OTP güvenlik programı varken nttnow ile girişi niye getirdiniz bunda amacınız neydi 1 telefonla 1 hesabı bağlamak nedir abi çıldıracam yemin ederim
Printable View
OTP güvenlik programı varken nttnow ile girişi niye getirdiniz bunda amacınız neydi 1 telefonla 1 hesabı bağlamak nedir abi çıldıracam yemin ederim
derdim yatırım değil oyuna girebilmek
nttnow ile 1 hesap onaylanacak ileride 2. hesabıda açabilriz dediler ve ayrıca yeni sunucu tanıtımı yaptıklarında gm ler kendi telefonunuza kendi hattınıza onay yapın diye tekrar tekrar uyardılar ileride uygulama geliştirilecek dediler biraz dikkatli olsaydınız keşke
50 çar girenler aglamaya başlamış ntt now gncellencek ve otp gibi girilecek bu kadar basit
Burada 50 çar diye muhabet edenler umarım telefonunuza bir şey olur öylece ortada kalırsınız. Güncellemeye kadar ben ring basarım sorun değil.Güncellemeden sonra 50 çar açıyor diye burada atıp tutanlar umarım telefonuna bir şey olur ağlamalarını dört gözle bekliyorum.
Bu arada 1 tane pc kullanıyorum. Tek karakterim var .Altarda Warior 80 lvl. Hayatımda hiç 2 pc ile farm yapmadım.
İkinci pazar çarım bile yok.(Bu 50 çar farm muhabbeti yapanların %99 2. pazar çarı vardır. )
Oyunu zevk için oynuyorum.
Edit : 50 çar demek 50 tane telefon ve numara demek. O kadar maddi durumu olan kişi gelipte konu açmaz. O karaktere girmez yenisini açar.Biraz mantık.
Bunu ne zaman söylediler kardeşim, uydurma hiç böyle bir açıklama yapılmadı. Tersine hesabı kayıt ettim gerisi önemli değil DEMEYİN dediler kaç kere. Kendinize ait olmayan telefonla kayıt YAPMAYIN dediler. İllaki ileride bu telefon bozulması, çalınması, hat değişmesi vs gibi durumlarda destek vereceklerdir, o kadar da mağdur etmezler ama halamın telefonuna kaydetmiştin, işte bakkalın oğlunun telefonuydu falan gibi şeylere destek çıkacağını sanmıyorum.
Bak güzel kardeşim belli ki boş beleş birisin ama yine de anlayabileceğin şekilde izah etmeye çalışayım. Bahsettiğin multi karakterler evine 20-30 pc alabilen adamlar dimi ? Yani 30 tane bilgisayar alan bir adamın ciddi ciddi 30 tane 100 liralık android telefon alamayıp üzerine 30 tane faturasız hat kaydedemeyeceğini mi düşünüyorsun ? Bu adamlar zaten haftada 1 kere relog atıyor. Bu tarz büyük çalışan adamlar zaten bir yolunu bulup işlerine devam edecekler.
Burada dert yanan adamlar kendi ana karakterine ulaşmakta problem yaşama ihtimali olan insanlar.
At gözlüklerini çıkarıp dünyaya farklı açılardan bakabilmekte fayda var. İyi forumlar.
Bir ara bu konuda OTP gibi isteğe bağlı olacağı söylenmişti . Öyle yapacaklar büyük olasılık , aksi taktirde ciddi oyuncu kaybı yaşanacaktır .
ne gerek vardı ki? otp gayet iyi zaten boş boş uğraşlar bence