TPT IP Match sistemi hakkında
Merhaba,
Dün akşam hesabıma giriş yapmayı denediğimde TPT IP Match sebebiyle kapatıldığı olayı ile karşılaştım.Bu olayı önce ticket atarak NTTGame yetkililerine bildirdim ve ardından yaptığım araştırmalarda daha önce Hile vb. tarzı kullanılmış olan IP adreslerinden giriş yapılan hesapların bu sebepten dolayı SINIRSIZ kapatılabildiğini öğrendim. Ben hesabıma İş yeri, Ev kendi semtimdeki kafeden giriş yapmaktayım. Daha önce bir başka IP adresinde hile kullanılıp kara listeye alındıysa kullanıcılar o ip adresinden giriş yapmayı denediğinde hesapları direk süresiz olarak kapatılmasının yerine bir uyarı mesajı ile bilgilendirilmelidir.
Laptop'umu alıp dışarıya çıkıp bir kafede Wi-Fi bağlandıktan sonra ben bu oyunu oynadığım için TPT IP MATCH sebebiyle hesabım süresiz kapatıldı. Bu sistem mantık dışıdır. Bir yetkili bu konuda yardımcı olmalı ve yeniden düzenleme getirmelidir aksi takdirde ev harici hiç bir yerde bu oyun oynanmaz durumdadır. Şu an İstanbul'un bir çok ilçesinde çok büyük Gaming Center'lar mevcut. Biz buraya 3-4 arkadaş gidip K.O. oynasak arkamızdan birisi gelip veya daha önce birisi gelip orada hile kullandığı için bizim hesaplarımız kapatılıyor.
İyi forumlar.