Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 161
    Senior Member OnlyTRANCEE's Avatar
    Nickname
    OnlyTRANCEEE
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by SessizLik_35 View Post
    Chat macronun tamamen kaldırılması kötü olmuş keşke party ve clan için yazılıp sadece all chat için kapatılsaydı, pkda yararlı oluyordu.
    Kesinlikle katılıyorum. Partide +ac sw isterken kullanıyordum. Gerçekten kötü olmuş kapatılması. Sadece all chat'e kapatılabilirdi...

Junior Member
    * Chaos etkinliği görevleri olan "Symbol of confusion 1,2,3 ve 4" oyundan kaldırılmıştır.

Bu görevin geri gelmesini istiyoruz !

Senior Member
    woucher of chaos eşyası drobu ne olucak peki .Bir iyi bir şey yapıp bir yandan vurmayı bıraksanız keşke her patch .

Senior Member
    Biz diyoruz asas buglu oyunu düzeltin, siz gidiyorsunuz yok karakterin etrafına halka eklendi yok artık 200tane üstüne alabileceksinbilmem ne

ne diyelimki daha oynadıgımız karakterle bugluyken gidip etrafı süslüyorsunuz

Senior Member Sven_'s Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Symbol of confusion 1,2,3 ve 4 görevleri tek seferlik olan görevlerdi neden kaldırıldı ki??

1.si vipden 200 lü item almayı kontrol ettm çünkübiriktirdiğim birşey vardı .d 1000 tane toplu şekilde alabildim bu düzgün çalışmıyor diyebiliriz
    2.si sadece güncelleme olarak chaos ektinliğinin 70 üstü oluşu ve1 tane itemin artık çöp oluşu sağlandı

başka hiçbirşey yok hiiiiç birşey saçma sapan görseller eklemekle uğraşıyorsunuz AS:F:AS oyunu sanki efect için oynuyoruz arkadaş hangi canlı şu oyunu anam efecte bak ne güzel diyerek oynar ki görsel bi güncelleme getirmenin gereksizliğinin farkında olmayan yönetim hepinize selam olsun

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by reg_WjsmcXwJ View Post
    1.si vipden 200 lü item almayı kontrol ettm çünkübiriktirdiğim birşey vardı .d 1000 tane toplu şekilde alabildim bu düzgün çalışmıyor diyebiliriz
    2.si sadece güncelleme olarak chaos ektinliğinin 70 üstü oluşu ve1 tane itemin artık çöp oluşu sağlandı

başka hiçbirşey yok hiiiiç birşey saçma sapan görseller eklemekle uğraşıyorsunuz AS:F:AS oyunu sanki efect için oynuyoruz arkadaş hangi canlı şu oyunu anam efecte bak ne güzel diyerek oynar ki görsel bi güncelleme getirmenin gereksizliğinin farkında olmayan yönetim hepinize selam olsun
    VIP kasadan stoklanabilir eşyaları karakterin üzerin geçirirken artık en fazla 200 tane eşya aktarımı yapabilirsiniz. (Inventory üzerinde 200 Sınıra sahip olan eşyalar için bu durum geçerlidir.)

Senior Member
    Chaos'a Symbol of confusion 1,2,3 ve 4 görevleri için katlanıyordum. 4. görevi Allahtan 2 -3 gün önce yaptım. Artık girmeme gerek kalmadı teşekkürler.

Yine bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozmuşsunuz

Banned
    Infractions
    1/1 (15)
    Quote Originally Posted by SessizLik_35 View Post
    Chat macronun tamamen kaldırılması kötü olmuş keşke party ve clan için yazılıp sadece all chat için kapatılsaydı, pkda yararlı oluyordu.
    Çok doğru. Party için chat macro olmalıydı. Bu biraz abartı oldu.

Junior Member
    Oyunda karaktere tıkladığımda efekt data kısmında yüzde 7 de takılıyor bu sorun ben kaynaklı mı acaba ?