Results 1 to 10 of 10

Thread: Tpt ip match

Tpt ip match

Sayın Yetkili,

06.01.2016 tarihinde saat 21:27 sularında karakteri satın aldım. İşlemi oyunfor üzerinden gerçekleştirdim.Yaklaşık 518 Tl kadar bir ücret ödedim. Bilgilerini değiştirdim ve o gün serverda biraz zaman geçirdim.

Ertesi gün büyük bir hevesle işten eve geldiğimde ring yapıp karakteri aktarmak için login olmaya çalıştığımda accountun blocklandığını farkettim.(Ringle alamadım çünkü bakiyem yetersiz kaldı ve londra da yaşıyorum belli saatlerde bankayı kullanabiliyorum yani atmlerden sadece para çekiliyor,yatırılamıyor)

Daha sonra bana verilen Tpt ıp mach kodunu araştırdığımda karakterin hile ye karıştığı veya ip den kaynaklandığını okudum.

Fakat ben herhangi bir illegal programa karışmadım zaten karakter '83' leveldi ve üzerinde geniesi mevcuttu kontrol de edilebilir.Oyuna da telefonun interneti üzerinden bağlanıyordum acaba bunun mu problem cıkarttığını bilemiyorum.

Sözüm o ki, 6 yıl sonra oyuna tekrar geri dönüş yapmayı düşündüm ve karakter satın aldım şimdiki içinde bulunduğum durum ortada.

Yardımlarınızı bekliyorum,
    Teşekkürler
    Last edited by sexsex010203; 01-10-2016 at 03:38 AM.

Banned
    Nickname
    Kallimakhos
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by sexsex010203 View Post
    Sayın Yetkili,

06.01.2016 tarihinde saat 21:27 sularında karakteri satın aldım. İşlemi oyunfor üzerinden gerçekleştirdim. Yaklaşık 518 Tl kadar bir ücret ödedim. Bilgilerini değiştirdim ve o gün serverda biraz zaman geçirdim.

Ertesi gün büyük bir hevesle işten eve geldiğimde ring yapıp karakteri aktarmak için login olmaya çalıştığımda accountun blocklandığını farkettim.(Ringle alamadım çünkü bakiyem yetersiz kaldı ve londra da yaşıyorum belli saatlerde bankayı kullanabiliyorum yani atmlerden sadece para çekiliyor,yatırılamıyor)

Daha sonra bana verilen Tpt ıp mach kodunu araştırdığımda karakterin hile ye karıştığı veya ip den kaynaklandığını okudum.

Fakat ben herhangi bir illegal programa karışmadım zaten karakter '83' leveldi ve üzerinde geniesi mevcuttu kontrol de edilebilir.Oyuna da telefonun interneti üzerinden bağlanıyordum acaba bunun mu problem cıkarttığını bilemiyorum.

Sözüm o ki, 6 yıl sonra oyuna tekrar geri dönüş yapmayı düşündüm ve karakter satın aldım şimdiki içinde bulunduğum durum ortada.

Yardımlarınızı bekliyorum,
    Teşekkürler
    karakter alış ve satışı yasaktır gelecek cevap bu başka yardım bekleme derim
    ringle ne oluyo diyenler olacaktır onlar içinde oyundan karakterinizden sıkıldıgınız zaman oyun içinden başka bi karakterle takas için var
    yani hiçbir şekilde hesap bilgilerinin paylaşımı yok... 11 yıldır bu şekilde

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Ödediğiniz para TR'de asgari ücretin yarısı kadar bir tutar ve boşa gitmesi üzücü ancak oyun kuralları sizlerin bu gibi durumlar yüzünden mağdur olmaması içindir.

Geçmiş olsun.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Ödediğiniz para TR'de asgari ücretin yarısı kadar bir tutar ve boşa gitmesi üzücü ancak oyun kuralları sizlerin bu gibi durumlar yüzünden mağdur olmaması içindir.

Geçmiş olsun.
    Karakter alım-satım işleminin yasak olduğunu gerçekten bilmiyordum. Üstteki arkadaşın dediği gibi ring olayları var ama, beni kural ihlaline yönlendiren yol sitenin iş ortakları bölümüne baktığımda Knight Online'nın, Kopazar isimli siteyi, resmi satıcısı konumunda olduğunu belirtmesi oldu. Ayrıca bu sitede alım-satım için hazır bekleyen birçok karakter,item ve gold bar var.Buradan yola çıkarak güvenli olabileceğini düşündüm ve karakteri almak istedim.

