Aynı sorunu bende yasıyorum , tekrar patch atıp pc güncelledik yine aynı sorun devam ediyor . %7 de takılıyor
Printable View
Chaos sembol neden kaldırıldı? 70. seviyeye çıkarmanız harika olmuş eyvallah da, görevin kaldırılmasındaki amaç nedir?
DNS Ayarlarınızı 8.8.8.8/8.8.4.4 olarak ayarladıktan sonra dener misiniz? Eğer sorun çözülmez ise aşağıdaki bağlantıdan clienti indirip yeniden kurulum yapın.
Download
chaos emblemi ile alınan silah takılar suitimal edilen bir şey değildi ki neden böyle bi tribe girdiniz
Bu çalışmaları görmek insanı mutlu ediyor.
şu çokçoklu pclerle çokçoklu char sokmalarında önüne geçeceksiniz inanıyorum ....gelişin ve geliştirin olur mu ? Hadi bay bay...ya da sizin dilinizle söylersem..cencenayucence gazandayi tonazodea mahadodea :)
bdw ve jrler buglu cıkıo.
oyuna başlayali halen 77 lwl .. paramun dolu paran varsa ex kasabşiliyorsun ..mayfa sistemi kurmuslar eslanta. eslanta ex kasmak cok zor.
83/5 olan sunucularda 2 yıl geçmesine rağmen jr dışında etkinlik yok
ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz krowaz,csw,bf,utc gibi etkinlikleri?
ya da bu etkinlikler gelmeden ne düşünerek 83/5i getirdiniz?
ek olarak aylardır mage ap sc fiyatı ile ilgili düzenleme ne zaman yapılacak diye yazıyoruz fakat kimse en ufak bir şey demiyor..
1 paket scnin 100tlye yakın olması(yeri geliyor daha fazla oluyor) sizleri düşündürmüyor mu?normal mi bu fiyat 1 paket sc için?ne zaman düzenleme yapmayı düşünüyorsunuz?
20 gün önce çar açtım 16 sembolüm vardı
4 gün sonra alırım dedim çok kötü yıkımdım.