Ben doğrulamayı yaptım şimdi ne olacak bu numaradan yeni servere girebilirim mi demek oluyor
Printable View
Ben doğrulamayı yaptım şimdi ne olacak bu numaradan yeni servere girebilirim mi demek oluyor
Sms doğrulama ile telefon doğrulama farklı şeyler mi. Telefon doğrulama işlemi sms doğrulamadaki telefon ve otpdeki kullanılan telefonla aynı mı olmak zorunda.
telefon doğrulama yı otp ye kullandığım numara üzerinden yapıyoz
Herkesin kafasında soru işareti kaldı kim ne yapacağı belli değil ayrıntılı bir şekilde açıklarsaniz seviniriz
Trade açmak için telefonu aktif etmeye çalışırken otp kodunu girip doğrulama kodu almak için tıkladıgım da SMS kodu gönderme başarısız oldu diyip bir sürü npoınt de peşinde götürdü bir türlü trade açılmadı
Merhaba ben şuanda zero sunucusunda oynuyorum yeni server da geçiş için zeroya kayıtlı olduğum telefon numarası ile yeni servera kayıt olabilir miyim yoksa yeni hat mı almam lazım lütfen beni aydınlatınız teşekkurler
1 telefon numarasına max kac hesap telefon dogrulaması yapabilcez acaba yetkili biirisi aciklarsa sevinirim
Nerdeyse herkes aynı soruyu sormuş bir moderatör dahi cevaplamamış. Sanırım onlarda bu konu hakkında bilgi sahibi değil.
Hali hazırda Trade onayı telefonu nosu ve OTP'yi aktif ettiği tel nosu farklı olan çok kişi var.
Biz hangi telefon nosu ile numara doğrulama yapacağız ?
Yada bunlar dışında da farklı bir no girsek sorun olur mu ?
Farketmez mi diyorsunuz ?
Bir moderatör cevaplasın ona göre hareket edelim.
İyi forumlar
Herkese merhaba,
Konu içeriği merak ettiğiniz birçok sorunun cevaplarıyla güncellenmiştir.
Telefon Numarası Doğrulama sistemi hakkında sormak istediğiniz veya cevabını bulamadığınız sorularınızı bizlerle buradan paylaşmaya devam edebilirsiniz.