Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,991
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad

    Phantomers Kafe Kampanyası!

    Merhaba arkadaşlar,

    NTTGame ekibi olarak siz değerli kafeci dostlarımız için hazırlamış olduğumuz büyük bir kampanya ile karşınızdayız!

    Oyunumuzun kapalı beta döneminden bu zamana kadar bizlere destek veren tüm kafeci dostlarımıza gönülden teşekkür ederiz! Sizlerden gelen olumlu geri dönüşler sonrasında siz değerli kafeci dostlarımız için büyük bir kampanya yapabileceğimizi düşündük ve bu fikirle yola koyulduk.

    Kafende Phantomers oynat, hediyeleri kazan!

    15 Ağustos ~ 1 Ekim Tarihleri arasında kafesinde en uzun süre aktif olarak Phantomers oynayan ilk 3 kafeye "82 Ekran Samsung LED TV" bizlerden hediye ve ilk 10 kafenin kapısına Phantomers giydirmesi!

    Bu kadarla bitti mi sandınız?

    Kampanyaya katılarak 45 günlük süre içerisinde en fazla Phantomers oynatan ilk 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 23 şanslı kafeye birbirinden güzel hediyeler!

    • 3 Çifte 4 Gece 5 Gün Uçak Dahil KIBRIS TATİLİ!
    • 5 Kafeye 30'ar Adet Klavye!
    • 5 Kafeye 30'ar Adet Mouse!
    • 5 Kafeye 30'ar Adet Kulaklık!
    • 5 Kafeye 40'ar Adet Özel Yapım MOUSEPAD!

    Ve dahası var...

    Kampanyaya katılan ve kampanya sonrasında en çok Phantomers oynanan 100 kafeye özel promosyon hediye paketi hediye edilecek ve kafelerinde ödüllü Phantomers etkinliği düzenlenerek oyunculara sürpriz hediyeler dağıtılacaktır!

    Ayrıca şu an üzerinde çalışmış olduğumuz ve kısa bir süre içerisinde aktifleşecek "PREMIUM KAFE" projesine kampanyaya katılan kafelere öncelik verilecektir!

    Nasıl Katılabilirim?

    Aşağıdaki bağlantıya tıkladığınızda karşınıza çıkan formu eksiksiz olarak doldurmanız ve bizlere göndermeniz yeterli!
    Oyunculara Phantomers'ın tanıtımı yaparak oynamalarını sağlamak da kazanman için yeterli!

    NOT : Kampanya tarihlerini kaçırdım diye üzülmeyin! İlla 15 ağustosta başlamak zorunda değilsiniz, 45 günlük süre içerisinde herhangi bir tarih içinde kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz!

    Lütfen kampanya katılım şartlarını detaylı olarak inceleyiniz.

    PHANTOMERS KAFE KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

    PHANTOMERS, İnternet Kafelere özel Facebook Destek grubuna katılmak için tıklayın!

    Kampanya Katılım Şartları;

    1. 15 Ağustos ~ 1 Ekim tarihleri arasında site üzerinden form doldurarak başvuru yapan ve başvurusu onaylanan tüm kafeler etkinliğe katılabilir.
    2. Kafeler sadece Statik IP'leri üzerinden değerlendirmeye katılabilir. Geçerli süre içerisinde en fazla saat Phantomers oynayan 100 kafe çekilişe katılma, kafe etkinliği önceliği, promosyon hediye paketi ve Premium Kafe önceliği gibi hediye ve önceliklere hak kazanacaktır.
    3. Kafelerin Statik IP'leri üzerinden sistemimizden sürekli takip yapılacaktır. Sıralama yapılırken oyunun ne kadar süre açık kaldığına değil, oyunun ne kadar süre aktif olarak oynandığı baz alınacaktır. Yani sadece oyunu açık tutarak oyun oynanmadan yapılan katılımlar sistem tarafından tespit edilmektedir. Etkinlik şartlarını ihlal eden & etmeye çalışan kafeler etkinlik dışı olacaktır ve bir daha NTTGame desteği alamayacaklardır.
    4. İlk 100'e giren kafelerin çekiliş hakkını kazanabilmeleri için geçerli tarihler arasında toplam en az 500 saat Phantomers oynatmış olması gerekmektedir. 45 günlük etkinlik süresi içerisinde 500 saat altında Phantomers oynanan kafeler ilk 100'e girseler bile çekiliş hakları bulunmayacaktır.
    5. Kazananların hepsi www.twitch.tv üzerinden yapacağımız canlı yayında açıklanacaktır.
    6. Etkinlik süresince kafesinde en fazla aktif olarak Phantomers oynanan ilk 3 kafe 32 inç LED TV kazanacaktır.
    7. Etkinlik süresince kafesinde en fazla aktif olarak Phantomers oynanan ilk 10 kafenin giriş kapısına istemesi durumunda giydirme yapılacaktır.
    8. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 3 çift 4 gece 5 gün ulaşım dahil Kıbrıs Tatili kazanacaklardır.
    9. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 5 kafe 30'ar adet klavye hediye kazanacaklardır.
    10. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 5 kafe 30'ar adet mouse hediye kazanacaklardır.
    11. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 5 kafe 30'ar adet kulaklık hediye kazanacaklardır.
    12. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe arasında canlı yayında yapılacak çekiliş ile 5 kafe 40'ar adet özel yapım mousepad hediye kazanacaklardır.
    13. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafede istenmesi durumunda etkinlik düzenlenecek, oyunculara ve kafeye promosyon hediyeler dağıtılacaktır.
    14. En fazla aktif olarak oynanan 100 kafe promosyon hediye paketini almaya hak kazanacaktır, heidye paketleri etkinlik zamanı kafeye gelen yetkili tarafında teslim edilecektir.
    15. "Phantomerskafedestek" skype adresi üzerinden etkinliğe katılan internet kafe yetkilileri Oyun, Kampanya ve Etkinlikler hakkında destek alabilirler.
    16. Olası aksaklıklarda NTTGame kampanya katılım şartlarını katılımcılara duyurarak değiştirme hakkına sahiptir, kampanyaya katılan tüm katılımcılar şartları kabul etmiş sayılırlar.
    17. Marka ve modelleri açıklanmamış olan bazı hediyelerin, marka ve modelleri ilerleyen tarihlerde açıklanacaktır.


    Teşekkürler,

    NTTGame || Phantomers Takımı
    Last edited by Eryudes; 08-06-2015 at 01:59 PM.

  2. #2
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,991
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Phantomers kafe kampanyasına göstermiş olduğunu ilgi için teşekkür ediyoruz. Yeni kampanyamızla pek yakında sizlerle olacağız!

    Kampanya süresince bizlere katkı sağlayan ve ödül kazanan kafelerimizi buradan öğrenebilirsiniz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form