Şimdi bana yardımcı olabilecek hiç mi kimse yok ? Ne yapılması gerekiyorsa maddi,manevi yapabilirim sadece kırılan hevesimi onarıp oyuna geri dönmek istiyorum.
    Last edited by sexsex010203; 01-10-2016 at 03:23 AM.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Orada gördüğünüz siteler sadece N-point ve Premium satış hizmetleri için yetkilidirler. Unutmayın ki CSS (Character Seal Scroll) karakterinizi başka bir hesaba taşımak için kullanılmaktadır. Yine karakterinizi pazar içi satışa koyarak satabilirsiniz ve başkalarının karakterlerini alabilirsiniz ancak daha önce geçmişini bilmediğiniz karakterleri almamanız konusunda forumda sıkça önerilerimiz bulunmaktadır.

Gerçek parayla yapılan alışverişlerin neredeyse hepsi risklidir ve aldığınız karakter daha önceden illegal bir duruma karıştıysa eninde sonunda banlanacaktır ya da aldığınız oyun eşyasının silinme oranı oldukça yüksektir.

Bu tür mağduriyetler yaşamamak için lütfen oyun kurallarına uyunuz. Bilmediğiniz ya da öğrenmek istediğiniz her konuda bizler ve forum müdavimleri sizlere cevap vermek için buradayız.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Orada gördüğünüz siteler sadece N-point ve Premium satış hizmetleri için yetkilidirler. Unutmayın ki CSS (Character Seal Scroll) karakterinizi başka bir hesaba taşımak için kullanılmaktadır. Yine karakterinizi pazar içi satışa koyarak satabilirsiniz ve başkalarının karakterlerini alabilirsiniz ancak daha önce geçmişini bilmediğiniz karakterleri almamanız konusunda forumda sıkça önerilerimiz bulunmaktadır.
    Sizinde söylediğiniz gibi madem ringli çarda bile banlanma riski varsa o zaman ring denen şeyi kaldırmanız lazım. Oyuncular mağdur olmasın diye ring kaldırılabilir. Hiç düşündünüzmü bunu?

Junior Member
    Komik olan nedir biliyor musun. Karakter alış satışı yasak sen karakteri alan kisin ve madur oldun. Sana hiçbir şekilde yardımcı olmayacaklar çünkü karakter alış satışı yasak diyecekler.

Diğer komik olan kısım ise yöneticilerin benim açtığım bir başlıkta, account bilgilerimi değiştirirken bir hata yaptım düzeltmeme yardımcı olun dediğimdede. Senin kurnazlık yapmadığın ne belli, karakteri satıp sonra tekrar bilgilerini düzelttirmediğini nerden bilelim diyorlar. Çok enteresan şeyler bunlar ya İnsan hayretler içinde kalıyor sadece.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    Karakter alış ve satışı yasak ise, bunu yapan siteleri resmi satış siteniz olarak göstermemelisiniz... O halde o site illegal bişey yapıyorsa ilişkinizi kesersiniz. Ben de bunu anlamıyorum resmi satış siteniz gösterdiğiniz yerler koxp satıyor, karakter alış satışı, item alış satışı yapıyor... Bu konuda ne diyorsunuz ? Neden sizin engel olmaya çalıştığınız, yasak koyduğunuz işleri yapan sitelerle resmi satış sözleşmesi yapıyosunuz ?

İfadelerimi tekrar ediyorum. Karakter alım-satım işleminin yasak olduğunu gerçekten bilmiyordum zaten bilseydim, bunu burada ifşa etmezdim ve böyle bir şeye kalkışmazdım.

Sizin verdiğiniz donelerle bu çeşit bir hatanın içerisine düştüm ve gereğinin yapılmasını bir çıkış yolu bulunmasını rica ediyorum

Tyron3 arkadaşın tespitlerine de katılıyorum. Benim ifadelerime benzer şeyler. Kendisi Profesyonelliğin tanımını yapmış.

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Merhaba,

Konunuz ile alakalı bir şey söylemek istiyorum. Bazen forumda oyuncuları uyarırız, karakter alımı veya satımı gerçek para ile illegaldir, deriz. Fakat oyuncu itiraz eder ve "bu güne kadar kim ceza almış" der. Buna bezer olaylara forumda şahit oldum, umarım bu konuyu o itiraz eden oyuncular görürler.

Sizin konunuza gelince forumda hesap desteği alamazsınız, destek bileti göndermeli ve konuyu destek ekibine anlatmalısınız. Destek ekibinin kararı hesabınızın durumunu belirler.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Tags for this Thread