Merhaba;
Bugünkü twitch yayınında yakın bir zaman içinde oyuna nttnowa gelen onay ile giriş yapılacağını açıkladı GM'ler.Fakat telefon numaramın kayıtlı olan hesabı sağolsun biri banlattı.Bende yeni hesap açtım 1 haftadır uğraşıp o kadar gb kasıp cash çektim.Telefonu bi arkadaşın üzerinden onaylattım ben nasıl oyuna giricem bu durumda sorarım size GM'ler

Reply With Quote
bu kadar insanla dalga geçer gibi bi durum söz konusu ben ve bir çok insan bu telefonlara ulaşma konusunda problemi var siz yönetim kısmında oolan kişilere defaatle söylüyoruz eğer böyle bi düşüncesi varsa firmanın hiç düşünmeden sorgusuz sualsiz mukavemet gösterin çünkü bu durum çok mağdur doğuracaktır.Sizin yayınlarda söyledikleriniz kayıtlarda var herkes sizi bu şekilde sıkıştırıcaktır.Çünkü söyledikleriniz açık GİRİŞTE TELEFON UYGULAMASI KULLANILMAYACAK SADECE HESABI BAĞLANACAĞINI SÖYLEDİNİZ.Herkes o size itimat etikleri için oyuna başlamak isteyenler karar verdi vs vs.. Tekraren söylüyorum böyle bir düşünce varsa bile derhal kimler yapmak istiyorsa karşı durunuz yoksa iş kontrol edeceğiniz boyutu çoktan aşıcaktır ve de size zarar doğracaktır.