umarım dizini paylaşırlar.. beklicem
Printable View
doğru hapis cezası..
güncel olarak illegal yazılım kullanmıyorum bankamda 10 lu genie var üstümde genie var pet var
ve 1 haftaya yakın genie'de char bana lütfen kanıtlarmısın kullandığımı ben kendimden eminim lakin sen sadece jaile girdiğim için kullandın diyorsun başka bir kanıtın bir dayanagın yok
Merhaba,
Yapılan kontroller sonrasında herhangi bir yanlış bulunmamaktadır. Verilen cezalar anlık illegal program kullanımı dışında geçmişe yönelik kullanımlarıda kapsamaktadır. Hesabınızı kontrol ettiğimizde ise oyun içerisinde yapılan kontroller sonucunda zindan bölgesine gönderilmişsiniz. Yine 2 farklı tarihte aynı illegal programı kullandığınız için hesabınız bugün itibariyle zindan bölgesine gönderilmiştir. Kısacası, aldığınız bu ceza sadece 1 günlük kullanımızı kapsamamaktadır. Tekrarlamanız halinde ise hesabınız politikalarımız gereği süresiz olarak kapatılacaktır.
adamlara bak ne yüzsüz ya madem para kazandıklarını düşünüyon illegal kullanma kardeşim
hapisden çıktıkdan sonra kullanmadım eskiye ilk zindana girdim çıktım daha kullanmadım yani benim charım 1 kere hapise girdikden sonra ömür boyu hep banlanıcak mı ? söylediğinizden bu çıkıyor ne kadar uğraş bir kere kullandı mı hep kullandın sayarız .. ?
yaptığınız kontrolle yanlış kullanmadımığımı adım gibi biliyorum ama hep sizin dediğiniz olacak yapılacak bir şey yok burada yapmadım diyorum sen geçmişimi öne sürüyorsun ?
bro senin sıkıntın kullanmak olmayabilir, ama illegal yazılımın PC'de olması bile yeterli ceza alman için. Eryudes'in açıklamasında ise oyun içinde yapılan kontrollerde hapse gitmişsin. Aynı suçu bir kez daha tekrarlarsan hesabın sınırsız kapatılacak. Bence sen HAZIR ceza almışken bu oyunu bırak.
Selam,
Aşağıdaki konu sizin için sanırım.
Ceza Alan Oyuncular Hakkında-102