Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Lightbulb Utc materyalleri ne nereden düşer (fikir paylaşımı)

arkadaşlar görünen şu ki utc materyalleriyle ilgili sıkıntı var ben atlantisde oynuyorum ve henüz hepa silahı yapan veya utc itemini materyallerle yapana rastlamadım. Bu konuyu açmamdaki amaç itemlerin nereden düştüklerini buraya yazalım bi rehberimiz olsun çünkü hazırda bir rehber yok. Ben oldman dan ve utc ye girerek aldığım dropların ss sini altta paylaşıyorum sizde paylaşırsanız birbirimize yardımcı olmuş oluruz. materyal basabilenler de ss atarsa iyi olur

Senior Member SpirosVondas's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Fragmentler UTC event içinden
    Materyaller ise Mysterious old man den low,middle,high,unique itemler kırdırarak elde ediliyor..

Not: serverımda utc itemlerini materyalleri birleştirerek yapanlar mevcut.

Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Tengrikut View Post
    SpirosVondas kulhuvallah 1 elham okuyup face'den sevdiğine sLm yazanlar siteye login oluyormuş denedinmi?

not : uskoda tek gören kişi olarak kayda geçtin.
    Helios serverına login olup IJamesKane'e pm atın, kendisi armorları çıkarttı bir çok kere.

Quote Originally Posted by SpirosVondas View Post
    Fragmentler UTC event içinden
    Materyaller ise Mysterious old man den low,middle,high,unique itemler kırdırarak elde ediliyor..

Not: serverımda utc itemlerini materyalleri birleştirerek yapanlar mevcut.
    utc itemlerini birleştirerek yapanların olmadığı kanısındayım çünkü altta ss si incelerseniz refined gem stone a ihtiyaç var ve henüz bu itemin nerden düştüğü hakkında kimsenin fikri yok

Class
    Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by alevlimage View Post
    utc itemlerini birleştirerek yapanların olmadığı kanısındayım çünkü altta ss si incelerseniz refined gem stone a ihtiyaç var ve henüz bu itemin nerden düştüğü hakkında kimsenin fikri yok

Armorlar yapılıyor.. Silahları ben de henüz yapan görmedim ancak armorları sürekli görmekteyim

Senior Member MonkyDDrag0n's Avatar
    Class
    Mage
    Server
    Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tengrikut View Post
    SpirosVondas kulhuvallah 1 elham okuyup face'den sevdiğine sLm yazanlar siteye login oluyormuş denedinmi?

not : uskoda tek gören kişi olarak kayda geçtin.
    Tengrikut arkadaşım neden hep birilerinin görüşleriyle dalga geçiyorsun bunu çözemedim?

-Do you pray to the Gods?
    *The Old and The New.
    -There is only one God and his name is Death.
    -And there is only one thing we say to Death; Not Today!

evet armorlarda refined gem stone istemiyor ama alta attığım ss de en baştaki materyallerle en sondaki materyallere rastlamadım bu materyalleri düşürebilen varmı

Senior Member 1xgebzelix1's Avatar
    Nickname
    xgebzelix
    Class
    Warrior
    Clan
    Zion
    Server
    US->Athena
    Race
    Karus
    Bendekiler bunlar

İnadına ATATÜRK
    İşte Benim Bayrağım . İşte Benim Liderim
    Var mı Ötesi
    Alemlerin Nuru yüce Allahın sevgilisi iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ehlibeytine can-ı gönülden muhabbet besleyen ALEVİlerdeniz biz

Member
    Class
    Rogue
    Server
    US->Titan
    Race
    El-Morad
    En baştaki meteryal sadece utc de elde ediliyor.Sondaki metaryal ise old man dan düşüyor.Armor yapımı mümkündü en son.
    Silah yapımı için baştaki 10 adet utc meteryalini yine utc etkinliğinde elde edebilir veya elde etmiş kişilerden satın alabilirsin ama refined gemstone şu an elde edilemediği için silah yapımını gerçekleştiremiyoruz şu an.Hakkında başlık açtık.Umarızki düzelecek ve silahlarımızı yapabileceğiz.
    Last edited by Forum08; 10-19-2013 at 10:45 PM.

peki şu itemi yapan yada ne işe yaradığını bilen varmı ben yapacaktım ama damla gibi olandan bi tane eksik

Tags for this Thread