karantina da yaptığınız iş mi allah aşkına evde zaman geçirelim dışarı cıkamıyoz oyuna saralım dedim olana bak ya yapacağınız iş başınızı yesin
Printable View
karantina da yaptığınız iş mi allah aşkına evde zaman geçirelim dışarı cıkamıyoz oyuna saralım dedim olana bak ya yapacağınız iş başınızı yesin
Kaç gün oldu düzeltmeye niyetiniz varmı?
Çoğunluk oyunda şuan mis gibi oyunlarını oynuyor, Turknet Vodafone ve Yurtdışı oyuna giremiyor. Haksızlık değil mi bu ?
Madem ortada bir problem var oyunu tamamen kapatın, Turknetlilerin premiumu bitmiyor mu Türk Telekom kullanıcıları gibi ?
Önceden oyuna girer sonra hemen dc olurduk sağolsun oyunu düzelttiler artık hiç oyuna giremiyoruz. Start yok kaç gündür. Ama suçlu tabi ki türknet. Çok net.
sabah JR hiç oldu yine premıum yarısı bu saçmalıklarda gecti ne açıklama ne bır çözüm var.
vodafone hala start yok 3.gündeyiz discordddan sorun çözüldü dendi 1 kere bile start gelmedi nasıl çözüldü anlamadım
Sa bende Azerbaycandan oynuyorum bendede start yok ne vodofonum nede turk net bu nedir ya 16 gun zaten oyun b... gibi idi simdide start gitdi sacmalik degilmi ben Azerbaycandan girememe sebebim nedir?Bukaadar para yatiriyoz oyyna aylik pus + premlerimiz bosa gitdi yazik gunah ayda 10 bin kc harciyoz ama hic bi zevk alamiyoz.
Kimse sorun çözüldü demedi vodafone dc veriyordu geceden beri hiç gelmiyor start artık :)
https://i.hizliresim.com/rym99g.jpg
valla böyle bir saçmalık yok eşimin turkcell netini kullanıyorum telefondan jr falan girmek için şaka gibi onun dışında oyun yok hayır her şeyi yapan ntt game bari şunu yap premiumu olan insanları tespit et bu insanların zaten oyunda ne kadar aktif veya inaktif olduğunu görüyorsun premiumunu uzat bir şey yap pus itemi çektiyse bunları uzat veya oynayamadığı zamandan düş durdur yap işte yav ama yok telafi ne olursa olsun çoğu insanı tatmin etmeyecek çünkü ben bu oyunda en büyük ödülün 1 haftalık switch pre olduğunu gördüm o kadar burda bir sürü pus eşyası çekip en az 10 gün heba eden arkadaşlar var kimsenin hakkını veremiceksiniz azcık yapıcı çözümler üretin