşekkürler.
Destan - IEshe
Sistem bilgilerim bu şekilde moradon da cz de dolaşırken fps 12 13 arasında geziyor gerçekten artık şu sıkıntılara bir çözüm gelsin o kadar para verip bilgisayar topluyoruz ama knightta kasıyor.
Radeon Yazılım Sürümü - 18.3.1
Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin
Grafik Yonga Seti - AMD Radeon (TM) R9 380 Series
Bellek Boyutu - 4096 MB
Bellek Türü - GDDR5
Çekirdek Saati - 1040 MHz
Windows Sürümü - Windows 10 (64 bit)
Sistem Belleği - 8 GB
CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
Şimdi moderatör olmaya hevesli genç bi arkadaşımız gelir "yeni bilgisayarlar kasıyorsa eski bilgisayarda oynayın. o zaman sorun yaşamazsınız." yazar. Hazırlıklı olalım. :)
i7 8700 k işlemci nvida GTX 1080 Tİ 16 Gb ram 240 gb ssd var bende ama gateler den geçerken bazen 5 6 saniye donma oluyor yapıcak bir şey yok :D
aslında bizim kabullenmemizden dolayı bir gelişme katetmiyorlar göz yummamız lazım. O kadar emekle oynuyoruz czye çıkıntı işler değişiyor. birde o kadar para ile toplayıp apu sistem dizmek bana saçma geldi. Knight oynarken ekran kartını sökmeyi düşünüyorum :D :D
Merhaba,
Çözüm bulabilen var mı ?
Merhaba,
bir önerisi olan var mı ?
aynı sorunlardan şikayetçiyim oyunun gerek duydugu ekran karti 500mb birşey bende 2gb var i5 işlemci var oyuna girince pc kapanıyor diğer yanda gta V oynuyoruz sabaha kadar kasma donma yok :D nttgame şu tek çekirdek işini ve grafik olayını halletse makbüle olur adam fornox tv diyor ki 250 tl kasmayan knight online oynatan pc satıyorum videoda da gösteriyor aklımı yiyorum ben sistemim 3bin değerinde oyunu oynatmıyor ne pk ne bdw ne exp adam 250 tl ye pazarda duruyor exp kasıyor ardream takılıyor vay be :D
Bu sorun basit bir güncelleme ile çözülebilecek bir sorun değil ne yazık ki. Oyun motoru çok eski, optimizasyon için oyunun yeniden yazılması lazım. Bu da para + tecrübeli ekip gerektiren bir iş. Mgame'in böyle bir işin altına gireceğini hiç sanmıyorum. Bu şekilde nereye kadar giderse artık =)
Ekran kartından ses geliyor oyununda iken cpu %40 50 oluyor kafa kalmadı.
Merhabalar,
Yukarı da bahsetmiş olduğunuz sistem özellikleri Windows 10'u kaldırır ama size aşırı yavaşlılık katar. Yapmanız gereken ilk olarak bir Windows 7 64 Bit kurmaktır. Daha sonrasında tüm driverları yükleyip ve güncellemeleri yaparak denemenizdir. Şahsen yukarı da bahsettiğiniz özelliklerden daha düşük bir bilgisayar da sorunsuzca oynayabiliyorum. Sorun devam ederse oyunun Option uygulamasından grafik özelliklerini kısabilirsiniz.
İyi Oyunlar...
Yorumun için teşekkürler.
Bu sistemle cs-go'da 300 350 fps Gta5 full ayarlarda 80 90 fps alıyorum bu bilgisayarın işletim sistemi ile alakalı olması imkansız. İlk aldığım zamanlar Windows 7 yüklü olmasına rağmen knightta aynı sıkıntı devam ediyordu. Sonradan windows 10 a yükseltildi ve sorun halen devam ediyor.
w7 32 bit kur hocam sorun ortadan kalkacaktır aynı sorun bendede vardı şimdi sorunsuz oynuyorum
rezzzzzzzz
okadar abartılı değil.bende şu an i7 7700k 16 gb 3200 mhz + gtx 1070ti var boş alanda 200 300 fp alıyorum.ama novalar düşünce pazar alanına girince 25 30 35 max 40 ama 10 12 çok kötü o kadar olması cok zor
Tekrardan merhaba,
alttaki resimde destan 2 moradonda aldığım fps i sizlere göstermek istedim f10 ekranında altta frame yazan kısımda aldığım fps gözüküyor umarım bir çözüm bulurlar :D
https://resmim.net/f/vZzopd.jpg
https://resmim.net/f/vZzopd.jpg
Merhaba,
Yorumun için teşekkürler fakat öyle bir sorun gözükmüyor :D
https://resmim.net/f/97W7gP.jpghttps://resmim.net/f/97W7gP.jpg
https://resmim.net/f/97W7gP.jpg
Çözüm konusunda yardımcı olabilirim
bu konuda yardımcı olacak bır yetkılı yokmu cz de efecktlerden oyun sureklı takılıyor ne yapmamız lazım
Knight Online Eski Bilgisayarda Oynanır. :D
Oyunun kasma nedenini sadece oyun yazılımına bağlamak doğru olmaz.Sistemde kulllandığınız yazılımlar , bağlantı hızınız , donanımınız ve kullandığınız bağlantının paylaşılması gibi nedenler stabil internet ortamını direkt olarak etkilemektedir.
