Ay Allahım ya bendeki neyin kafası :)
STKOda haftaya olacak bakımdan önce 10a tamamlayım derken hatlar karışmak :D
TY bu arada, fazla gün yok.
Printable View
Chaos girişi 70 üstü olması güzel bi gelişme fakat chaos görevlerinin kaldırılması çok saçma. 70 levele ve ya üstüne karakter kasmışsın chaos görevlerin çıkmış tam yapıyorsun şak diye görevleri kaldırıyorlar. Bu görevler 70 levele gelmiş karakterin kazanılmış hakkıdır ve kazanılmış haklar hiç bir mantıklı gerekçe gösterilmeden keyfe göre insanların elinden alınamaz. Alınıyorsa bunun adı argoda zorbalıktır. Zaten oyunda sıfırdan hiçbir maddi destek olmadan bir şeyler yapmak zor hatta imkansız üstüne adam 70 lwl olacak eline bi weapon ve ya kalkan alacak onu bile kaldırıyorsunuz. Bu görevlerde ne gibi suistimal ve ya illegalite vardı da görevleri kaldırdınız?
şu priestin genieyi düzeltin czde farmlayip bakış açışı ayarlamaktan farm değil yaratik kesesim gelmiyor 1ay oldu...
1-) Öncelikle Yapmış olduğunuz bu rank sistemi ile 2km öteden HEDEF yaptınız. Pk da hiç zevk verici bir durum da değil yani hadi onuda geçelim parti ws de bile +30 item takmış gibi sırıtması gel ben buradayım diyor.Yenilik güzeldir her zaman desteklerim ama bu yapmış olduğunuz RANK SİSTEMİ hiç hoş olmamış.
2-) chat macro özelliği kapatılmış amaç flod atanların önüne geçmek iyi olmuş kesinlikle katılıyorum. Pk ortasında chat macro (#) parti sembolü ile kullandığımız için birşey istemede o an çok etkiliydi. Şimdi ise enter yaz enter pk atan kişi için bu güncelleme hoş değil. Flod atan kişi her şekilde atıyor yine sayfa sayfa ..
güncellemede droplar hakkında bilgi verilmemiş fakat droplarda düşüş meydana gelmiş özellikle maden drobundan hiç bişey atmamaya başladı.
Merhaba,
Drop oranlarında bir değişiklik yapılmadı, yapılsaydı konu içerisinde görebilirdiniz. Drop oranlarında şans faktörünü unutmamalısınız. Ayrıca forumun arama bölümünü kullanarak ilettiğiniz durum hakkında açılmış ve yanıtlanmış olan konuları görebilirsiniz, lütfen forum kurallarına özen gösterelim.
Forum Kuralları
İyi forumlar.
70 lvl işi iyi olmuşta . Achivment kısmındaki gone mad olayı hiç iyi olmadı .İnt priest kasmaya başladım int 14 özelligini açmak için girecektim giremiyorum.70 lvl olana kadarda giremeyeceğim .Bari gone mad özelligini aktif etmek için başka bir görev getirin.
Akaras's Altar değişiklikleri berbat. Blessing of Logos ların artırılması çok kötü olmuş, daha da düşürülmeliydi bence. Onun dışında Lobo, Lupus, Lycaon hala eklenmemiş. Yetersiz bir güncelleme olmuş.
Blessing of Logos sayısı azaltılıp başlangiç fiyatı artmalı.
+7 SC başlangıç fiyatı biraz düşürülmeli (örn: 25 gb).
Magic Attack SC ve Draki's Blessing kalıcı olarak kaldırılmalı. Blessing kullanmazsak SC basan Mageler oyun oynatmıyor. Blessingi basınca da mageler oyun oynayamıyor ama çok saçma para gidiyor.
sıkıntılara çözüm bulmak yerine yapılan yorumları ve eleştirileri silmek daha kolay değil mi ?
Blessing of Logos geldiği günden bu yana (15.10.2020) her servere sadece 12 tane girmiş. Her 2 haftalık süreçte 2 tane satılmaktaydı. 1 serverde 2 tanesini ben aldım, +6 'yı +7 bile yapamadım. her alan her bastığıyla +9'u +10 yapmakta sanıyorsun.