Affedersiniz....Bütün MOD Ve GM lerin Affına Sığınarak Bir Soru Soracagım... Eğer Ben Bazı Şeyleri Yanlış Bilmiyorsam Bu Konu Kafama Takıldı... Bir Arkadaş Kaullarda ki Exp Bug ı İle İlgili Bu Bug ı Kullandığını Çok Pişman Olduğunu Söylediği Bir Başlık Açmış....Aslında Bu Yorumu O Başlığın Altına Yazmam Gerekirdi Ama Maalesef Kitlenmiş... Kafama Takılan Soru Şu... Tekrar Söylüyorum Ben Yanlış Bilmiyorsam Bu "Özür Videoları" TBL Kullanıp Ceza Alan Oyuncular İçin... Fakat Oyunculardan Bir Tanesi Bug Kullanıp Bann Yiyen Arkadaşı Buna Yönlendirmiş....
İşte İşin Vahim Tarafı....
Eğer Gerçekten Bu "Özür Videoları" Benim Bildiğim Şekilde Sadece TBL Veya Koxp Kullanan Oyuncular İçin Geçerliyse Aynı Başlık Altında Sizin Test Modetatörlerinden Bir Tanesi Daha Bilmem Kaçına Kadar Özür Videolarının Tarihi Olduğunu Belirtmiştir... İşte Kafama Takılan Soru Bu...
Soru 1) Eğer Bu Af Etkinliği Sadece TBL veya Koxp Yüzünden Ceza Alanlar İçin Geçerliyse Kaul Exp Bugını 3 Gün Önce Kullanıp Dün Banlanan Adamın Bu Aftan Yararlanmaya Ne Hakkı Var...
Soru 2) Tam da Söylediğim Gibi Bundan Yararlanmaya Hakkı Yoksa Sizin Test Moderatörlerinden Bir Tanesinin Sanki Oraya Yönlendirir Gibi Henüz Başvurların Devam Ettiğini Tarih İle Belirtmesi Sizcede Kendisini Gülünç Duruma Düşürmemektemidir????
Ben Saygı Çerçevesinde Sorularımı Sorduğuma İnanıp Siz "Deneyimli" MOD lardan Bir Cevap Beklemekteyim...
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Eder Bütün Player Arkadaşlara İyi Oyunlar Dilerim....
Saygılarımla
Europa-NewManMAD