Yükleyip , doğru bir şekilde kaldırmadığınız uygulamaların kalıntıları sistemi boşa yormaya devam eder.Arada diski temizlemek sistemin stabil çalışmasını sağlar.
Başlangıçta yani sistemin açılmasıyla otomatik olarak çalışan uygulamalar sistemi boşa yorar.Atıyorum Skype o gün için veya genelde kullanılmıyordur ama başlangıçta aktiftir arka planda hep çalışır.Bu en çok diz üstü cihazlarda mevcuttur.Bir ton sistem eklentisi vardır ve siz bu eklentilerin hiç birini kullanmadığınız halde sistem içerisinde aygıtları gereksiz yere çalıştırmaya devam eder.
Örnek veriyorum touch pad hiç kullanılmıyordur ama driveri yüklüdür.
Kullanmayacağınız yada oyun oynarken ihtiyaç duymayacağınız yazılımları kaldırabilir yada başlangıçtan devre dışı bırakabilirsiniz.Xigncode listesindeki programların sorgulamasını yaparken ne kadar az uygulama çalışırsa o kadar hızlı tarar geçer.
Oyunu Windows defendere tanıtıp dışlanmasını sağlamalısınız ve güvenlik duvarından oyun exesini güvenli exe olarak görünmesini sağlayabilirsiniz.
Gpedit.msc den yönetim sablonları bölümündeki ağ klasöründe bant genişliğini % 80 den % 100 e çıkararak performansı arttırabilirsiniz.
İnternet hızınız sürekli değişkenlik gösterebilir.50 mb bağlantı hızının zaman zaman 9 mblere pingin 400 lere çıktığını bilirim.Buda oyunda 2 3 saniyelik donmalara bile sebebiyet verebiliyor.Sistemi ve modemi resetlediğinizde büyük ölçüde sorun çözülüyor.Çözülmediği zamanlarda intenet sağlayıcınızı arayıp bağlantınızı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.Anlıkta olsa çözüm bulunabiliyor.
Bağlantınızı sadece siz kullanmıyor paylaşıyorsanız hane içinde veya dışında onların internette yaptığı aktivitelerde oyuna yansımaktadır.4 gb lik bir filmi torrent veya idm gibi hızlandırıcılarla indirmesi dc olmanıza bile sebebiyet verebilir.
Kurulan işletim sistemi stabil kurulmaz ise kullandığınız donanımın hiç bir önemi yok.Kağnı gibi çalışır.Format ve program kurulumları sistem rütuşları konusunuda uzman birinden yardım almanız gerekir.
Sistemin kendi antivirüsü dışında kurduğunuz her antivirus sistemi al aşağı edecek kadar zorlayabilir , dikkat
Güncelleştirmeleri otomatik ayarlamanız da bağlantınızını dolayısıyla oyuna etkisini direkt gösterir.Günümüzde windowsun sürekli sürüm değiştirdiğini göz önüne alırsak ağır indirmeler söz konusu olabilir.
Güncellemeleri kökten kapatmakda sistemin düzgün çalışmasını engelleyebilir , zira o güncellemeler sistemin daha stabil çalışması için hazırlanıyor.
Benim sistemim ezik denilebilecek seviyeye geldi.2010 yılının sonunda topladığım bir sistem 3770 k gibi düşük bir işlemci ile oynuyorum.Ama oyunun hiç bir bölgesinde hiç sorun yaşamıyorum.Hatta exp boss eventlerde bile dc olduğumu hatırlamıyorum.
Sistemi güncel stabil tutarsanız bağlantınızı sürekli kontrol edip ping düşüşleri yada hızda düşüş olduğunda müdahale etmeniz sorunlarınızı büyük ölçüde çözecektir.
hocam yorumun için teşekkür ederim. Bende şuanda 3770k kullanıyorum. İnternet hızından kaynaklı her hangi bir sorun olsa her zaman bu fps düşük olmaz. İşletim sisteminin kendini güncellemesinden bahsetmişsin, eski bir işletim sistemi(Windows 7) ile denediğimde gene aynı sorunu yaşamaktayım. Ben şöyle bir genelleme yaptım; Güncel AMD ekran kartlarına sorun yaşandığını düşünüyorum. Bunun ile ilgili AMD supportla görüşmelerim halen devam ediyor. Hiç bir şekilde çözüme ulaşamadık. Adamlar bizim ile alakalı sorunumuz yok diyorlar. Gerçekten artık kiminle iletişime geçeceğime inan ki bilmiyorum. Bir ara Multi Core özelliği geldiğinde umutlanmıştım ''Yaşasın! Artık oyunun kasması ile alakalı çözümler gelmeye başladı'' diye sevinirken hevesimizin kursağımızda kalması beni derinden etkiledi. Umarım bu feryadımızı yapımcı firma fark ederde belki azda olsa bize destek çıkar.
Konuyu sürekli güncel tutmaya gayret göstereceğim. Umarım oyuncularda benimle birlikte konuya destek çıkarlar. Hepinizden destek bekliyorum arkadaşlar.
İyi Forumlar...
https://www.youtube.com/watch?v=q0mlSfMeAUs
Bu video dakileri yaparsan kasma sorunu ortadan kalkıyor bro, aynısı bende oldu.