* Chaos etkinliği görevleri olan "Symbol of confusion 1,2,3 ve 4" oyundan kaldırılmıştır.
Bu görevin geri gelmesini istiyoruz !
woucher of chaos eşyası drobu ne olucak peki .Bir iyi bir şey yapıp bir yandan vurmayı bıraksanız keşke her patch .
Biz diyoruz asas buglu oyunu düzeltin, siz gidiyorsunuz yok karakterin etrafına halka eklendi yok artık 200tane üstüne alabileceksinbilmem ne
ne diyelimki daha oynadıgımız karakterle bugluyken gidip etrafı süslüyorsunuz
Symbol of confusion 1,2,3 ve 4 görevleri tek seferlik olan görevlerdi neden kaldırıldı ki??
1.si vipden 200 lü item almayı kontrol ettm çünkübiriktirdiğim birşey vardı .d 1000 tane toplu şekilde alabildim bu düzgün çalışmıyor diyebiliriz
2.si sadece güncelleme olarak chaos ektinliğinin 70 üstü oluşu ve1 tane itemin artık çöp oluşu sağlandı
başka hiçbirşey yok hiiiiç birşey saçma sapan görseller eklemekle uğraşıyorsunuz AS:F:AS oyunu sanki efect için oynuyoruz arkadaş hangi canlı şu oyunu anam efecte bak ne güzel diyerek oynar ki görsel bi güncelleme getirmenin gereksizliğinin farkında olmayan yönetim hepinize selam olsun
Chaos'a Symbol of confusion 1,2,3 ve 4 görevleri için katlanıyordum. 4. görevi Allahtan 2 -3 gün önce yaptım. Artık girmeme gerek kalmadı teşekkürler.
Yine bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozmuşsunuz![]()
Oyunda karaktere tıkladığımda efekt data kısmında yüzde 7 de takılıyor bu sorun ben kaynaklı mı acaba ?