Ben yaptımda kullanım alanını kesin olarak bilmiyorum ama satan bir kişiye sorduğumda utc de son odadaki npc de kırıldığına ama şu an bug da olduğuna dair bir söylem var.Denemesi bedava girerken alırsın yanına,sıradan tıklarsın seçenekleri.
Printable View
Ben yaptımda kullanım alanını kesin olarak bilmiyorum ama satan bir kişiye sorduğumda utc de son odadaki npc de kırıldığına ama şu an bug da olduğuna dair bir söylem var.Denemesi bedava girerken alırsın yanına,sıradan tıklarsın seçenekleri.
peki ismi ne olarak geçiyor trophy yada chest falansa zaten kırılabilecek bişey olabilir
senin gibi bende umut ediyorum. bütün materyaller bende de mevcut sadece refined denen materyal eksik ama fazla umutlanmayın bu hızla giderlerse uzun bir süre kendimiz topladığımız materyaller ile silay yapamayacağız. (Tropy of flame) kırdırma bug u hallolsa en azından utc silahlarını bu kutulardan düşürmek mümkün ama o da sıkıntılı. Ancak sağlam bir clanda iseniz ve içerideki yaratıklardan hemen hepsinden kutu açabilirseniz o utc silahlarını alma şansınız var. tabi bu bir etkinlik değilse.