Knight Online'ye girdiğim gibi direk oyundan atıyor! VİDEO (Çözümü bulamıyorum !!! )
Knight Online'ye girdiğim gibi direk oyundan atıyor!
Oyuna giriyorum Dataları yükledikten sonra oyundan atıyor
NOT: Bu hatayı sadece maradon bölgesinde alıyorum benim giremediğim serveri arkadaşın 512mb ramlı bilgisayarında girebildim folk / lufer / cz vb. bölgelerde çok rahat geçiş sağlıyorum maradon bölgesi kalabalık olduğu için olabilir ama çözümü olmalı kaç senelik oyuncuyum ilk defa böyle bişi yaşıyorum.
(Her Serverde Aynı Değil Giremediğim Serverler = Athena Gordion Resurrection
Ne Yaptıysam olmadı Bunun Bi çözümünü bulan bilen yokmu biliyorumki benim gibi çok madur oyuncular var lütfen yardımcı olun 1 haftadan fazladır ugraşıyorum
-YAPTIKLARIM AŞAMA AŞAMA-
2 DEFA FORMAT ATTIM.
YENİDEN İNDİRDİM RESMİ SİTESİNDEN YÜKLEDİM.
ŞİFRE DEĞİŞTİRDİM.
VİRÜS PROGRAMLARINI KALDIRDIM YÜKLEDİM DEĞİŞTİRDİM KARANTİNA DENEDİM HİÇ BİRİ OLMADI.
BİLGİSAYAR KALDIRMIYO OLABİLİR DEDİLER EVİMDE 3 TANE BİLGİSAYAR VAR ( MASA ÜSTÜ- DİZ ÜSTÜ )HEPSİNDEDE AYNI HAYATI ALIYORUM EN DÜŞÜK BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIYA YAZDIM
UYUMLULUK XP YAPTIM BÜTÜN UYUMLULUKLARI TEKTEK DENEDİM YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMAYI DENEDİM OLMADI.
Bilgisayar Özellikleri
Acer ASPIRE 5741G Lattop
- 4GB ram
- 1Gb Harici - 1723 GB Paylaşılan TOPLAM: 2.747 GB Ekran Kartı[NVİDİA- GT320m Cuda 1GB]
- İntel CORE İ3 WİNDOWS7 Home Premium
Lütfen Yardımcı Olun Çözümünü bulan veya yetkili birileri varsa Yorumlarınızı bekliyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=7Zoa...ature=youtu.be